Eriksson zvažuje nabídku Benfiky

08.05.2008, 15:33
Aktuality
Sven-Göran Eriksson by se v létě přece jenom mohl stěhovat do Benfiky. Švédský kouč by měl být propuštěn z funkce manažera Manchesteru City a sám již potvrdil, že nabídku portugalského klubu zvažuje...

"Měl jsem schůzku s lidmi z Benfiky. Zvažuji jejich nabídku, může to být krok vpřed v mé kariéře. Uvidíme, co se stane," řekl Eriksson.

Eriksson v Benfice již působil v letech 1982 - 1984 a 1989 - 1992 a na kontě má tři portugalské tituly. Úspěchy sbíral i na evropské scéně a klub dovedl do finále PMEZ i Poháru UEFA.

Kormidla Citizens se Eriksson ujal před začátkem letošní sezony a s klubem se umístil v horní polovině tabulky, čímž splnil cíl. Přesto by měl být po sezoně odvolán. "Ještě jsme se nerozhodli. Všichni - Sven, Scolari, Eriksson - jsou to vynikající trenéři. Bavit se o tom budeme po sezoně," řekl majitel anglického klubu Thaksin Shinawatra.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

i když Benfice nefandim moh by tam jit

Reagovat
smazaný uživatel

stejně Benfika nesesadí Porto jako portugalského krále

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsme se nerozhodli. Všichni - Sven, Scolari, Eriksson - jsou to vynikající trenéři. Bavit se o tom budeme po sezoně," řekl majitel anglického klubu Thaksin Shinawatra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu mentalitu těch majitelů,pokud to je pravda že má jít pryč,tka je to blbost,lepšího trenéra nenajdou,on přivedl nadějné hráče z kterými se musí tvrdě pracovat,a když přijde nový trenér tak to nemusí klapa,měli by mu dát 2-3 roky na koncepční práci a pak ho vykopnout kdyby mu to nešlo

Reagovat
sosna

4.nej trener na světě..

Reagovat
sosna

city si moc myslí, příští sezonu hrajou o záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že to je asi 4.nebo 5. nej. trenér na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti nemu ale v casoch ked koucoval anglicku repre mal aferku s nejakou sekretarkou z FA a ligove zapasy si vyberal podla toho kde mal aku milenku.

benfica potrebuje lepsich hracov nie trenera. myslim ze ak sa vrati simao sabrosa plus kupia ku cardozovi nejakeho kvalitneho forwarda pojdu hore aj bez erikssona. beztak si myslim ze kde on posobil zostala akurat financna spust. je dost narocny na posily len si spomente co a za kolko nakupil predcasom do lazia. ok, vyhrali seriu a no doteraz sa tam z neho a cragnottiho spamatavaju. nakoniec jeho predsezonne posily do city boli tiez riadne palky...

pochybujem ze benfica si bude moct dovolit jeho naroky. nakoniec v city bral 50,000 libier tyzdenne kym camacho mal v lisabone 20,000...

Reagovat
smazaný uživatel

trenovat benfiku to zni jako konec ERIKSSONA

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

skor BENFIKY

Reagovat
Kapřík

Stejně by mě zajímalo, koho by tak chtěl ten thajskej uprchlík za managera? Vyhodit Erikssona, i když evidentně splní předsezóní požadavky o umístění do desátého místa, je podle mě ohromná kravina a já mu přeju, aby si to brzo uvědomil...(pokud se samozřejmě ty informace o vyhazovu potvrdí)

Reagovat
smazaný uživatel

Erikso je skvely manazer a do 3let by z Manchesterem City dokazal velke veci ale kdyz Shinawatra prijde a mysli si ze mavnutim proutku udela z tymu ktery se pohyboval kolem 15. mista najednou tym ktery bude bojovat o titul v PL tak je hodne vedle i kdyz vynalozil na posily bezmala 50M liber

Shinawatra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele