Výhra je jako zázrak, radoval se Manzano

16.04.2013, 11:03
Aktuality
Už to vypadalo, že si Mallorca a Celta Vigo, poslední dva týmy Primera División, rozdělí body za bezgólovou remízu, v samém závěru ale domácí Dos Santos spustil obrovskou radost Realu. Hosté byli z prohry pochopitelně hodně zklamaní, k záchraně mají zase o něco dál.

"Výhra má pro nás neskutečnou cenu, je to hotový zázrak," neskrýval trenér Mallorky Gregorio Manzano. "Odměna přišla v samém závěru. Mohli jste na hráčích vidět, jak jsou šťastní. Ještě ale není zdaleka konec, musíme zvládnout dalších sedm zápasů."

Mallorce k zisku tří bodů výrazně pomohla zlepšená obrana. Ostrované po dlouhých šestadvaceti zápasech udrželi čisté konto. "Dlouhodobě na tom pracujeme, protože pokud nedostanete branku, šance na úspěch se zvyšuje. A s blížícím se koncem sezony je to stále důležitější," dodal Manzano.

V hostujícím táboře vládlo velké zklamání. Celta je nyní poslední, na záchranu ztrácí čtyři body. "Je těžké vyrovnat se s tím, co se stalo. Nezasloužili jsme si prohrát, a tím míň takovýmto způsobem," říkal trenér Celty Abel Resino. "Hráči mi říkali, že jsme měli mít dvě jasné penalty. Zápas jsme měli pod kontrolou a směřovali minimálně k bodu, bohužel nemáme nic."

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jaký je rozdíl mezi tím, když tým spadne z 19 nebo 20 pozice ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl sice žádnej není, ale ta výhra je přiblížila na bod od záchrany, takže je skutečně klíčová.

Reagovat
Murtago

Tu máš Aspasi! Kdo koho podusil?! Kdo je po kotníky v Segundě?!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Celty se docela často vyjadřují jako natvrdlí křupani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

I tak bych si na to, že se zachrání, nevsadil, letos předvádějí příšerné výkony a to, že doma tak tak porazili souseda v tabulce, vůbec nemusí znamenat nějaké zlepšení. Do Segundy, společně s Celtou a Granadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se Mallorca zachrání, ta do Primery patří. Spíš ať sestoupí Zaragoza.

Reagovat
Israha

Zaru mám z hlediska sympatií zrovna o něco radši, i když to je prašť jak uhoď. Mallorca si ale sestup za ten nefotbal, co letos hrajou, sestup podle mě zaslouží.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele