Nechceme kalkulovat, odmítá Dočkal před Slováky hru na remízu

18.11.2018, 23:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

takze 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Cca před rokem měl taky Šilhavý domácí zápas, kde mu stačila remíza, říkal, že na ní hrát nebude, pak hrál na 0:0 a skončilo to nějak 0:1 nebo tak. Taky to bylo s týmem z východu, ale už si nevzpomenu na detaily.

Reagovat
burinka

doma s astanou. vidim to zas na 0:1

Reagovat
JackDaniels.

Cakam vyborny zapas.

Dubravka < Vaclik

( treba povedat, ze v Dubravkovi mame vzadu istotu a chyta naozaj kvalitne, no nemozme ho porovnavat s Vaclikom, ktory toho na europskej urovni dosiahol omnoho viac a momentalne chyta v La Lige )

Pekarik,Skrtel,Skriniar,Hancko > Novak,Brabec,Celustka,G-Sellassie

( Ceska obrana urcite svoju kvalitu ma, jej hraci hraju v kvalitnych ligach, no v tomto pripade so veleskusenymi Pekarikom,Skrtelom a vychadzajucou hviezdou svetoveho formatu Skriniarom ma slovensko navrch, Hancko na druhu stranu je zatial neznamou a moze nadalej len prekvapovat)

Rusnak,Kucka,Hamsik,Duda,Mak>Jankto,Dockal,Soucek,Pavlenka,Vydra

( Tu je to myslim este vyrovnanejsie ako v obrane, avsak faktor Hamsik priklana misku vah opat, sice len papierovo, na stranu slovenska )

Zrelak/Nemec < Schick

( samozrejme dlhodobym problemom slovenska je kvalitny kanonier s vyrovnanou vykonnostou, Nemec vpredu sice bojoval ako lev, no to niekedy nestaci, mlady Zrelak startuje karieru v bundeslige, no je len na zaciatku, jeden vydareny zapas o nicom nehovori, cesi su samozrejme v utoku o level vyssie, popri momentalne zranenom Krmencikovi je tu velky talent Schick, ktory vsak na skodu nedostava vela prilezitosti v klube, no tak ci tak dokaze skorovat a rozhodovat zapasy)

Domace prostredie a fanusikovska zakladna v plnom edene bude hnat velkymi krokmi dopredu sice mierne papierovo slabsich, ale o to timovejsich cechov. Posledne vysledky hovoria, ze oba timy po vymene trenerov nabrali druhy dych a tak tazko staviat do role favorita co i len jedneho z nich. Slovaci musia vyhrat, cechom "staci" remiza a to mose byt rozhodujuci faktor pri tvorbe taktik a tak samozrejme aj celkoveho stavu. Som si isty, ze v tomto bratskom derby sa bude na co pozerat a uz sa mi chladi pivko(ceske).

Zostavy samozrejme mozu byt ine, ako aj vase nazory. Ja si len kratim chvile, kedze sa mi kur*a neda zaspat

Reagovat
JeséRodriguez

u té naší zálohy nechápu to stavění hráčů mimo své pozice, Vydra ani Jankto prostě nejsou křídla, tam je naše slabina, a Pavlenku bych teda taky radši viděl v bráně

Reagovat
dave30

To je těžké, když nemáš kvalitní křídla. Tak to musíme zkusit tzv. na Barcelonu. Tam hraje také asi tak 6 hráčů, kteří by v jiných týmech hráli střední záložníky...

Reagovat
Acrocephalus

Je pravda, že posledně jste hráli hodně pod svoje možnosti. Celkově kvalitativně máte podle mě navrch, ale Češi zase teď dokazují, že nedosáhli ještě svého stropu a pořád se zlepšují. Ta naše kvalita byla za Jarolíma pohřbena pod neschopností vymyslet systém, kterým by našim sedl. Není divu, že pak naši fandové nabyli názoru, že ani hráči nestojí za moc. Stačilo ale k tomu přistoupit jinak, změnit systém (a mít systém!), každému jednotlivci určit, co a kde má hrát, k tomu trochu motivace a hle, už to vypadá jinak. Najednou ta obrana dokáže bránit. Najednou záloha dokáže tvořit. Najednou útočníci dokáží střílet na bránu. A najednou se také vykrystalizovali nové tváře, které možná jednou repre potáhnou, ale doteď nebyli vidět, neb nebyli povoláváni nebo naprosto nesedli do systému: Čelůstka. Pavlenka. Jankto. Souček. Novák. Jméno za jménem se vynořuje a začíná tvořit už něco víc než jednotlivce, ale kostru týmu. A pokud kdokoliv z nich bude jen náhradníkem, třeba Pavlenka si sedne za Daridu nebo Čelůstka za Kalase, tak to není špatné - máme kvalitní náhradníky za klíčové hráče. Vypadne Darida, pro nás doteď citelná rána a může zaskočit jiný kvalitní hráč.

Když to Šilhavý uchopí za ten správný konec a dá tomu týmu progres, tak se můžeme dostat alespoň do doby, kdy jsme váleli na kvaldě EURO 2016 pod Vrbou. Výkonnostně na úroveň Ukrajiny nebo Polska v době, kdy ještě nebylo v krizi.

Reagovat
dave30

Nechci být hnidopich, ale nepleteš si Pavlenku s Pavelkou? Jinak chápu, co jsi chtěl říct.

Reagovat
Tigerinho

On i Jack před ním je zaměnil...

Reagovat
Acrocephalus

Hrozný ti dva. Jeden z nich by se měl fakt přejmenovat.

Reagovat
Puskas

To by tam ještě mohl být hodně, hodně teoreticky Pavlík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Hokaido

Dubravka je podle mě na úrovni Vaclika. Od příchodu do Sparty je to top brankář. Myslím, že máme o dost lepší kraje obrany a lepší útok. Vy máte zase o parnik lepší stoperskou dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

Silhavy si zatim asi pojede na vlne stesti.Slovaci po brankovych hodech prijde zrovna boleni brucha a netrefi ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, zda ty články byly skutečné, nebo to jen nějaký novinář upravil, ale některé ty vyjádření mi přijdou od Šilhavého podceňující. Na jednu stranu se mu nedivím. Vyhořelo před ním spousta trenérů. Vypadá to, že si řekl, že něco zkusí a začíná to fungovat. Ale bojí se, jaké to bude mít pokračování a zda to vydrží. Moc jsem mu nevěřil, ale je příjemné sledovat, že se náš nároďák zvedá. Chtělo by to i víc sebevědomí.

Reagovat
Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

Když už si tolik Vrba a další berou do pusy Real a Barcelonu a chtějí s nima hrát. Měli by si z jejich zápasů něco odnést. Většinou, když jsou ve formě a mají pořádné trenéry, hrají 90 minut, aby vyhráli. Nehrají na výsledek nebo na to, že 2:0 nebo 3:0 stačí. A kdyby s touto mentalitou hráli naše kluby a byla vychovávaná mládež, máme více hráčů v zahraničí. Pak se diví, že to je v zahraničí jiný svět a musí tolik makat. Jasný, protože už nejdou někam, kde se běhá jen 60 minut nebo do té doby, co je nerozhodný stav.

Reagovat
smazaný uživatel

čo chceš kalkulovať, pri tom ako sa pomiešajú výkonostné koše, je úplne jedno či budeš ťahaný z druhého alebo tretieho koša. ide o šťastie, či z prvého dostaneš bombu francúzsko, alebo bosnu či ukrajinu, je jedno či si v druhom spoločne s fínskom, alebo v treťom s írskom, srbskom či bulharskom.

zmysel má len prvé miesto v skupine, zahrať si v A divízii s kvalitnými súpermi, mať šancu na postup na Euro. Všetko ostatné je úplne jedno a keby to nebolo "derby", tak v tomto zápase naozaj o nič nejde

Reagovat
Banikovec7

Je dost pravdepodobne, ze do te kvalifikace na EURO se bude postupovat i z druheho mista ve skupine.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

koše sa teraz ešte nijako vyrazne nepremiešaju kedze koše sa tvoria na zaklade poradia v LN a nie kto v akej skupine bude...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

btw a nema zmysel len byt 1. v skupine ale aj 2 miesto s aktivnym skore dava velku sancu hrat baraz...

Reagovat
Muffi

Tím, jak se to v A vyvinulo, hrozí ze 3. koše kombinace Španělsko/Německo, což by obrovský problém byl. Ale jinak máš pravdu. Pokud chceme na Euro, nemůžeme fňukat nad tím, že tam máme Bosnu, Island nebo Ukrajinu.

Jo a ty koše jsou po 10, takže v prvním bude 10 týmů z A, ve druhém zbylé 2 z A a 8 z B, ve třetím poslední ze skupin B a 6 nejlepších z C atd.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som, že po 8. tak v tomto prípade áno. Ale kombi Španielsko a Nemecko tým pádom nebude, lebo najhorší z A divizie budú Poľsko a Island. Nemecko pojde z prvého koša

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechapu, jak se ma stihnout kvalda odehrat, kdyz ted porad byla jen Liga Narodu. To budou zapasy asi casteji, ne? Protoze vzdy se zacinalo uz v zari, pokud si pamatuju spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

Stihne se to za pristi rok a bude min pratelaku. Tymy, co budou v sesticlennych skupinach, nebudou mit pratelak za celej rok ani jeden, tymy, co budou nalosovany do peticlennych skupin, tam budou mit teoreticky dva volne terminy na dva pratelaky. 2x brezen, 2x cerven, 2x zari, 2x rijen a 2x listopad a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Skvela odpoved. diky.

Reagovat
Ross Geller

Bořku vrať se do Sparty.

Reagovat
Spalovač šancí

Když už návrat, tak do Slavie

Reagovat
Ross Geller

To určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liberce! Nebo na Kladno!

Reagovat
KingMaster13

Brrrrr..... jen to ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyknem podceňovať Čechov, ale myslím si, že Slovákom C-čko nevonia a Slováci by pobili aj Brazíliu, keby šlo o baráž, v ktorej sa hrá o vypadnutie na úroveň, ktorá nie je v súlade so Slovenským vnímaním samého seba. Myslím, že Češi majú šancu zvíťaziť, len vtedy ak ubránia prvých 85 minút a Slováci nedajú viac ako gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele