Thiago Motta asi nový kontrakt nepodepíše, míní záložníkův agent

14.11.2016, 08:21
Aktuality
Thiago Motta si v Paříži kroutí už svou šestou sezonu a ta bude také jeho poslední vůbec. Čtyřiatřicetiletý středopolař se sice na hřiště v modročervenobílém dresu stále dostává pravidelně, po sezoně však podle svého agenta odejde coby volný hráč...

V Paris Saint-Germain v létě došlo k trenérské rošádě, Thiagovi Mottovi to však na herním prostoru neubralo. I pod Unaiem Emerym patří ke stavebním článkům francouzských mistrů, když vynechal jen jediné ligové kolo a od začátku startoval hned v 11 soutěžních zápasech tohoto ročníku.

Motivace už ale zřejmě není taková jako dřív, a tak Italův zástupce Alessandro Canovi pro RadioGoal24 prozradil, že se jeho klient chystá z francouzské metropole ven. "Konec kontraktu se blíží a já si nemyslím, že prodlouží," předpovídá Canovi.

A kam by se majitel třiceti startů za italskou reprezentaci mohl uchýlit? Návrat do Serie A prý tolik pravděpodobný není. "Poohlížíme se po jiných variantách, v Itálii už dokázal všechno, několikrát vyhrál ligu, s Interem získal treble," připomíná Mottův agent.

Rodák z Brazílie si již v Paříži svůj pobyt dvakrát natahoval - nejprve podepsal čerstvou smlouvu v únoru 2014 a pak opět koncem loňského srpna.

Autor: Tomáš Daníček / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
junglist

do Galaxy ke Steviemu

Reagovat
smazaný uživatel

Už by měl ukončit kariéru. Nemá na to.

Reagovat
Josifek

JJ, hraje za PSG v základu a nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

precedens Xabi Alonso, hrát základ kdekoliv na světě ještě nemusí znamenat, že na to furt máš

Reagovat
Zark

furt je lepši jak Vydra

Reagovat
.13

Svoje si odohral a vek nezastavis, na jeho miesto sa tam tlacia mladsi, aj ked ten jeho prehlad a kludna rozohravka sa nestrati snad nikdy

Merci Thiago

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dlouho muj nejoblibenejsi/nejlepsi fotbalista.Jeste jednu sezonu by dal na tehle urovni, ale uz by se mel poridit nastupce...Po sezone Pogba a spoko...

Reagovat
smazaný uživatel

možná nejlepší hráč, co kdy hrál za barcelonu velkej dříč a jistota. dycky si odvedl svý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

A nejlepší hráč v historii Realu Gravesen, ne? Velkej dříč a jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Makelele

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli to myslis, ale na

Reagovat
Houfi

Na rok bych ho do AS bral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele