Hazard oznámil rozhodnutí, vybral si Chelsea

28.05.2012, 22:17
Aktuality
Dlouhá sága ohledně budoucnosti Edena Hazarda je zřejmě u konce. Belgický ofenzivní záložník se již dříve rozhodl odejít z Lille a zamířit do Anglie, dnes pak oznámil jméno svého budoucího zaměstnavatele, kterým se má stát londýnská Chelsea. S tou by měl podepsat smlouvu na pět let s měsíčním platem 550 tisíc eur...

"Podepíši smlouvu s vítězem Ligy mistrů," oznámil 21letý fotbalista dnes večer na svém Twitteru.

O Hazardově budoucnosti se spekulovalo už hodně dlouho, sám hráč svou kariéru nastartovat ve francouzském Lille, s nímž loni získal double a v posledních dvou sezonách dostal ocenění pro nejlepšího hráče Ligue 1.

Vedle Chelsea se o Hazarda zajímaly oba manchesterské kluby, přetahovanou ale nakonec dle menší hádanky (v Lize mistrů uspěli i United) vyhrává Chelsea, jejíž představitelé budou nyní muset dojednat přestup. Ten rozhodně nebude z nejlevnějších, suma by měla přesáhnout třicet milionů liber.

Belgický reprezentant se podle všeho stane druhou letní posilou londýnského klubu, již dříve byl dohodnut příchod německého reprezentanta Marka Marina z Werderu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2559)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele