SUAZO SI VYBRAL AS ŘÍM

21.05.2007, 15:21
Aktuality
Italská média již měla za jistý přestup Davida Suaza z Cagliari do Interu Milán, honduraský útočník má však jiné plány. Jeden z nejžádanějších útočníků Serie A si chce zahrát s Francescem Tottim a rád by proto přestoupil do AS Řím...

"Řím? Běžel bych tam. Hrát vedle Tottiho by bylo korunováním mého snu a Spallettiho taktika je pro mě ideální. Teď si užiji záchranu s Cagliari, s klubem sice mám smlouvu do roku 2010, možná ale již nadešel čas pro přestup do většího týmu," prohlásil Suazo, který má od vedení Cagliari svolení k letnímu odchodu.

O Suaza má podle italských médií velký zájem Inter, který již začal hledat náhradu za Hernana Crespa. Argentinský útočník na San Siru hostuje z Chelsea a londýnský klub již dal najevo, že s ním pro příští sezónu počítá.

"Ne, líbí se mi dům, v němž v tuto chvíli bydlím. Vždycky ale jezdím do Říma, to město mám rád a často tam beru rodinu," odpověděl Suazo na otázku, zda si náhodou již nevybírá dům v Miláně.

AS Řím by se angažování Suaza jistě nebránil, nedávno dokonce již proběhly první kontakty. "Před třemi měsíci se mě na něj ptali. Je to velký klub a byl bych rád, kdyby odešel práv tam. Inter? Budu raději, okud bude oblékat dres Giallorossi, nebo popřípadě zůstane v Cagliari," prozradil prezident Cagliari Massimo Cellino.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*FEROAS

no vidno ze ma chalan rozum...celkom by sa hodil..... ;-)

Reagovat
HOST*říman

tak tak, moc dobre vi kam jit

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobnější je, že tuší, že v Interu by se přes ty hvězdy do základu nedostal, kdežto v ASR není v útoku taková kvalita (jako v Interu) a tudíž větší šance na základní sestavu...

Reagovat
HOST*FEROAS

lenze neviem ci vies kamo ale AS hra na jedneho utocnika a tym je kto? no predsa FRANCESCO no a tak to bude mat suazo tazsie ako presadit sa cez 5 utocnikov Interu... takze za tym nehladaj spekulacie ale to ze su futbalisti ktorym sa klub AS rim paci a chceli by zan hravat ...nie vsetci tuzia po Interi, Barce a Chelsey FORZA ROMA ! ! !

Reagovat
RMCF

Třeba se Francesco posune zpátky na podhrot, na hrotu začal hrát kvuli nedostatku utočníku, ale byl tam fantasticky...

Reagovat
HOST*

chi sei

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Řím je pěkný město...

Reagovat
Slejdy

Suazo je dobry player,by byla dobra posila...Inter je na hovno tam nechod Dejve...

Reagovat
HOST*fuck ac

roma ma štěstí a totti,je velmi dobrý hrač!!!!!

Reagovat
HOST*fuck ac

ale inter není na hovno

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*inter

co to kecaš??, inter byl je a bude nej

Reagovat
HOST*FEROAS

a aj Recoba ma zaujem prestupit do AS

utocna sila by teda mohla byt dobra

Reagovat
Slejdy

recoba je gej uz od pohledu

Reagovat
HOST*FEROAS

aj chrisitiano ronaldo je gay ale futbalista je dobry

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

parli italiano

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

capi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele