Vrátí se Eriksson do Benfiky?

01.05.2008, 17:55
Aktuality
Sven-Göran Eriksson podle všeho po letošní sezoně skončí jako manažer Manchesteru City a bude si hledat nové angažmá. Záchranné laso mu možná hodí lisabonská Benfika, v jejímž týmu již úspěšně působil. Agent švédského kouče možnost stěhování do Portugalska nevyloučil...

"Benfika dveře zavřené nemá. Důležitá bude i otázka financí. Možná již byl kontaktován nepřímo. Pokud se s Erikssonem chce nějaký klub bavit, musí kontaktovat mě. Moje číslo mají," prohlásil Athole Still.

Eriksson se kormidla Citizens ujal před začátkem letošní sezony a s klubem se pohyboval na pohárových příčkách. Poté ovšem přišel zlom, Manchesteru City se přestalo dařit a následoval propad tabulkou. BBC s odvoláním na nejmenovaný zdroj uvnitř klubu v pondělí oznámila, že Eriksson "není tím pravým" a po sezoně v klubu skončí.

Eriksson v Benfice již působil v letech 1982 - 1984 a 1989 - 1992 a na kontě má tři portugalské tituly. Úspěchy sbíral i na evropské scéně a klub dovedl do finále PMEZ i Poháru UEFA.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže je jisté že končí? Já tam vidím stále to Nejmenovaný zdroj z klubu,což mi jako moc důvěryhodné nepřijde...

Reagovat
Logan

Eriksson je dobrý trenér a myslím,že by City ještě dokázal vytáhnout...jestli tam opravdu skončí,tak jsem zvědav,kdo bude jeho nástupcem....

Reagovat
smazaný uživatel

Sušká se o Scolarim, který trénuje Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš toho nesnášim ať se do premier league ani necpe

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco konci sak mal perspektivu ...no neviem podla mna to je chyba

Reagovat
daewa

Angličtí fanoušci, kteří pojedou na květnové finále Ligy mistrů mezi Chelsea a Liverpoolem do Moskvy, mají problém. Ruská metropole totiž podle agentury Reuters nemá pro 42.000 příznivců dostatek hotelových pokojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele