Tým se stále může hodně zlepšovat, varuje Lasarte

06.12.2010, 11:23
Aktuality
Po téměř pěti letech se včera v San Sebastianu hrálo znovu velké baskické derby, proti sobě se postavily Real Sociedad a Athletic Club a zápas nakonec vyzněl lépe pro nováčka letošního ročníku španělské ligy. Ten vyhrál 2:0, odpoutal se v tabulce od svého rivala a poskočil na šestou příčku...

"Chtěli jsme si před Athleticem udržet odstup a to se nám povedlo. Tým se stále může hodně zlepšovat, rozhodně jsme mohli zahrát lépe. Všechno je to součástí jednoho projektu a snažíme se jít stejnou cestou, kterou jsme se vydali už loni. Tým získává tím, že je stále pohromadě, spoustu zkušeností a také sebevědomí," pochvaluje si domácí kouč Martin Lasarte.

Real Sociedad dal dvě branky a v obou případech se nešťastníkem okamžiku stal obránce hostů Mikel San José. Ten nejprve ve 25. minutě zahrál v pokutovém území rukou a z následné penalty otevřel skóre Xabi Prieto, krátce po změně stran si pak San Jose dal vlastní branku. Trenér Joaquin Caparros hodně litoval nepozorností v defenzívě, které byly důvodem porážky 0:2.

"V defenzívě jsme měli dva špatné momenty a ty nás stály zápas. Po druhé brance jsme se sami vzdali. Soupeř dal první gól a poté se rozhodl pro defenzivní taktiku. To nám nedovolilo útočit tak, jak bychom chtěli," hodnotil Caparros.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jste rozhodne mohli zahrat lip, na druhou stranu my uz hur asi tezko

Reagovat
Paddy

sakra jedinej zapas ktery me vcera nevysel, Athletic je venku az neuveritelne tragicky

Reagovat
X-bano-X

A mám nového favorita na druhý najobľúbenejší tým v La lige. Len tak ďalej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele