Velká komplikace pro Desta, s kolenem může marodit až devět měsíců

23.04., 15:14
Aktuality
Sergiño Dest (© AFP)

PSV Eindhoven míří za ziskem nizozemského titulu, na chystané oslavy ale aktuálně nemá náladu Sergiño Dest. Amerického obránce čeká dlouhá pauza, poranil si koleno a podle nejčernějších prognóz může být znovu k dispozici až v roce 2025.

"Po báječných měsících v PSV nebudu schopen dokončit sezonu, děkuji všem za podporu," oznámil Dest před několika dny prostřednictvím svého Instagramu.

23letý fotbalista minulý týden nedokončil jeden z tréninků nizozemského klubu, zradilo ho koleno a hned bylo jasné, že přijde o zbytek sezony. Problém je každopádně vážnější, v krajním případě si podle tisku může vyžádat až devítiměsíční klid.

Dest v PSV Eindhoven letos hostuje z Barcelony a je otázkou, jaký vliv bude mít zranění na jeho klubovou příslušnost. Nizozemský celek disponuje opcí na přestup za deset milionů eur, kterou se chystal uplatnit.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele