Dest se soustředí na PSV Eindhoven, budoucnost vyřeší po sezoně

18.01., 18:20
Aktuality
Sergiño Dest (© AFP)

PSV Eindhoven dominuje nizozemské scéně a svůj podíl na tom má také Sergiño Dest. Americký reprezentační obránce v klubu hostuje z Barcelony a čekají ho tak jednání o budoucnosti, ta je pevně rozhodnut odložit až na léto.

PSV Eindhoven disponuje opcí na trvalý přestup za deset milionů eur a nizozemská média už v polovině listopadu informovala o tom, že vedení je připraveno tuto opci aktivovat. Potvrzeno zatím nebylo nic, v nejbližší době zřejmě ani nebude.

"Své si k tomu musí říct Barcelona, PSV Eindhoven a také já. A v tuhle chvíli je na nějaká jednání příliš brzy," říká na téma vlastní budoucnosti.

"Každý fotbalista má svoje individuální cíle, chce hrát na nejvyšší úrovni a to platí i o mně. Po dlouhodobé stránce bych se chtěl vrátit k výkonům, které jsem dříve podával. Dnes se maximálně koncentruji na PSV, daří se nám a sezonu si užíváme. Po jejím skončení můžeme řešit další věci," pokračoval.

Dest zatím v Nizozemsku posbíral 21 soutěžních startů a dává zapomenout na nepovedené angažmá v Barceloně. Ta za něho Ajaxu před třemi a čtvrt roky zaplatila 21 milionů eur a s fotbalistou po dvou sezonách přestala počítat. Loni Dest hostoval v AC Milán, roli v plánech trenéra Xaviho nehrál ani po návratu z Itálie.

"Stát se může cokoli, můžu zůstat, stejně jako odejít. Návrat do Barcelony každopádně bude složitý, musela by se tam změnit situace. Trenérem Barcelony je stále Xavi, pro tento moment je návrat strašně těžký," zakončil.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (47)

Přidat komentář
Mateo16

Oblak to je traged

Reagovat
Mateo16
Reagovat
Visca el barca

Ty stropy táhnou ligu naprosto do prdele

Reagovat
Mateo16

Carlovi to co hral proti FCB nevychadza , hrame proti Atleticu a nam buraju v strede pola. On sa snazi na brejky ale tam Rodrygo taha za sebou nohy, Ten gol bol pekny fail Oblaka

Ake su ocakavania od Camavingu ktory bojuju o zaklad ?

Kreativita 0 , dribiling 0 , key passes 0 , asistencie 0 , strely 0

Aha vie behat to staci

Reagovat
Mateo16

Camavinga

Reagovat
Mateo16

mrdky normalne nadhera

Reagovat
misinho7

Skoda, dobry zapas. Zbytocne chyby...co uz. Vratili nam vyradenie z SuperCopy a prerusili seriu bez prehry...vlastne oni jediny nas v tejto sezone porazili.

Nic tak snad dame tu ligu a uvidime co LM.

Reagovat
Israha

Právěže zápas úplně nejhorší, jaký mohl být. 120 minut okopávání od hráčů Atlética, plno našich tam nechalo všechny síly, nic z toho a návdavkem jsme ještě museli vidět, jak se zase ta krysa moratovská raduje z gólu. Než vypadnout takhle, tak radši v základní hrací době, po výsledku 1:0, Griezmann z penalty. A je mi asi jedno, že takový mač by byl mnohem větší nuda...

Reagovat
Mateo16

Alibizmus , všetci vedeli co bude Atletico hrat , na toto sa mohli prichystat problem hlavne bol v nasom nasadeni ´za to mohla nerotacia Ancelottiho

Aj to vsetci vedeli , rok co rok

Reagovat
Israha

Já jsem ale vůbec nehodnotil, jestli jsme hráli nebo nehráli dobře, a čí to je nebo není vina. Pouze jsem psal, že vypadnout po 120 minutách fyzicky i psychicky náročného boje na extrémně horké půdě Atlética je nejhorší možný výsledek. Postup fuč + zbytečných 30 minut navíc proti nepříjemným, intenzivním, dojíždějícím hráčům soupeře, což akorát sebralo další síly (+ fakt nemám radost z toho, že ZROVNA Cholovi a spol. jsme dopřáli tenhle moment). O označování viníka či posuzování zaslouženosti vypadnutí jsem neměl v úmyslu vůbec psát.

Reagovat
Phillipinho

Cholo se tentokrat poucil a nechal si klicova stridani na prodlouzeni. Zatimco Ancelotti si v podstate to nejlepsi vytriskal jeste v zakladni hraci dobe. To rozhodlo.

Reagovat
MystycMac

Ten dôležitejší zápas Real prehral ešte nech stratia proti nim body v Lige a Real bude zas na smiech celému svetu...

Reagovat
misinho7

Čo to zas dopici

Reagovat
zasranej malíř

Ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

3 tazke zapasy za 10 dni

Atletico 120 min

FCB 90 min

Atletico 120 min

2 zmeny v kadri , rok co rok ten isty Ancelottiho problem

Ja sa stavim ze proti Almerii tam znova pusti to najlepšie co ma . fakt potom ho vyhodme rok co rok doplacame na jeho rozhodnutia

Reagovat
zasranej malíř

No nic nedá se nic dělat, Atletům gratuluji, jednou uz ta prohra prijit musela, hlavně jim to vrátit za 14 dní v lize jedeme dál

Reagovat
zasranej malíř

*

Reagovat
misinho7

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
One-Real

Camavinga s Viniciusem jsou letos platnejsi jako divaci na basketu

Reagovat
Phillipinho

No konecne ty vole

Reagovat
Raul=Real

Viniciusa posadiť a zo 2-3 výchovné po holej bohužiaľ nestane sa ani jedno.

Reagovat
Well

Zahral proti Barce tak má zase místo v základu ať hraje sebevetsi hovno, včera nejhorší na hřišti.

Reagovat
misinho7

nebol to top vykon ale bol klasicky hrozba na tom LW...jeho výkony ale casto zhadzuje to jeho debatenie atd..

Vcera ale nikto vyrazne lepsi, mozno Jude. Inac podpriemer.

Reagovat
Israha

To ale ani na straně Atlética, beru-li ofenzivní hráče. Bellingham mohl dát podobný sólo gól, jako Griezz, ale obránci mu to srazili na břevno, Rodrygovi taky. Joselu dal náhoďný tap-in stejně jako Morata. Zatímco ale zákroky obrany Atlética vedly ke šťastným odrazům, Rüdiger dvakrát srazil míč přímo do cesty zakončujícímu (a jednou za to ani nemohl, protože se Lunin zhlédl v Kepovi). Atleti byli pouze důslednější v dostupování a vyplňování prostorů, toť vše.

Reagovat
One-Real

Vzdyt hral mimo vapno naprosto silene. Skoncilo u nej mozna 10 akci, kdy bud zbytecne sel do x hracu, klickoval kdyz byla na miste prihravka (Rodrygo ma driblink uplne na jiny úrovni), nebo se schovaval u levy lajny pri hre po pravy strance. Zvlast proti Atleticu jsou ty zbytecny ztraty dvakrat tak videt, clovek se proti nim nadre na kazdych par metru, a tohle nas stalo i sily. Horsi byl max Camavinga, ten je pozicne uplne a oproti vsem ostatnim zaloznikum hraje bez herní inteligence. Ja chapu ze je Vincek tvuj oblibenec, a nikdo tím nerika ze nema na to patrit znova mezi top 10 na stav, v soucasny chvili nema vykonove v zakladu co delat. Od ty doby, co svoji medialni image stavi na tom, do jaky "mimofotbalovy" role se stylizuje, a kde se s kym vyfoti, a ne na vykonech na hristi, mu to cely pravdepodobne vlezlo do hlavy. Snad se probere, fotbalove cloveku v minulych letech zaviral usta.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Mateo16

Ten gol Griezmanna bol bohuzial po jeho strate

Reagovat
misinho7

Jasne tento rok ma tie vykyvy dost velke ( mal aj to zranenie) a raz hraje ako Boh a jebne Barce hattrick a potom straca zaradom a nesustredi sa na hru to suhlasim..ale pride mi ze dostava aj tak dost velky hejt na zaklade toho ze na ihrisku sa hada a to mu jakeby "pritazuje"..

Kazdopadne sam priznal ze ma s tym problem tak snad si to da dokopy a bude konzistetny ako minule roky.

Reagovat
Well

No jenže problém je teď v tom, že on zahraje jeden zápas jako bůh a 3 jen ztrácí a hádá se, zároveň hraje základ a téměř se nestřídá. Kdyby ho občas i vystřídal, když na to teď nemá, tak by na něj nejspíš takový hejt nebyl, ale tohle jde hlavně za Carlem.

Reagovat
Well

Cama se mi uprostřed nelíbí skrz jeho nekreativitu, ale včera alespoň něco vybojoval, Vini neměl vůbec nic a i řečí čísel byl suverénně nejhorší. Největší problém proti Atleticu mi vždy přijde, když nehraje Tchoua, on i kdyz nepodava nejaky extra výkon, tak je znát kdyz hraje, protoze ostatní se muzou vic venovat svoji hře. Každopádně za včera lze snad chválit jen Juda.

Reagovat
JM

Včera právě Tchoua ale hodně slabý.

Reagovat
Well

Me se líbí ve dvojici s Fedem a k nim jeden z dvojice Kroos nebo Modrič. Ale včera špatný.

Reagovat
JM

Souhlasím

Reagovat
Gazdo

Vinicius ma podla mna zrovna taky ten urazlivy mindset ze jeho keby Carlo vylozene posadil na 5 zapasov tak po vypusteni by dokazal roztrhat kazdeho supera. Len mi pride ze mu treba trosku zrazit hrebienok

Reagovat
JM

Souhlasím se vším. Jenom bych doplnil, že včera na mě vůbec nepůsobil dobře ani Tchouameni. Jak jinak hraje skvěle, tak včera mu to z lavičky nesedlo vůbec.

Reagovat
Well

Nevím no, mě přišlo, že u něj končilo vše, když jsem se díval i na sofascore v poločase, tak ho taky hodnotilo jako nejhoršího hráče, kdy měl snad 7 ztrát, 1/5 úspěšných driblingu, žádný úspěšný centr a dozadu vůbec nic.

Reagovat
Phillipinho

https://twitter.com/eldesmarque/status/1748291713058451593

Ten je normalne nejak nemocnej. To jsem snad jeste u zadnyho hrace nevidel, aby se takhle choval v kazdym zapase.

Nejvtipnejsi na tom je, ze to vlastne nakonec posral cely.

Reagovat
misinho7

Hele zas vasi hraci tiez nie su neviniatka to ze provokuje atd..to robi dost hracov..vy v tom nie ste o nic lepsie.

Jeho problem je skor ze sa tam furt hada s rozhodcom a kazdym naokolo.

Reagovat
Phillipinho

Hele jako nerikam, ze jsou, ale tyhle zesmesnujici gesta smerem k lavicce a fanouskum dela opravdu jenom on. Vzdyt on to jde dokonce delat misto toho, aby sel slavit se spoluhracema

Reagovat
JM

Zase ale hned ještě před zápasem nějaká tupela z řad fans Atlética před staďákem skandují, že je opice a během zápasu od začátku bučení, tak s tím, jaká on je horká hlava, to je pak jasná reakce, že je bude provokovat. Holt není to ledově klidný Kroos.

Tím teda neříkám, že je to správně. Spíš že je to takový začarovaný kruh.

Reagovat
Moshe Dajan

Jednou mu někdo ty nohy poláme a bude klid. Nebo vlastně nebude, bude řvát o tom, že zranění je rasismus.

Reagovat
Well

Buď rád, že se tak chová, protože vždy, co předvádí tohle, tak má zápornou přidanou hodnotu pro tým. Jsem už úplně alergický na jeho skoky po minimálním kontaktu, hádání se s rozhodčím, vysmivani protihráčům a zbytečné faulovani rukama protihráče pod tlakem.

Reagovat
JM

No posral. Ono kdyby Tchouameni, Nacho a Rudiger nečuměli, ale šli proti Griezmannovi ve vápně, tak z toho dost pravděpodobně nic nebylo.

Reagovat
Raul=Real

Čo tam bolo? Zmazali to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele