Ve finále Tipsport ligy se utká Olomouc se Zlatými Moravci

29.01.2011, 16:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sigma vyhraje !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ryzskej

Reagovat
ryzskej

Reagovat
mastakillah

Reagovat
goodbay
Reagovat
cubinho

A v TV finále samozřejmě není, protože se do něj nedostal žádný pražský tým

Reagovat
smazaný uživatel

No minulý rok bylo finále Sigma-Žilina a v televizi bylo.

Reagovat
Paddy

SIGMAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Zláté Moravce

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme to zase zazdili... Hlavně že večer budou všichni na Vsi "slavit" Ale dobře, že se Lafata rozstřílel, kdyby měl stejný jaro jak loni a Pekhart by si udržel výkonnost, tak by to nemuselo být vůbec špatný

Reagovat
božský John

To je fakt, zas budou "slavit" na Vsi, nalitý jak žolici ...nevim co se stalo, už s tou Vlašimí to prej stálo za prd ..

Reagovat
božský John

Je to sice jenom příprava ale nechce se mi věřit, že potom někdo mávne kouzelným proutkem a vše bude super. Už hodně dlouho všichni víme, že máme snad nejpomalejší hráče v lize (s vyjímkou Kocourka a Jablonskýho ale těm zase překáží míč), a pořád se o tom jenom mluví. Proč bychom měli usilovat o poháry, když s tím katastrofálním pohybem a systémem odkopů - co nejvíš a nejdál - něco se ujme, budeme opět jenom pro srandu. Přestaňte mluvit a přiveďte hráče třeba z nižších soutěží, kteří splňujou předpoklady pro moderní a rychlý fotbal. Hanbou bych se propadl, když vidím, jak nás suveréně přehrává i druholigová Vlašim hlavně pohybem a kombinační hrou. Přestali jsme hrát kombinační fotbal v pohybu a uchýlili jsme se na bezhlavé nákopy na útočníky. Důvod je jasný. Takový fotbal není pro hráče tak náročný a může to hrát v podstatě každej blbec. Ale nechtějme prosím vás pěkně s tímto do pohárů. Větší hanbu už by ani těch pár věrných nemuselo ustát. To, že jsme prohráli se Slovákama mě nepřekvapuje, protože na Slovensko jezdím a fotbal tam sleduji a můžu říct, že po fotbalový stránce jsou úplně někde jinde. Tam je snaha o rychlý útočný fotbal a ne o tu holomajznu provázanou taktikou. Kdo na to má (kromě mě a těch pár věrných) koukat. Chtěl bych se v Jablonci ještě dožít pěkného kombinačního fotbalu plného nápadů se snahou dát gol. Hráče, kteří se na place za Jablonec doslova bijou a chtěj jít vejš a do budoucna na sobě pracovat. Z tohoto kádru (budete-li chtít můžu jmenovat) by asi šest až osm lidí zasloužilo známé "bič a pryč".

z našeho fora, má pravdu ten "DAL" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Kocourka, rozhodčí si z balonem zas tak moc rozumět nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi přijde, že si zrovna netrefil moc rychlý hráče, leda bys myslel rychlý s balónem... rychlý hráče máme, ale skoro jenom v útočný fázi. Jako Jablonský mi přijde rychlej s míčem, jakože relativně oproti ostatním, ale zase, že by byl nějakej sprinter to moc ne... rychlý jsou Pekhart a Kovařík celkem, Vošahlík býval, te´d mi přijde, že už se nějak rozloučil s nadějí jít výš a už si hraje jen tak aby se neřeklo, ještě Haurdič není nejpomalejší, ale střed zálohy a obrany jsou tak pomalý hráči, že to je až k breku. Dlouhodobě už nemusim Loučku, mně prostě nepřijde jako takovej ten bojovník defenzivní záložník a přijde mi přeceňovanej, pak tam je Piták, kterej snad rok netrénoval před příchodem, Drsek už byl extrém, ten ani nehraje a Pavlík už taky stárne, ale furt je platnej. Zábojník na to taky nemá a ten mladej z Kladna prej taky žádnej sprinter.... prostě střed hřiště je strašně pomalej. Ještě Pitákovi bych to vzal, ten hrál výborně na podzim ke konci, dobrý přihrávky a v ofenzívě se to dá dohnat, ale obrana a Loučka by potřebovali vyměnit

Reagovat
smazaný uživatel

Zlate Moravce sranda tim, zaujimave ze porazili Jablonec, cakal som jasny postup Jablonca, ZM nic nehraju.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
sosna

Nemůže se stávat, aby Schulmeister sám přehrál hned tři naše hráče,"

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že to je velká ostuda. Nevím, jak vypadá normální ligová sestava Ústí, ale v tom 1. jarním kole bychom je měli asi zase slušně klepnout.

Reagovat
Darren Fletcher

moravci? ne moravcami? je to cesky tak?

Reagovat
raduinho

počeštěně Moravci, jinak ja mam z Moraviec rodinu a mluvime o nich jako se Zlatymi Moravcami - tento vyraz se mi libi vic

Reagovat
Kepy_FCB

zrušte tento nesmyslný "CUP"

Reagovat
Darren Fletcher

preco nezmyselny, je to skvele ozivenie zimnej pripravy

Reagovat
sosna

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

protože tam nehraje baník, proč asi jinak?

Reagovat
centos

Bez Baníku je každý turnaj nesmyslný. Hlavně FVŠ.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s FVŠ, protože ta atmosféra obvykle odchází s Bohemkou (někdy i dřív)

Reagovat
Losinho

Letos to teda moc neplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

obvykle letos překvapila taky Bratislava no... a Bohemka se na to brzo vy...

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Bohemka stála loni i letos za houby. Kdo tam tu atmosféru drží je kotel Slavie a Slovan Bratislava. Letos poprvé se výrazněji zapojovala Sparta, i když to nebylo moc pestré, tak třeba proti Slovanu B. jsme zafandili slušně a bylo to pěkně vyhecované.

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele