Jeden z nejdůležitějších gólů kariéry, řekl Král o brance Kosovu

15.11.2019, 08:49
Aktuality
Alex Král (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
naheCZ

"Určitě jeden z nejdůležitějších gólů. Další byl na Seville, který byl postupový dál do čtvrtfinále Evropské ligy. Ale tenhle byl možná ještě o něco hezčí."

Reagovat
luismiksak

Myslíš to rameno, kdy ani nevěděl, ze dal fíka...?

Reagovat
naheCZ

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Budget axel witsel

Reagovat
Acrocephalus

Nejlepší bylo na tom to, že gól padl v době, kdy to už vypadalo bledě a Češi hráli nervózně, toporně, bez myšlenky i pohybu. Vlastně, taková střela už skoro ze zoufalství. A urodila se z toho střela večera, která rozhodla. Z mužstva evidentně spadla deka a už byl zápas o něčem jiným, jak když mávnete kouzelným proutkem. Kosovo si v těch momentech ani neškrtlo, ta dvě břevna za sebou je zachránila od vyššího gólového rozdílu.

Reagovat
kilobyte

Do toho gólu byl nejhorší na hřišti. Možná ten gólman Kosova byl ještě horší. Ty jeho výkopy byly famózní. Škoda, že se v tom City neudržel, to by Guardiola docela koukal.

Myslím si, že zápas hodně ovlivnila nervozita. Kdybychom dali a začátku gól, tak by to byl asi pohodový zápas, ale je asi dobře, že jsme si prošli tím trápením.

Reagovat
dave30

Jenomže trenér ty hráče zná a dobře věděl, že on v závěru rozhodne. Proto ho nestřídal a proto je on trenér a my jenom bezvýznamní diskutující...

Reagovat
kilobyte

Jestli Šilhavý počítal s tím, že to Masopust zmrví a balón se od něj náhodně dostane ke Královi, tak je to opravdu pan trenér. A nasazování Masopusta je od něj nejgeniálnější tah.

Reagovat
Losinho

Hlavně chytal i to, co šlo 70 čísel nad bránu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele