Úžasný večer, ale finále je daleko, řekl Mancini po výhře 3:0 nad Tureckem

12.06.2021, 08:23
Aktuality
Italové slaví výhru nad Tureckem (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Manchestersky Krocan

podľa mňa to finále dajú, jedno veľké mínus vidím v nabiehaní do 16-ky. Spinazzola, Berardi a Insigne sa niekoľkokrát uvoľnili, ale následne mali iba jednu možnosť - Ciro...tam musí byť väčšia podpora od záložníkov

Reagovat
smazaný uživatel

Do ty 16 ty naše malinký záložníky úplně asi tlačit nechce, rozdíl bude, když ve středu bude Locatelli nebo kdyby tam byl Pellegrini. Nevím kdo by do tý 16 měl jinak jít ze střeďáků, Verratti 165 cm, Barella 172 cm, Jorginho 180 ale to není úplnej střelec. Co se týče ale pokrýtí 3/4 před 16, tam jsou všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Turci velmi špatný. Společně s Makedonii asi nejhorší tým na turnaji. Značně jim budou sekundovat i Nizozemci s nejhorším trenérem na turnaji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele