Thiago Motta by přeci jen mohl prodloužit, Emery ho podporuje

05.03.2017, 14:44
Aktuality
Situace kolem Thiaga Motty se opět zamotává. Agent italského internacionála nejprve hovořil o tom, že jeho klient nejspíš Paris Saint-Germain opustí jako volný hráče, v lednu si takovou variantou byl dokonce stoprocentně jistý, teď se ale opět píše o prodloužení o další jeden rok. A trenér Unai Emery je pro...

I přesto, že se jeho smlouva chýlí ke konci, pozice Thiaga Motty v týmu PSG je i ve 34 letech stále pevná. Záložník sice kvůli zranění lýtka vynechal poslední dvě kola Ligue 1, předtím ale v základu nechyběl hned desetkrát v řadě.

Proto není divu, že se Emery odchodu své tradiční opory brání. "Thiago stále zastává důležitou roli. Pořád je ve své roli, která v PSG není vůbec jednoduchá, efektivní a může pokračovat i v příští sezoně," míní španělský kouč, který Mottovi od počátku dává přednost před Krychowiakem.

Brazilský rodák je v Paříži od konce ledna 2012 a podle informací L’Équipe si pobyt v hlavním městě Francie ještě o rok prodlouží. Naopak levý bek Maxwell prý po sezoně skončí nejen jako hráč PSG, ale i jako aktivní fotbalista, a vydá se na dráhu ambasadora pařížského celku.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na fotce působí dojmem bezdomovce.

Reagovat
Pepe1911

především díky té bundě se znakem adidasu a PSG

Reagovat
Jordi Alba

Adidasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je tatíček PSG, bez něj by ten klub skončil jako Malaga nebo Machačkala. Svou zkušeností pomohl se zapracovat hráčům jako Verratti nebo Marquinhos a vytvořil spojení mezi obranou a ofenzivou,kde po jeho boku se dařilo Lavezzimu i Cavanimu. On a Ibra předali mnoho zkušeností do projektu jménem PSG

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele