West Ham angažoval Tristana

15.10.2008, 09:11
Aktuality
Diego Tristan loni zkoušel štěstí v italské Serii A, nyní okusí anglickou Premier League. Španělský útočník se stal novou posilou londýnského West Hamu United, který ho v posledních dvou týdnech testoval...

"Zola mi hodně pomohl a chci mu poděkovat brankami a dobrými výkony. Manažerovi jsem vděčný za to, že mi dal šanci tady hrát. Líbilo se mi zde od prvního okamžiku. Trenérský tým a hráči mi hodně pomoli se usadit. Měl jsem řadu nabídek z jiných zemí a mohl jsem vydělávat daleko více peněz, ale cítím, že mám stále co nabídnout a fanouškům West Hamu chci dokázat, že mám na to hrát na nejvyšší úrovni. Kvůli tomu jsem zde," prohlásil Tristan.

Tristan si udělal jméno především díky působení v Deportivu La Coruňa, ve 177 zápasech za tento klub dal 78 branek. V loňské sezoně se trápil v Livornu, tento klub sestoupil ze Serie A a Tristan dal za dvacet zápasů jenom jednu branku. Od léta je pak volným hráčem, ve West Hamu by měl nahradit Deana Ashtona, který má problémy s kotníkem a v letošním kalendářním roce si již nezahraje.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
One-Real

Diego, necht se ti daří .

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnost na n-tou ...

Reagovat
honziss

V současné situaci ne.. Uvidíme, jestli se chytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytí ...

Reagovat
honziss

To je téma do pranice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele