Věřte, že děti udělají bouřlivou atmosféru jako ve Skotsku, zavtipkoval Vrba

29.09.2021, 23:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Jolly Roger

Dnes budu fandit výjimečně Spartě!

Reagovat
Jandak

dětí mají školní výlet na Letnou. Tak hlavně at si dneska neberou na svacinu banán, kdyby to Steven a Glenn viděl, mohlo by je to značne pobouřit..

Reagovat
smazaný uživatel

Banány budou zabavovat sekuriťáci hned u vstupu spolu s placatkami, noži a pepřáky.

Reagovat
podnebný

V hledišti nebudou "jenom" děti. Třeba čtrnáctiletí kluci bývají už většinou plnoprávní fandové Sparty, kteří ví, jak se chovat. A pokud s každými deseti přijde jeden dospělý (patrně taky příznivec fotbalu), tak těch dospělých bude tisíc. Povzbuzování domácích bude tedy jako vždy dvanáctým hráčem Sparty. Nezbývá než popřát hodně úspěchů. Spartě zdar, Kamarovi zmar. Kamara stejně není žádný náš kamara-ád.

Reagovat
Y.N.W.A

jo, bude to takový tu uječený bzučení, něco jako vuvuzely v Africe nebo trubky v Rusku, ale lepší než nic fanděte děcka a až nastoupí Roofe, tak ho pořádně vypískejte, na Kamaru prosím radši žádnou reakci, ať už zmizí z našeho mediálního prostoru společně s covidem a s volbama

Reagovat
ratusek

Reagovat
adoxx

Vuvuzely byly náhodou absolutně skvělý...

Reagovat
delfin

"Věřte tomu, že české děti dokážou udělat bouřlivou atmosféru a budete se cítit jako ve Skotsku"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele