Valencia si vypůjčila Siqueiru, do Levante odeslala Orbána

01.02.2016, 10:45
Aktuality
Guilherme Siqueira v Atléticu Madrid vypadl ze základní sestavy a minimální herní vytížení řeší odchodem do Valencie. Místo v kabině mu uvolní Lucas Orbán, který byl zapůjčen do sousedního Levante...

29letý Siqueira si udělal zajímavé jméno díky výkonům v Granadě a postupně si vysloužil hostování v Benfice a před loňskou sezonou také přestup do Atlética Madrid. To za něho zaplatilo deset milionů eur a v prvním roce hráč patřil do základní sestavy, po návratu Filipeho Luíse z Chelsea se ovšem pro trenéra Diega Simeoneho stal až druhou volbou na levý okraj obrany a letos odehrál pouhá tři ligová utkání.

Siqueira do Valencie přicestoval včera, aby se podrobil zdravotní prohlídce, dnes se pak zapojí do tréninku se svými novými spoluhráči. Netopýři si jeho služby zajistili do léta 2017.

Z Valencie naopak odchází málo využívaný Lucas Orbán. O argentinského obránce se v uplynulých měsících zajímaly Bordeaux, Lorient, Celta Vigo, Boca Juniors nebo Borussia Mönchengladbach, jeho kroky ovšem nakonec vedou do Levante, kde bude ve zbytku sezony hostovat.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně vyměnit toho exota na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posileni pro Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

brutálně jsme vostrouhali

Reagovat
Kongo

že by byl Orban nějak výrazně horší?

Reagovat
QooBo

Obran je divný hráč .. niekedy je z neho brutálna skala, vyhrá každý súboj, neprejde cez neho nikto .. inokedy je komický a robí kiks za kiksom .. ale Siqueira nie je tiež žiadne terno .. dúfam, že len bude backupom za Gayu

Reagovat
aurelio

Siqueira dobre centruje. To môže byť obrovský impulz pre hru Valencie, lebo krídelná hra akoby ani neexistovala. Orbán mi k srdcu neprirástol, tých dobrých zápasov bolo dosť málo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak centrované lopty smer Negregolazo by mohla byť cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Siq je pila smerem dopredu. Dozadu je to horsi, ale porad minimalne prumer. Vale stejne spis prave potrebuje ten impuls.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně poslat toho id.ota z lavičky pryč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele