Stoper Čelůstka: Cítím postup jako velkou satisfakci, repre mě dlouho míjela

15.11.2019, 09:00
Aktuality
Ondřej Čelůstka (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (137)

Přidat komentář
Bakary3

Musím před repre nakonec smeknout

Mrzí mě jediná věc - že dostali v Anglii bůra, i to se stát asi může..., že nevyšel zápas v Kosovu, jo, nemáme kvalitu, abysme vše válcovali..., jen že tam nebyla ta sebereflexe, aby řekli "tohle bylo prostě špatný".

Ale zajistit si postup zápas před koncem, to je pěkný.

Jen doufám, že se bude trošku myslet ke kvaldě na MS, včera jsem tak koukal - Coufal 27, Čelůstka 30, Brabec 27, Bořil 28, Darida 29 - doufám, že do výběru přibydou Matějů, Sadílek, Hložek, místo Brabce bych viděl i Simiče, snad by zahrál... protože jinak je druhej nejlepší stoper starší Kúdela... Hrozná škoda Hovorky.

Byl by průser, kdybysme po euru dopadli jako tehdy po Vrbovi, kdy bylo potom 10 hráčů mimo - buď sami skončili, nebo byli už nepoužitelný.

Musím říct, že mě nepřestává překvapovat Coufal, kterej svýma výkonama Kadeřábka strčil do kapsy. V soubojích je fakt jak skála, je rychlej a dopředu taky paráda, škoda, že mu to tam tou levačkou nepadla, ale to byla akce jak od křídla.

Jinak mi udělal hroznou radost Jankto, skvělej - a ne poprvé.

Snad zavřel hubu všem těm blbečkům, co ho tu neustále sráželi, ikdyž nehrál vyloženě špatně, ale makal vždycky na 100%.

Na druhý straně bych preferoval Ševčíka, případně Hložka, Kadeřábka... A ta sestava mi přijde už opravdu slušná. Když nebudeme posraný, dá se s tím něco hrát.

Reagovat
luismiksak

Coufal je dlouhodobě extratřída, na druhy straně nebyl Béřa tak vyraznej, ale opět spolehlivý a kvalitní výkon.

Jankto se druhou půli neuvěřitelně zvednul. Ten ping-pong mezi nohama byl skvelej.

Kobra opět skvělý srdce, napumpoval tam mezi ne zase ještě větší touhu to otočit.

Alex Král roste ve fakt vynikajícího hráče. Hodně toho pokazil, ale i přesto se nebojí dal zkoušet.

Reagovat
Bakary3

Jo, jak to tam Jankto zakvedlal, to byla paráda

A k tomu, co jsi napsal s Ondráškem, mám jednu věc - ta naše repre se zvedla nejen jeho "srdcem", ale stejně tak tou buldočinou a zápalem od Coufala a Bořila oproti Kadeřábkovi a Novákovi.

Včera jak dohrála hymna, slyšel jsem Coufala "pojďte hoši, máme na ně!", a to ta naše často dříve unylá, ustrašená repre hrozně potřebuje.

Reagovat
Puskas

Důležitý je i ten obrat, to jim dodá psychické síly. Musíme prostě stavě hodně na bojovnosti, podle těch typů, co tam jsou, myslím, že by to mohlo jít.

Reagovat
Bakary3

Je to tak.

Můžeme si třeba říkat, že chceme hrát jako Portugalci, ale nikdy jsme takoví nebyli a zřejmě ani nebudem, asi pro to nemáme vlohy, mentalitu.

Jednou jsem četl, a to asi budeš vědět že o nás Brazilci mluvili takhle - "ti silní, prdelatí Češi, pořád běhali" - a to jsme my.

Zkrátka musíme vycházet z obrany, důrazu, běhání, pak budeme vypadat jako fotbalisti.

Nemá cenu si hrát na něco, co nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

hezky řečeno

Reagovat
Stana95

Reagovat
Lof

O obcas nam do toho vyroste i nekdo jako Rosa a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Z našich pěti vítězství jsme hned třikrát otáčeli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Trapný diskutér

jankto je na křídlo strašně pomalej, netechnickej a navíc nedůraznej.. proti montenegru fajn, proti oslabenýmu kosovu ještě jakž takž, ale na lepší soupeře to nebude stačit a bude pravidelně klaunit..

Reagovat
verv

jako, že hráči potřebujou slyšet, že mají na Kosovo? Jinak, že Coufal strčil Kadeřábka do kapsy je taky docela vtipný. Zrovna Kadeřábek to má s bojovností a běhavostí úplně stejně, jako on. A třeba do kombinace není Coufal vůbec, jedíný, co v tomhle směru umí je nakopnout míč po lajně. Na to, že má před sebou parťáka z klubu, tak spolu včera zakombinovali jednou někdy na začátku zápasu a to bylo všechno. Celkově tohle protěžování dvojice Coufal-Masopust na úkor Kadeřábka je jedna z věcí, v které je Šilhavý hodně mimo, i když celkově je jeho působení zatím lepší, než jsem čekal.

Reagovat
Bakary3

Jestli to potřebují slyšet nevím, ale víš, jak jsem to myslel, jen sis potřeboval blbě kopnout.

A vtipný mi to nepřijde, Kadeřábka mám rád, ale dozadu je tragickej, což ukázal v repre mnohokrát. Jak do kombinace Coufal je nebo není, to nevím, ale opět v porovnání s Kadeřábkem bych řekl, že líp, nevybavuju si, že by toho zkazil tolik co on.

On Kadeřábek neumí nic jinýho než nakopnout míč po lajně, co udělal včera Coufal, jak to seknul na střed a zakončoval levou, nic ani podobnýho si od Kadeřábka nepamatuju.

Mně je jedno, že je Coufal teď ve Slavii, Kadeřábka mám rád, ale není náhoda, že s Coufalem a Bořilem se náš nároďák najednou zvednul.

Kadeř by asi byl lepší na wingbacka, ale bek je pro mě lepší Coufal.

Reagovat
Selänne

Reagovat
icka

to s tím Kadeřábkem

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
verv

Kopnout si rozhodně nepotřebuju, ale velebit někoho za tohle je pro mě docela mimo.

Z tvýho hodnocení Kadeřábka to vypadá, že sis úsudek udělal z těch dvou prohranejch zápasů z téhle kvalifikace. Například napsat o hráčovi, kterej už pátou sezónu hraje základ za nadprůměrnej tým Bundesligy (z toho zhruba půlku zápasů jako bek, druhou jako wingbek), že je dozadu tragickej, dokazuje jakej o něm máš přehled. Asi to nemá cenu řešit, koukám, že tvoje paměť je hodně selektivní a pamatuješ si jenom posledních pár zápasů. Jinak bys nemohl napsat, že se repre NAJEDNOU zvedla díky Bořilovi s Coufalem, nebo že je na tom Coufal v porovnání s Kadeřábkem lip kombinačně. Nepamatuju si třeba, že by se Coufal díky nejaké sérii narážeček prokombinoval k vápnu a odcentroval, což u Kadeřábka bývalo docela běžný.

Reagovat
Bakary3

Tak nároďák sleduju pokaždý...

Možná jsem na něj moc přísnej, já mám ale zase pocit, že proto, že je to sympaťák, všichni přehlíží jeho nedostatky, a že dozadu, nevím, jak v Německu, to je v repre dlouhodobě špatný, těch gólů, co šlo přes něj...

Neříkám, že hlavně kvůli nim, ale najednou jsme přestali hořet dozadu a všem se hrálo líp.

Reagovat
verv

Dlouhodobě špatný Vždyť za Jarolíma to byl jeden z mála hráčů, kterej si odehrál svoje s nějakou standartní výkonností. Chápu, že jako slávista máš ty kluky rád a nejseš úplně objektivní, ale tohle už je trochu moc.

Reagovat
Kiwi-21

V obraně je Kadeřábek opravdu špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Jenže on má v klubu úplně jinou roli.

Reagovat
verv

Však píšu, že polovinu zápasů odehrál jako wingback. To nic nemění na tom, že napsat o něm, že je tragickej dozadu je nesmysl.

Reagovat
r.mrazik

slavistickej odbornik...

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Bakary3

Rad bych se vas teda zeptal, proc Kaderabka teda Jarda (!) posadil, a ze ten se drzi hodne pri zdi na to, aby vyndal nejakyho naseho hrace, co hraje pravidelne venku.

Reagovat
verv

Protože přece klubová spolupráce Coufal-Masopust, sám to říkal.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bakary3

Hale, kdyz na me takhle reaguje tolik lidi, nejsem blbej, je to pro me k zamysleni.

Ale prijde mi to, ze povrchne hodnotite vy, protoze sympatak Paja a Bundesliga vs. blbej Coufal.

Opakuju, mam Kadere rad, ale kdykoliv se hral tezsi zapas, kdy musel trochu branit a byt diky tomu, kde hraje, opora, tak horel jako papir a patril k tem uplne nejhorsim hracum.

Zajimalo by me, jak mi tohle vyvratis, protoze tak to proste bylo.

Ono se to hraje jinak, kdyz za sebou v klubu mas 3 stopery.

A bohuzel... My nejsme mancaft, kterej bude nekoho 70% zapasu drtit, potrebujeme hlavne dobre branit a to on nenabizi.

Pro nej smula, ze kdyz nebudeme hrat 3-5-2 a beka bude hrat Coufal i dal tak, jak hraje, je tezko vyuzitelnej. Na to kridlo bych videl fakt radsi Sevcika nebo Hlozka, protoze Kaderabek tam neprinese zadnou invenci.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Nemyslím si, že seš blbej, jenom trochu zaslepenej tím současným hypem kolem slavie ze všech stran. Jedinej zápas, co si pamatuju, že by Kadeřábek nějak vyloženě hořel, byl ten v Anglii (zápas v Kosovu sem neviděl) ale tam vyhořeli úplně všichni. Nepamatuju si zápas, kdy by konkrétně on nějak soustavně chyboval a tím to posral všem, jak tady naznačuješ, maximálně se svezl s mizérií celýho týmu. A jak už jsem psal, zrovna za Jarolíma patřil k tomu minimu hráčů, co si v tom bordelu odehráli aspoň nějakej standart. A další věc s kterou se budu opakovat, pokud by bránil tak mizerně jak říkáš, tak by se nikdy nechytil v bundeslize, kde polovinu zápasů odehrál jako bek, takže za sebou žádný 3 stopery neměl. Stejně jako Coufal hrál i LM (dal tam dokonce gól) i EL a v bundeslize má za sebou spoustu těžkejch zápasů za tým, kterej hrává pravidelně o poháry. To o Coufalovi z "blbé" české ligy nejde říct ani náhodou. Tohle prostě není o žádnejch sympatiích. Dokonce i ten Šilhavý neřekl, že by Coufal hrál kvůli lepší výkonnosti nebo že by bránil líp, ale kvůli zachování slávistické spolupráce.

Reagovat
Bakary3

Ja si myslim, ze tech zapasu bylo za ty roky dost, netyka se to posledni kvaldy.

Tahle vec me napadla - treba kdxz hral v klubu ve 4 clenny obrane, dobry, ted mu treba dela problemy prepnout, nevim.

Kazdopadne Kaderabka uznavam, je to dobry fotbalista, na nase pomery vybornej, pripoustim, ze v celkovym kontextu asi lepsi nez Coufal.

Ale jako bek do 4 clenny obrany je pro me proste Coufal vys, protoze dozadu to odehraje o dost spolehliveji.

Reagovat
stas87

Reagovat
Losinho

Já si myslím, že by Kadeřábek mohl najít místo v záloze, zvlášť proti silnějším. I když teda doufám, že se tam postupně prosadí Ševčík.

Reagovat
verv

Jj, Coufal a před ním Kadeřábek by mohlo fungovat. Zvlášť když na křídlo teď nějakou velkou kvalitu nemáme a Masopust mě zatím za repre nepřesvědčil, že by to mělo být na základ

Reagovat
ajouki

K Ondráškovi ještě jedno. Důležitá byla jeho kvalita na míči. Pod tím se normálně vidí kličky, těžké příhrávky, ale u Ondráška byla hlavní jeho jednoduchost. Nabídnul se na přihrávku a i když ten míč mohl 30 metrů potáhnout, tak ho předal jednoduchou přihrávkou techničtějšímu spoluhráči, a sám si šel znovu hledat prostor.

Krmenčík když měl prostor, tak se snažil akci potáhnout sám a následovala spíš ztráta. Ondrášek po svém nástupu dostal do hry zbytek ofenzívy na soupeřově polovině. Přitom nedělal nic jiného než využil své přednosti a k tomu dobré rozhodnutí. V ten moment jsme začali Kosovo přehrávat.

Reagovat
dave30

Co znamená sousloví "kvalita na míči", nebo hráč je "silný na míči"? Proč jsme přebrali nějaký hrozný preklad? Za nás (v pravěku) byl hráč technik, bojovník nebo úplné kopyto. Nevim, co si představit pod pojmem "hráč byl silný na míči".

Reagovat
smazaný uživatel

Na mici je blbost, spis s micem, to snad pochopi kazdy

Reagovat
Salfovic

Silný na míči bych přeložil tak, že je to hráč, kterému je těžké sebrat míč, což ale neznamená, že to musí být nějaký velký technik.

Reagovat
dave30

Dobře, tak proč na míči a ne s míčem? Představuji si toho hráče, jak balancuje opravdu na míči...

Reagovat
Pablos

tak to je docela slovíčkaření ...však snad každej pochopí o co jde ...když se řekne na míči. Je to jako v tenise, když se řekne silný na síti ...taky to není třeba silný u sítě.

Reagovat
Messi14

jsi silny, kdyz stojis na tenisaku

Reagovat
dave30

Srovnáváš Mercedes s Trabantem...

Reagovat
ajouki

Je to slovíčkaření, myšlenka byla jasná. "S míčem" vnímám, že se s ním 10 sekund mazlí a něco vymslí. Příklad tvého technika, což není Ondrášek. "Na míči" beru, že přebere míč a něco s ním udělá (opakovaně v průběhu zápasu). Pokud k tomu přidám "Kvalita na míči", tak to znamená, že když přebere míč, tak svým zapojením zlepší útočnou pozici týmu. U Ondráška to bylo tím, že upoutal pozornost protihráče a míč posunul do prostoru na hráče, který to tentokrát už "s míčem" umí lépe. Navíc to posílil tím, že "bez míče" se aktivně nabízel a dělal svou práci hrotového útočníka.

Reagovat
mayday

Já jsem říkal vždy, i v době nejhorších sraček pod Jarolímem, že slušnou sestavu vždy nějak slepíme.

Pak to ale chce taky odborníka na lavičce, kterej opravdu zná trendy, je schopnej je přijmout, je schopnej využít třeba i konkrétního hráče na konkrétním sraze na konkrétní pozici apod.

Šilhavej samozřejmě po Jarolímovi nebe a dudy, ale i tak si nejsem vyloženě jistej jeho odborností.

Reagovat
Puskas

Jarolím měl mj. zvyk, postavit hráče, jehož povolal jako náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

aby ses z tech cinanu neposral

Reagovat
PaYaB

Snad z toho Masopust vyletí, v repre to strašně zabíjí...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nezabíjí tebe.

Reagovat
Messi14

nevyleti, tezi z hry slavie jako celku, navic vpravo ty nahrady uplne nemame, takze byt se mi tam uz dlouhodobe nelibi, tak ty alternativy nejsou..

nicmene u prvniho golu bylo hrozne videt jakej rozdil je mezi masopustem, ktery si chtel ten mic popostrkat az na penaltu a ani nevystrelil a hracema v LM, kdy napr obrance Hakimi z BVB nevymyslel nic slozityho, proste jen driblink v rychlosti a strela nebo kdysi Bale za Tottenham, proste primocara hra.. nam chybi obecne jak rychli hraci co umi jeste driblovat s micem, tak hraci co udelaji rychlou klicku a kvalitne vystreli..

Reagovat
kattos

Reagovat
Blasphemer

Vůbec nechápu, že při tý dlouholetý bídě, kterou jsme na stoperu měli, byl tenhle týpek naprosto opomíjenej.

Jedna z mála pozitivních věcí, která se během Jarolímovo hrůzovlády u repre stala.

Reagovat
luismiksak

Atmosféra kolem repre je fakt úplně jiná, než za toho trouby Blábulína.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Acrocephalus

S Čelůstkou se úplně proměnila naše obrana, už si tam soupeři nechodili na výlety. Výbornej objev, výbornej stoper.

Jen ne hlavně toho Suchýho, toho tam fakt už nechci vidět. Tam, kde Čelůstka látá díry, je Suchý otevírá. Bohužel, Šilhavý s ním počítá, až se uzdraví. Takže jediná záchrana je, aby Suchý dobrovolně ukončil repre kariéru. S ním na hřišti je to na ostudu.

Reagovat
Blasphemer

Suchýmu, Kalasovi a dalším podobným snad už odzvonilo.

Brabec včera sice taky nic moc, ale třeba proti Anglii naprosto top výkon, kterej si budu ještě dlouho pamatovat. Zatím bych do toho nešahal.

Reagovat
Bakary3

Jenže u Brabce mi to taky přijde spíš jako výkyv, Kúdela je pro mě větší jistota...

Ale třeba to půjde.

Reagovat
Blasphemer

Tak to pro mě ani náhodou. Supr by byl ten Hovorka, ale bohužel.

Reagovat
mistr129

“Brabec včera nic moc” = “za druhy světový pár lidi umřelo”

Reagovat
Acrocephalus

Brabec, no... to je jednou tak, podruhý onak, asi záleží jak se vyspí nebo já nevím. Proti Anglii jsem ho nepoznával. Včera nic moc, ale oproti Suchýmu aspoň něco platnej, snaživej. Suchý na co hrábne, to posere.

Reagovat
Puskas

Jestli se do Eura vyhraje Frydrych, tak by mohl být variantou aspoň na lávku.

Reagovat
Bakary3

Jako zní to blbě o náhradníkovi ve Slavii... Ale já z něj mám vždycky pocit, že to ubrání.

Reagovat
Puskas

Souček byl ještě nedávno ve Slávii nechtěný a šel do Liberce. Jestli bude Frýďa hrát jak na Barce, tak není problém.

Reagovat
Bakary3

Sice náhradník - teď už teda člen základu, ale umí a zkušenosti, aby si poradil s těžšími zápasy, prostě má.

Reagovat
PaYaB

stoper na lavku znamená, že nebude hrát...

Reagovat
Puskas

aspoň zase znamená, že by hrát mohl...

Reagovat
r.mrazik

neblbnete zase

Reagovat
Puskas

Stopery nemáme, a pokud naváže na své výkony proti Barce nebo Baníku a ještě poroste, mohl by být adept.

Reagovat
r.mrazik

a co standa tecl? ten hral taky proti barcelone ne?

Reagovat
Puskas

Víš, jak to myslím. Vezmi si Hovorku - nebýt zranění, byl dneska tam. taky bych to do něj na jaře neřekl, že tak brzy vylétne, ale chytl fazónu. Kdyby Frýďa chytil podobnou, proč by tam nemohl být?

Reagovat
r.mrazik

takhle muzeme mluvit u kazdyho hrace...a kdyz bude mit lischka fazonu,tak tam muze byt taky...a vlastne to plati pro temer kazdyho hrace v lize

prijde mi to sranda po dvou zapasech no

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

Reagovat
Spalovač šancí

Lischka ji nemá proti komu chytit, bohužel

Reagovat
Puskas

Jasně, je to předčasné, můžeš to říct téměř o komkoli, já to říkám o něm.

Reagovat
Pablos

zbytečný... pojede Suchoš a Kalas

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
mayday

To nechápe asi víc lidí. Roky už hraje v zahraničí a víceméně všude hrál základ a v repre nedostal čuchnout.

Je to parádní defenzivní obránce a hlavně lídr, ten "vedoucí" z té stoperské dvojice. Vedle něj si myslím i Kalas by mohl hrávat, ale osobně bych zkusil začít stavět na Simičovi, samozřejmě jestli bude hrát v klubu.

Reagovat
Nebelung

Podle mě ho všichni brali jako pravého obránce, protože ho viděli hrát naposledy v lize za Zlín a Slavii.

Reagovat
Blasphemer

Simič hraje "jenom" chorvatskou ligu. Kdyby aspoň hrál za Dinamo, který hraje Ligu Mistrů... to bych radši povolával kluky od nás z ligy než Simiče z takový soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je to, ze Jarolim se dival na zapasy max v televizi a jeste ne na cely a o Celustkovi opravdu vedel to ze hraval beka ve Zline a to ze hral na stoperovi v Turecku, si mozna myslel ze je z nouze a hraje tam spatne. To,ze takovej clovek mohl brat 600k mesicne za to ze dojel jednou za kvartal na sraz je mezinarodni ostuda... Nemyslim si ale, ze by Silhavy mel ten prehled o moc vetsi a nejak vic tomu rozumel.. ma kolem sebe ale asi dobry lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Simič je panic guy... byl v AC kde nedostal čuchnout a jinak nic. Kalas vol. 2 a ještě horší, protože se z toho vyhrabal jen do Chorvatska a ani si neodbyl solidní hostovačky v Holandsku/Champu

Reagovat
Messi14

ja myslim, ze tehdy kratce po prestupu ze slavie se zranil a byl delsi dobu mimo, a od doby co to vedl vrbic, tak protezoval plzenaky protoze byli na vysluni (prochazka, limba, horava,..) + tehdejsi stalice sivok, m. kadlec a klasika suchy.. a napravo kader + gebre, takze mel proste smulu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

vtipe

Reagovat
Bakary3

Bohužel ty přizdisráči ve vedení ostatních klubů neudělají nic...

Reagovat
ttopi

Brekot, nic víc.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Salfovic

Tvrdík určitě

Reagovat
Pablos

konečně zmiňují i ty ,,přehmaty" v jiných utkání. Jen tak dál, ať do nich šijou ...na poháry to tam prostě není, to oni ví a na spadnutí taky né, takže svým způsobem teoreticky nemají co ztratit

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat
xhejl

to zas budou dvě červený příští zápas

Reagovat
Losinho

RIP Tepláky

Reagovat
Greny

jinak teda Silhavy by ciste teoreticky mohl pustit Krále U21 na zapas v Chorvatsku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proc proboha

Reagovat
Greny

tak U21 na tom nejlepe neni .. v Bulharsku predpokladam budou hrat nahradnici tak proc by jim nemohl pomoci

Reagovat
KingMaster13

To je dobrej nápad

Reagovat
Trapný diskutér

"Anglie je suverén, za mě momentálně v top trojce na světě nejsilnějších týmů".. wtf.. a to jako mám brát ty jeho názory vážně?

Reagovat
Mr.Mike

Je to jeho naprosto normalni nazor.. Nevim co se ti nelibi

Reagovat
Spalovač šancí

Tak je v TOP4, no. O tolik se zase nespletl

Reagovat
Messi14

a kdo ma jako silnejsi tym? rovnat se muzou francouzi, mozna brazilie, kdyz udrzi formu a neymarovo zada, zbytek je proste slabsi nemci, spanele, portugalci, belgie muzou prekvapit jedine vybornym tymovym vykonem, chorvati byli jednorocni uspech kolem modrice, argentina je dlouhodobe out, protoze messi neni trener a africky tymy nikdy neudrzi psychickou pohodu, byt tu kvalitu maji

Reagovat
Trapný diskutér

francie, belgie, brazílie, holandsko, španělsko.. takže ani top 5, sorry borče.

Reagovat
Messi14

tak snad se tam aspon ti holandani dostanou bylo by trapne, kdyby tym z top 5 ani nejel

Reagovat
smazaný uživatel

trapaku

Reagovat
Stannis Baratheon

Mohla by ho zkusit Slavia. Ve svých třiceti letech už asi do TOP ligy stejně nepůjde.

Po sportovní stránce si pomůže, hrát poháry a o titul je lepší než se plácat dole a dokonce hrát o záchranu.

Co se týče peněz, za ty léta u Turka, jeden rok v Německu a Anglii, to už musí mít zajištěno i pro děti svých dětí, pokud nebude zbytečně utrácet. Ve Slavii by pak taky nehrál za chleba s máslem.

Navíc by se vrátil k rodině, a hlavně by vypadl z Turecka, kde sice dostává nálož peněz, ale to už píšu výše.

To jsou důvody, proč by měl případnou nabídku SKS přijmout. A proč by mu tu nabídku Slavia měla zkusit dát myslím ukazuje teď v repre.

Reagovat
Spalovač šancí

Momentálně jednička na stoperu, ale chtělo by to k němu někoho rychlého, spolehlivého a s rozehrávkou. Hovorka bohužel mimo, Kúdela možná tuto sezonu, ale dlouhodobější řešení to není. Brabec šel v Plzni nahoru, ale konzistence výkonů pořád ještě není a rozehrávka taky moc nefunguje.

Plus chce to ještě jedno křídlo

Reagovat
Andis

Ja smekam hlavne pred tim optimiz

smem klasiky

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal bych te na mongolskou verzi Eurofotbalu, ale jelikoz tam nemate internet, tak te nebudu prudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už tam nepusť tragéda Suchýho...Ondřeji, prosím...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mr.Mike

Co nominace na ME? Za me

Kolar Vaclik Pavlenka

Coufal Kaderabek Brabec Celustka Novak Boril Mateju Kudela

Kral Soucek Darida Jankto Dockal Krejci Masopust Sadilek

Krmencik Hlozek Schick Ondrasek

Nahradnici: Suchy, Husbauer, Pavelka

Reagovat
dave30

Ty už víš, jak bude kdo hrát za více jak půl roku? A co takhle sestava na MS2022?

Reagovat
Greny

to se nas tykat klasicky nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

To jsou takový ti ,,nemocní" co potřebují furt skládat sestavu podle sebe jak, kdyby hráli Fifu i v normálním životě fotbalu.

Reagovat
Messi14

Reagovat
lampas

Brankáři: Vaclík, Pavlenka, Kolář/Koubek - první dva jsou jasný, mezi Kolářem a Koubkem to spíš vidím na Koláře.

Obrana: Coufal, Kadeřábek, Čelůstka, Suchý, Brabec, Kalas, Bořil, Novák - tady je to asi jasné, pokud se nikdo nezraní.

Záloha: Jankto, Krejčí, Král, Souček, Darida, Pavelka/Ševčík, Dočkal/Hušbauer, Masopust, Hložek (agenti ho tam snad dotlačí, když bude nejhůř) - uvidíme jak bude zdravý Pavelka, mezi Dočkalem a Hušbauerem rozhodne jaro.

Útok: Schick, Ondrášek/Krmenčík, Vydra - Schick je jasnej, zbytek podle formy na jaře. Vydru bych tam vzal kvůli odlišné typologii.

Reagovat
Messi14

naopak, ted je spis "jasny" vaclik s kolarem, pavlenka i koubek hrajou tuzku

suchyho i kalase nech doma, stejne tak krejciho i husbauera, dockala bych si tam pral ale stejne spis pojede ten husbauer, vydra nepojede, protoze silhavy nema kulky rict at nejede krmelec

Reagovat
Kiwi-21

Pavlenka je dle mého lepší jak Vaclík ten jistotu určitě má

Reagovat
Trapný diskutér

pavlenka je letos sejto jako sviň, naopak koubek se rozjel.. dle formy by ho měl vytlačit..

Reagovat
kattos

Však Koubek byl ale letos taky otřesnej, posledních pár zápasů mu celkem ale zase vyšlo.

Ale musí tam být nějaká stabilita, nemůžou se tam ti brankáři střídat jako na běžícím páse.

Pavlenka i Vaclík dokázali že mají velkou kvalitu a oni 2 by měli být brankáři.

Naopak Kolář a Koubek si to rozdají o pozici 3 golmana.

Reagovat
Trapný diskutér

čím to dokázal pavlenka? tim burem ve wembley, nebo trojkou od okupovanýho irska?

Reagovat
kattos

Jenže Pavlenka hraje v současnosti pod svoje možnosti které ukazoval před tím, krátký výpadek formy nic neznamená.

Naopak Kolář má formu jako hrom, jenže otázka jestli to je jeho maximum nebo si ty výkony udrží.

Nechápu proč se najednou dělá z Koláře bůh ví jakej golman, ještě před pár měsící ho lidi viděli jako 2 Slávky

Reagovat
Messi14

ja nedelam boha ani z jednoho, ciste konstatovani faktu jak to maji ted s formou - vaclik ma protekci jako cech + je nejzkusenejsi, kolar momentalne superforma, pavlenka je ted dira a koubek s augsburgem je na tom prakticky stejne blbe

tedy pokud by soucasny stav vydrzel az do pristiho roku, tak jede vaclik, kolar a pavlenka

Reagovat
mistr129

Vaclík, Kolář, Pavelnka

Coufal, Kadeřábek, Čelůstka, Kúdela, 2 ze čtveřice Brabec/Kalas/Simič/Suchý, Matějů, Bořil

Masopust, Ševčík, Souček, Pavelka, Darida, Král, Hušbauer, Jankto, Krejčí/Zmrhal

Schick, Ondrášek, Krmenčík

Reagovat
Greny

OT : Bartošák z Trince líta asi v dalsim maleru... pokud se to potvrdi ze zase zmlatil manzelku a pak jeste ridil ozralej a sjetej tak to asi bude nejakou dobu bez hokeje

Reagovat
Salfovic

KHL to jistí.

Reagovat
kattos

Nejlepší stoper repre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele