V HLEDÁČKU VALENCIE JE TO SAMÝ GARCÍA

18.04.2007, 14:16
Aktuality
Valencia v letošní sezóně zřejmě nezíská žádnou trofej a její vedení se již začalo poohlížet po letních posilách. Zraněními často devastovaný klub by mohli posílit dva fotbalisté, kteří se mohou těšit na semifinále Poháru UEFA...

Prvním z nich je záložník Osasuny Raúl García, s nímž je prezident Valencie Juan Soler údajně již dohodnutý na podmínkách přestupu. V tom případě zbývá doladit výši odstupného. García má ve smlouvě výkupní částku 22 milionů eur, baskický celek za něho požaduje patnáct milionů a Soler je v tuto chvíli ochoten zaplatit deset. Vedle Netopýrů se o hráče Osasuny zajímají další dva kandidáti na Ligu mistrů - Atletiko Madrid a Real Zaragoza.

Na Mestalle by vedle Raúla Garcíi rádi přivítali také jeho jmenovce a útočníka Espanyolu Luise Garcíu. O toho před letošní sezónou velmi stál trenér Valencie Quique Sanchez Flores, jenomže sportovní ředitel Amedeo Carboni měl své plány a místo něho přivedl z Empoli svého krajan Francesca Tavana. Od této chvíle to mezi oběma funkcionáři vřelo, na což nejvíce doplatil nevinný Tavano. Flores ho nestavěl a zničený útočník raději odešel na hostování do AS Řím.

Espanyol si svého útočníka cení na 22 milionů eur. Valencia již dříve neuspěla s nabídkou šesti milionů, nyní připravuje novou, jejíž výše by údajně měla činit dvamáct milionů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com, tribalfootball.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No radši bych spíš Luise Garcíu!!!! A jestě bojujem o titul!

Reagovat
HOST*merengues

Nechcete Pabla za 10?

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tvůj oblíbený

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

za Raúla by mohlo být 10 mio + Navarro a Regueiro

Luis je za 15 mio příliš drahý, doufám že to nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale peníze mit budem! Z ty LM přece jen něco káplo!

Reagovat
smazaný uživatel

Prej když klub postoupí do LM tak dostane vic peněz něž když vyhraje pohar UEFA! jsem teda slyšel ...

Reagovat
Xavi

Si slyšel dobře. To už je stará známá věc, v LM jsou ty sumy mnohonásobně vyšší.

Reagovat
HOST*venab

12 mega euro dostanem od uefy....+ tel. prava...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Raúl García, Mata a Alexis by měli být už jistí

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele