Uhrát čtyři body v prvních dvou zápasech je dobrý krok, řekl trenér Vrba

01.10.2021, 00:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Derby stejne dulezite jako evropska liga no potes

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Csaplárova past

Slávka dostane na piču ...

Reagovat
mario23

Hlavně se musí naučit proměňovat šance. V zápasech s kvalitnějším týmem by nás to stálo dobrej výsledek. Včera to mělo skončit 3:0 a nemuseli o to bojovat až do konce. Bylo by to daleko klidnější, kdyby Pešek proměnil ty svoje tutovky.

Reagovat
Axelrose

Neviděl jsem, ale to mi přijde jako problém všech našich týmů. Co atmosféra, fotbalový i ne fotbalový projev Rangers? Jo, a zaregistroval jsem červenou našeho kamaráda z Finska. Nějaká brutalita, nebo normální faul?

Díky za info.

Reagovat
HandPump

Dostal 2 žluťáky zaslouženě. Co se týče aféry, děcka bučely, když se dostal Hlen Kamara k míči, údajně prý i na všechny ostatní, ale to nevím, neslyšel jsem. Co se týče fandění, tak klobouk dolů, děcka dělali hluk, svítili telefonama, házeli vlaštovky, bylo to pěkný. Rangers podle mě hodně špatný, dělali dost chyb, kdyby se proměnili všechny velký šance, tak to dopadlo tak 3:1 - 4:1

Reagovat
kilobyte

Doufám, že ty vlaštovky nedělaly z těch letáčků proti rasismu. Z toho by mohl být taky průser.

Reagovat
HandPump

Ještě na letáček napsali N bombu

Reagovat
Moje maličkost

První žlutou jsem neviděl, ale ta druhá nezasloužená. Normálně mu nějaký sparťan zaútočil obličejem na loket a on za to dostal druhou žlutou. Nechápu.

Reagovat
HandPump

Bez tak mu zaútočil na loket, protože je černej

Reagovat
Moje maličkost

Tak to je myslím jednoznačné. O tom tu snad ani nemusíme mluvit.

Reagovat
Pablos

,,Pokud s těmito mužstvy neuhrajete nulu, je to potom velký problém" Tohle je ale fakt strašný vyjádření Neřeknu proti fakt úplně těm Top týmům nebo klidně i proti tomu Lyonu ve skupině, ale jinak je to fakt připosranost největšího kalibru a já doufal, že tohle už se z českého fotbalu bude vytrácet postupně

Reagovat
kilobyte

Rangers jsou +- na úrovni Sparty, možná spíše trochu výš. Takže dostat gól znamená problém, protože na vítězství jsou najednou potřeba 2 góly. Což včera dát mohli, ale stejně dali jen jeden.

S Lyonem se bude hrát jen o body navíc. Asi těžko s nimi budeme hrát o první místo, takže dostat od nich gól nebude velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers jsou +- na úrovni Sparty B, zvlášť s tím netrenérem. Včera se mělo vyhrát vyšším rozdílem, ale chápu, že se vše podřizuje derby, tak hráli jen to, co potřebovali a 3 body jsou tak jako tak.

Reagovat
kilobyte

Zase nepřeháněj. Loni a předloni osmifinále EL.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele