Verrattimu se přestalo dařit, Ancelotti mu ale stále věří

25.11.2012, 15:06
Aktuality
Nohu z plynu v posledních týdnech sundal Marco Verratti a projevilo se to i na výsledcích PSG. Mladý italský záložník šel po vynikajícím startu do sezony s výkony dolů, trenér Carlo Ancelotti mu ale i nadále věří...

20letá letní posila z Pescary stejně jako celý tým nedokázala zastoupit distancovaného Zlatana Ibrahimoviće, který byl v trestu od domácí porážky 1:2 se Saint-Étienne. PSG pak bez švédského kanonýra remizovalo v Montpellieru a před týdnem doma podlehlo Rennes, přestože soupeř hrál velkou část zápasu ve dvojnásobném početním oslabení. Výhry se Pařížané dočkali až včera a především díky Ibrahimovićovi doma smetli 4:0 Troyes.

"Začal velmi dobře a teď má nějaké problémy. To je běžné, učí se nový jazyk a stále poznává nový tým," omlouvá Ancelotti svého svěřence.

"Někdy se na něho naštvu, ale důvěřuji mu. Vím, že se jedná o kvalitního a pro tým užitečného hráče. Určitě se dokáže změnit," nepochybuje Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hvězdička nám vyhořela...

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodne jeste ne.. Spis naopak

Reagovat
smazaný uživatel

20 rocny chlapec, tazko cakat, ze bude celu sezonu tahat cele muzstvo

Reagovat
BrainBlender

Všechno díky Ibrakadobrovi!

Reagovat
raduinho

Bože to PSG je neskutečně závislé na Ibrovi. A to chcou jako aby když je Ibra vykartovaný, tahal 20-ti letý kluk ? Zodpovědnost by na sebe měli vzít jiní hráči než tenhle mladíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa Verrattiho výkony zase zlepšia je logické že taký mladý hráč má ešte dosť nevyrovnané výkony

Reagovat
Fairplay

Co říkají zdejší odborníci na Francii na Pastoreho? Má teda nakonec na nějaké pozici místo v sestavě jisté? Naplní v Paříži ještě svůj potenciál?

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt byl za minuly mesic vyhlaseny druhym nejlepsim hracem ligy. To ho jako budou kritizovat po dvou zapasech?

Reagovat
smazaný uživatel

v zime příjde Falcao a už to nebude jen na ibrovi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele