Trapp by se nebránil setrvání ve Frankfurtu

09.11.2018, 15:56
Aktuality
Německý brankář Kevin Trapp, který v této sezoně hostuje z Paris Saint Germain v bundesligovém Frankfurtu, by se nebránil tomu, kdyby se zápůjčka změnila v trvalý přestup. Řekl to v rozhovoru pro deník Bild.

Trapp má v Paříži smlouvu do roku 2020, aktuální ročník ale tráví doma v Německu, konkrétně ve Frankfurtu. A pokud by byla možnost si pobyt prodloužit, reprezentační brankář by vůbec nebyl proti.

"Nemůžu rozhodnout zcela sám o tom, co se stane příští rok v létě. V Paříži mám pořád smlouvu. Bude také hodně záležet na tom, jak se k tomu postaví Eintracht," řekl Trapp v rozhovoru pro Bild.

"Samozřejmě se tady ale cítím velmi dobře. Máme vysoké cíle a chceme se dostat do Evropy. To by mohla být jedna z podmínek, aby se přestup uskutečnil, ale ne jediná. Stejně tak ani peníze nejsou jediným rozhodujícím faktorem," dodal Trapp, který se v Paříži neprosadil přes Alphonse Areolu. Do klubu navíc v létě přišel ještě velezkušený Ital Gianluigi Buffon.

V německé lize za Frankfurt zatím odchytal devět utkání, ve kterých inkasoval 13 branek. V Evropské lize nastoupil Trapp do třech ze čtyř utkání a pomohl Eintrachtu k nejrychlejšímu možnému postupu do další fáze s plným počtem bodů.

Autor: Jiří Fišara / lequipe.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lepšie jednotka vo Frankfurte ako trojka v PSG

Reagovat
Frantszek

Hlavně to s ním Frankfurtu dost šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Frankfurt túto sezónu má dobrú fazónu...a ešte meno trénera

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fabec1222

Petr Trapp > Kevin Trapp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Legenda Kirin Cupu.

Reagovat
kattos

Jsi tam kde na to máš a kam patříš

Reagovat
stas87

Reagovat
REPLIKATOR

Chytá v lepší lize a týmu se daří. Měl by ve Frankfurtu zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Ani sa nečudujem, že by sa nebránil - pre neho je síce Frankfurt jeden krok späť, ale zároveň dva dopredu. V PSG už nemá budúcnosť, zatiaľ čo vo Frankfurte má Stammplatz. Frankfurt navyše dosť napreduje, Fredi Bobic a spol. odvádzajú fakt dobrú prácu, zaujímavé, že na základe pôsobenia v Stuttgarte bol považovaný za jedného z najneschopnejších manažérov a tu poskladal skvelý tím, čo je ešte viac prekvapujúce keď si pomyslím, aký národnostný mix tam majú, ale ono to tam naozaj pekne funguje a tí hráči majú veľký potenciál.

Akurát ma ten Trapp v bráne SGE trochu mrzí s ohľadom na Rönnowa...

Reagovat
vladino10

A to sme tu po superpohári a prvých zápasoch BL tipovali Huttera na prveho trénera čo dostane padáka..

Ale su neskutoční, najmä v EL mi robia radosť

Reagovat
Rudnevs

Ja som ich v EL zatiaľ nevidel, ale tiež ma teší, ako sa nemeckým tímom v Európe zatiaľ darí...

Frankfurt som videl v piatkových zápasoch proti Düsseldorfu a Stuttgartu, najmä proti Fortune to bola paráda, k čomu však prispel i súper, to bránenie nebolo bundesligatauglich. Na Stuttgarte bolo vidno, že sú v kríze a ten problém je u nich i v hlavách, som zvedavý, čo sa tam udeje, ten príchod Klinsmanna by ma potešil a podľa mňa by im veľmi pomohol.

Tento víkend hrá Frankfurt proti Schalke, na ten zápas som zvedavý, Frankfurt sa zatiaľ prezentuje pekným futbalom a Schalke skôr naopak, hoci je pravda, že v posledných zápasoch sa to trochu zlepšuje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele