V Nizozemí je na tom nejlépe Ajax

29.04.2002, 12:45
Aktuality
V Nizozemské KPN Eredivisie je na tom před posledním kolem nejlépe Ajax Amsterdam. Na druhý Eindhoven má náskok tří bodů a v posledním zápase venku s Nijmegenem mu bude stačit i bod. Eindhoven jede taky ven, do Doetinchemu, kde se utká se sestupem ohroženým De Graafschapem. Do Ligy Mistrů jdou z Nizozemí tři týmy. Ajax a Eindhoven už mají jistá první dvě místa a tím i postup přímo do základních skupin. Na třetím místě, ze kterého se postupuje do třetího předkola, je zatím Feyenoord. Šanci má ale ještě i Vitesse Arnhem, ze čtvrtého místa ztrácí tři body. Oba tyto týmy hrají v posledním kole venku se srovnatalnými soupeři s Tillburgem a s Waalwijkem. Do poháru UEFA jde kromě čtvrtého ještě pátý tým z ligové tabulky a tím je Heerenveen, šestá Breda už šanci nemá.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za Ajax jsem hrál snad ve všech fotbalových PC hrách včetně FIFA nebo PES ale i v CSMku nebo FMku. Vždy je výzvou velký klub z menší fotbalové země. O opaku mě nepřesvědčíte ani za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, jestli jde koupit permanentka pokrývající řeknu na rok různé typy dopravy po celé ČR? Autobusy, vlaky min.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

budík dneska na sedmou a já:

chrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele