Motta bude pokračovat v PSG, dohodl se na nové smlouvě

12.06.2017, 13:58
Aktuality
Ještě jednu sezonu stráví Thiago Motta v kabině Paris Saint-Germain. Naturalizovanému italskému záložníkovi v hlavním městě Francie končí smlouva, s vedením se ovšem dohodl na jejím prodloužení a vše bude brzy také oficiálně podepsáno...

34letý fotbalista dříve hrával za Barcelonu, Atlético Madrid, Janov a Inter Milán a zaměstnancem PSG je od ledna 2012, kdy za něho francouzský klub zaplatil 11,5 milionu eur. Motta do této chvíle v rámci Ligue 1 nastoupil ke 146 zápasům a další starty ještě bude moci přidat, v létě 2018 se pak má přesunout do role trenéra rezervního týmu.

"Mohu potvrdit, že Thiago bude pokračovat v PSG," sdělil agent Alessandro Canovi.

"Jedná se o úplnou dohodu, která se netýká jenom příští sezony. Thiago je v Paříži velmi spokojen. Od představitelů klubu se mi dostalo informace, že Thiago je součástí dalšího projektu klubu. A co se týče jeho, je to ta nejdůležitější věc," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
wishmaster

na základ to už zrejme nie je, stále má však tímu čo ponúknuť. Celkovo je to podľa mňa veľmi nedocenený hráč

Reagovat
PP

skvělý hráč jednu dobu.. A i doteď bych si ho dovedl představit v základu Arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měli vyhodit toho dřeváka, co to trénuje! Blanc se pakoval loni po mnohem úspěšnější sezóně! Emery nedokázal s takovými možnostmi ani vyhrát ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Dokazal vsak vyhrat oba francuzske pohary, v oboch dokazal zdemolovat Monaco,ktore sice hralo zo slabsou zostavou no ale stale hralo Monaco.

Reagovat
Langi

dost slabá náplast vzhledem k ambicím klubu...ale prý ho šejci ještě podrží...jsem na ně zvědavý za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blanc loni ty poháry vyhrál taky. Opravdu silný argument od Tebe. Prostě to Emery nezvládl. I Ty přestupy Jesé, ten polák ze Sevilly, Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Ale ja by som mu osobne este jednu sancu dal. Zas az taka tragedia to nebola, Monaco proste islo neskutocne, v tejto sezone by aj Blanc s problemami vyhral titul/nevyhral by ho. V LM vypadli s Barcou kvoli rozhodcovi...zlyhal to ano ale rozhodne by som mu este sancu dal

Jo a suhlas, Ben Arfa bol najdebilnejsi nakup PSG v ere sejka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Reagovat
Houfi

Čekal jsem přesun do Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně doufám, že bude převážně leštit lavičku a že Emery dá přednost mladým. Lo Celso, Nkunku i popř. Guedes (i když na křídle mu to šlo lépe) by si zasloužili šance. Těžko budou získávat zkušenosti za 10 minut. co je tam pustí.

Jinak jsem zvědavý na naši zálohu. Marco a Rabiot jsou v záloze jasní, ale čím to oživit. Matuidiho ani Mottu poslední dobou moc nemusím, takže by to chtělo novou krev. Ale doufám, že nedojde nějaký one season sh*t..

Reagovat
Langi

otázka jak dlouho vám ta ideální dvojka Verratti - Rabiot vydrží...jeden chce odejít a druhý je věčně nespokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti zůstane na 100%. Každý přestupák se o Marcovi píše, že chce odejít a že už je domluvený s Realem/ Barcelonou.. Stejně Marco prodlouží smlouvu a jenom se mu navýší plat a bude vše při starém. Jinak v tomto případě je jednoduší nahradit Rabiota.

A stejně většinou za všechna prohlášení a spekulace můžou agenti/ matky (Rabiot )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, ze zustava. Jedno obdobi sem ho povazoval kdyz ne nejlepsiho hrace sveta, tak za zaloznika stopro. Kombinace Xaviho, Rosickyho, Verattiho, Makeleleho a kdovi koho jeste, nejvetsi pan. Naprosto presne vi co ma kdy udelat, navic s brazilskou noblesou. Nejlepsi dispecer, kdyz je potreba uklidnit hru, tak to udela a pak vysle kolmici na 40 metru do golovky...Vic jak slusna strela, paradni vedeni mice, technika skvela-opravdu umi vsechno. Jen obcas prasi a simuluje, ale to je v cene kdyz ten vyvoj bude takhle pokracovat, ze bude dostavat na jeho ukor vic casu Rabiot, zlobit se nebudu-Adrien mi ho svym pohybem a nekdy i myslenim celkem pripomina

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát má na rozdíl od něj vousy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rabiot to dohani na palici, vypada jak jitrnica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele