Villarreal koupil talentovaného útočníka Ünala

31.05.2017, 22:32
Aktuality
Pátého zaměstnavatele v průběhu dvou let bude mít Enes Ünal. Mladý turecký útočník letos úspěšně hostoval z Manchesteru City v Twente, v anglickém klubu by ovšem neměl místo v základní sestavě a stěhuje se tak do Španělska, na přestup ho získal Villarreal...

Dvacetiletý fotbalista přišel do Anglie před dvěma roky z Bursasporu a nedočkal se premiérového startu za Citizens. V sezoně 2015/2016 hostoval v belgickém Genku a následně nizozemské Bredě, aby byl v létě loňského roku zapůjčen do Twente. A v Enschede se mu dařilo, když si na své konto připsal osmnáct ligových branek.

Informace o úspěšných jednáních ohledně přestupu do španělské ligy prosákly na veřejnost dnes dopoledne a večer pak bylo vše potvrzeno. Fotbalista podepsal smlouvu na pět sezon, Žlutá ponorka za něho měla zaplatit třináct milionů liber.

Ünal by se jednou mohl do Manchesteru vrátit, Citizens údajně disponují opcí na zpětný přestup, která je platná do roku 2020.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (762)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele