Výhra nad Slováky nás nakopla a teď to pokračuje, řekl Pavelka

16.11.2018, 17:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Očakávam, že zaparkujete mocný autobus a brankár vám tiež isto kvalitne zachytá, takže sa budú body deliť. Predsa len, ako poznám svk repre, tak to bude len také obliehanie brány a keď už sa aj do nejakej šance chlapci dostanú, tak to vedia pekne domrviť. Dúfam vo výhru našu to je jasné, ale asi bude bezgolova remiza.

Reagovat
Pablos

autobus určitě nebude... pokud nezačne už od hvizdu utkání 1:0 pro nás. Minimálně do gólu to nebude žádnej beton to stopro, naopak předpokládám, že větších závarů se bude dít před slovenským brankářem... zahazovat šance se budou ale, to každopádně. Minimální procento, že by jsme alespoň proti Vám jednou neskórovali, když remíza tak 1:1 asi nejreálnější ...každopádně počítám s výhrou našich to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, že ich nakopla, veď my sme pre Čechov boli vždy Ježiško toľko pustených zápasov, čo bolo z našej, joooj, ani nenapočítam, Turín 2006 v hokeji, spanilá jazda našich, prídu Češi, SLováci rozdávajú darčeky v podobe českého postupu, a takto by som mohol pokračovať vo všetkých športoch, sme banda chudákov

Reagovat
dinss

Reagovat
Losinho

za poslední 3 slova

Reagovat
REPLIKATOR

Slováky bychom měli porážet častěji

Reagovat
smazaný uživatel

maximálny súhlas, nevieme nič

Reagovat
dinss

Nechápeš kontext.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele