Stoke City dotáhlo příchod Choupo-Motinga

07.08.2017, 20:56
Aktuality
Maxim Choupo-Moting bude od nadcházející sezóny oblékat dres Stoke City. Kamerunský reprezentant, který byl po odchodu ze Schalke volným hráčem, podepsal smlouvu do roku 2020...

Urostlý ofenzivní univerzál se na nejvyšší úrovni poprvé ukázal za Hamburk, daleko více však na sebe upozornil až při hostování v Norimberku a zejména poté v Mainzu.

Ve falckém klubu už byl ale Choupo-Moting na trvalý přestup a přestože jednu sezónu prakticky celou promarodil, přesvědčivými výkony si řekl o angažmá v Gelsenkirchenu.

Za modrobílý celek nastupoval reprezentant Kamerunu rovněž tři roky a minimálně první dva patřil k důležitým hráčům Schalke. Loni už 28letý kanonýr nehrál pravidelně.

Ani to však nevadilo Stoke City, které s donedávna nezaměstnaným útočníkem podepsalo kontrakt na následující tři sezóny. "Jsem šťastný, že jsem se mohl připojit ke Stoke City a mám možnosti si zahrát Premier League," pochvaloval si Choupo-Moting.

"Poprvé opouštím Německo, takže to bude velká změna, ale cítím, že jsme s rodinou udělali správný krok," doplnila v pořadí čtvrtá letní posila ambiciózních Potters.

Autor: Jiří Vojík / stokecityfc.com

Komentáře (346)

Přidat komentář
Lacko_Boh

s takýmito nakupmi ligu nikdy nevyhrajú..

Reagovat
ManUnited

Stoke asi nemá ambice vyhrát ligu

Reagovat
smazaný uživatel

To by taky ne

Reagovat
Neutron

ked vyhra liverpool aspon raz premier league potom vyrypuj

Reagovat
Free_player

to Lišky taky neměli

Reagovat
ManUnited

Čekal jsem tuhle odpověď ovšem případ Lišek se jen tak opakovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester měl ambice vyhrát titul a hrát Champions League, když kupovali Mahreze z Le Havre za 450.000 liber a Kantého za 9 mega? Před 5lety dokonce zaplatili za Vardyho něco málo přes 1 milion...

Reagovat
Murtago

ok, a?

Reagovat
smazaný uživatel

dobřel si utřel to chytrý hovno

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusik Arsenalu vravi nieco o vyhre v lige

Reagovat
Neutron

ale ved do toho februara im to kazdorocne ide celkom fajn, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale sezona zial pre Wengera trva dlhsie...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

nemá na to

Reagovat
smazaný uživatel

ako volny hrac dobry, PL mu sadne.

Reagovat
vodka

Na základě čeho? Neznam ho vůbec, to, že mu neprodloužili smlouvu taky netěší, zvlast když Stoke potřebuje někoho, kdo na sebe vezme zodpovědnost a bude dávat góly, ať to zase ne zachraňuje Adam s crouchem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, neviem či prave on bude nejaky strelec, alebo vobec hrac do zakladu, skor nie. Preto pisem ze zadarmo fajn. Ale do toho Stoke futbalu mi celkom sedi. Fyzicky je na tom velmi dobre, aj rychlostne. V Mainze mu to celkom padalo, v Schalke ho dali viac na čiaru, hral vlastne kridlo.

Ako može mu to sadnut aj v utoku, zakoncenie ma fajn, ale podla mna s nim ratate skor na kraj, nemate tam teda moc kridel

Reagovat
vodka

Hughes to dost pravděpodobně bude hrát na těch 3421, kdy ty "křídla" pod hrotem se budou dost stahovat na střed, jak to bylo aj loni, v tom byl právě Arnautovič výborný. Podobně Shaqiri, když se dokázal udržet fit víc jak 4 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

mne tak trosilinku pripominal Aubemeyanga, ale ten je inde, samozrejme

Reagovat
Counter

Nevěřím, že bude horší než to, čím Stoke disponuje teďka. Btw. nevíš jestli je něco pravdy na tom, že Dioufa už Hughes dokonce zkoušel na wingbacku?

Reagovat
vodka

Je to pravda, už tam dokonce několikrát hrál i loni normálně v PL. On je na hrot moc velké kopyto. Letos má hodně dobrou přípravu Joselu, tak asi bude jednička zezačátku on, případně tam zkusí probrat toho Berahina, který má konečně prý solidní fyzičku, ale v přípravě pořád dal jenom jeden gól. Joselu za 4 zápasy dal 4, Diouf má 2-3, nevím, jak tam jsou ty teče/vlastňáky.

Pozitivní je, že Shaqiri je fyzicky ok, tak se snad nezrakví zase jak Bojan. Teď by měl zase přijít Martins Indi konečně, takže se ta hra na 3 stopery dost nabízí.

Butland - Zouma (Cameron), Shawcross, Indi - Johnson/Diouf, Fletcher, Allen (Adam), Pieters (Tymon, Ramadan) - Shaqiri, Bojan (Ramadan, Choupo-Moting) - Berhaino (Joselu, Crouch)

Reagovat
Counter

Defenziva vypadá fajn, ale Hughes se vždycky prezentoval ofenzivním fotbalem, což mi s tímhle týmem prostě nejde dohromady. Navíc mají zpočátku brutální los, nepřekvapilo by mě, kdyby po deseti patnácti kolech Hughes letěl.

Reagovat
vodka

ty debilní začátky mají už 2 sezony v řade, loni byli na sestup prvních pár kol, předloni to samé. S tím fotbalem je to tak, jenomže Hughes si vždycky dokázal poradit s tím, že probudí ty vyhaslé a nechtěné jinde. Kdyby Berahino s Shaqirim a Bojanem byli ve formě, tak to i pěkný fotbal bude, Ramadona navíc snad bude hrát taky základ vlevo

Reagovat
Counter

Na Sobhyho jsem zvědavý no, ale momentálně nikomu z té ofenzivy fakt vůbec nevěřím A právě že ty marné začátky byly už dříve, tak mám obavu, že do třetice to už Hughes neustojí.

Reagovat
Hokaido

Já jsem myslel, že na LW se počítá se Sobhim.

Reagovat
Bayern +

Bude posila, Arnautovica podla mna nahradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marko mal vplyv aj na medzihru nie? To myslis, ze je schopny nahradit Choupo?

Reagovat
db18

Určitě... navíc to není takový labil...

Reagovat
vodka

Arnautovič se v tomto ve Stoke strašně zvedl. Poslední 2 sezony si dokonce dobrovolně zkracoval dovolenou, aby začal trénovat dřív, práce dozadu byla taky ok, pak teda už hrál spíš takový levý hrot, protože jako jeden z mála byl schopný dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A on byl "nechtenej" ve Stoke? Nechapu moc ten presun do Londyna, zas takova propast mezi temi kluby neni.

A ted tu od tebe ctu, ze sel do sebe, zkracuje si dovolenou. To spis svedci o tom, ze dozral a Stoke tak prisel k bajecnymu hraci co uz nema ty svoje mysky. herne byl snad vzdy v pohode...Teda kdyz prihlidnes k tomu, ze se bavime o Arnautovicovi-jeho srazela vzdy spis ta jeho palice, naladovost a takovy ty veci..

Reagovat
vodka

chtěný byl, akorát stoke mělo fakt slabou sezonu a Arnautovič chce hrát poháry. WHU mělo zájem a zaplatilo.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to som zvedavý čo s ním Hughes plánuje. Joselu mal výbornú prípravu, Berahino je asi jasný. Mne sa najviac pozdáva 433 s krídlami Sobhi a Shaqiri, alebo 442 so zálohou Sobhi Allen Fletcher Shaqiri a vpredu Berahino Joselu/Moting. V príprave skúšali aj 3obrancový systém, čomu by nahrával Zoumov príchod.

Reagovat
kvasha16

https://www.youtube.com/watch?v=ExNz0jKaZ8I toto ste zaregistrovali niekto?

Reagovat
Whitemedia

owny to zaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nejaké preview sezóny PL? Som zvedavý na tipovačku.

Reagovat
Counter

Jednou o to snaha byla, lidi to v diskuzi strhali a od té doby už raději nic Tipovačku může dát kdokoli pod jakýkoli článek, akorát si to pak někdo musí pamatovat.

Reagovat
Hokaido

To je škoda, bylo to dobrý prevko. Akorát ten Leicester vám moc nevyšel, no.

Reagovat
Counter

Nevyšel akorát uváděný tip fantíka s Ustym, samotný článek byl výborný

(psal jsem ho já samozřejmě)

Reagovat
Counter

Můj největší fail v té době byl, že jsem u článku o Spurs vůbec nezmínil Alliho (zrovna v tu dobu přišel jako no name posila z Donsu). Ale tak s odstupem je snadné zahrát si na generála.

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea bola tiež celkom legendárny tip

Reagovat
blade115

Tak s tímhle přístupem už by tu Usty s fantomasem nemohli nikdy nic napsat... A nebo jste na to mohli jít jinak, prostě to zkusit udělat jinou formou - třeba zapojit nějaké zdejší fans těch daných klubů, nebo část udělat tím oblíbeným podcastem, tam si to málo z těch blbců, co pak nadávají, skutečně poslechne celý. Případně teda nějaký prevko odněkud jen přeložit no, což je sice trochu alibistický, ale aspoň by tu něco bylo.

Reagovat
Counter

Jako nemůžu mluvit za ostatní, proč to už od té doby nedělají, jen jsem si tak zavzpomínal na to tehdejší fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dajme tipovacku tuna

Reagovat
Swarley

je mi to jedno...

titul MU, Mourinho coach, Lukaku střelec, asistence Pogba + hráč sezóny, největší žumpa ligy Chelsea

Reagovat
Cobra

S tím posledním by se dalo souhlasit.

Reagovat
Counter

Takhle se tipovačka nezačíná (-.-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja tipujem, že bude drvený

Reagovat
smazaný uživatel

a v olivovom oleji*

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu PL sadne mal by hrat zaklad a to by mu dufam malo vyniest zaklad v kamerunskej repre

Reagovat
Mastný Chobot

Valencia confirm they are in talks with Arsenal over signing Gabriel. "I think it's possible" @valenciacf manager says. #afc

akože smutno by mi za ním nebolo, asi by sme dostali aj peknú sumičku, ale trochu sa bojím, aby sme potom nemali málo stopérov/obrancov v priebehu sezóny

Reagovat
Counter

Pořád tam je Kosc, Mustafi, Merte, Holding, Nacho, potažmo Kolasinek, nemluvě o Chambersovi (pustili bychom je s Gabrielem oba?).

Mám spíš obavy o RB. Ox zahraje jen WB, ve čtyřech byla jediná slušná alternativa za Héctora právě Gabriel.

Reagovat
Hachim Mastour

A Chambers.

Reagovat
Counter

Chambers od legendárního zápasu na Swansea, kde ho totálně zdemoloval Montero, na RB už v Arsenalu nikdy nepáchnul. Ale je pravda, že v Boro si tam zase kopnul, v případě setrvání by mohl přicházet v úvahu. Potažmo ještě Coq.

Reagovat
Hachim Mastour

Diky za history lesson.Ja som mal za to, ze sa mu v debutovej sezone na jesen darilo.Tusim, ze aj vyhral anketu Arsenal POTM.Ale je mozne, ze hral stopera a na RB Debuchy.

Reagovat
Counter

Teď ještě koukám na jeho stats a na RB odehrál pár kol i po tom zápase se Swans (asi v tu chvíli fakt nebylo kde brát ), ale od další sezony se už objevil max. na stoperu, a i to jen zřídkakdy.

Reagovat
Mastný Chobot

však práve, preto píšem /obrancov, Gabo nie je pilier, ale tým, že zahrá na viac pozíciách je ze neho užitočnejší hráč a radšej by som predával iných, ak to je možné.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hachim Mastour

Bez Gabriela by sme mali 6 stoperov.

Reagovat
Mastný Chobot

áno, lenže Kos má chronické problémy, Mustafi bol v prvej sezóne tiež často out, Per bol out celý rok (hoci zatiaľ nesklamal ani raz, naopak, ale neviem, či sa naňho môžeme spoliehať) a s Chambersovi Wenger verí asi najmenej zo všetkých. Ak tam posunieme aj Kolašinaca, tak môžeme mať zas problém s LWB/LB. Navyše, Gabo zahrá aj na RWB/RB.

Reagovat
Counter

Přijde mi, že z Koscovy achillovky se dělá zbytečně velké haló. Občas se stane, že musí odstoupit ze zápasu (proti Bayernu to byla lahůdka ), ale jinak v obou posledních sezonách má odkopáno 2800+ minut v PL, celkově pokaždé přes 3500.

Ale jako obecně souhlas, předně by se měli prodávat jiní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Treba asi uvolnit miesto Ruganimu.

A teraz vazne. S odchodom jedneho stoepra sa predsa pocitalo nie? Takto nakoniec akurat neodide Chambers, ale Gabriel. Nebral by som to tragicky, Chambers mal v Boro slusnu sezonu, obaja vedia zahrat aj na RB a navyse si myslim, ze Chambers je stale perspektivnejsi. Plus je homegrown.

Reagovat
havrys99

Hoříííííí

připoj se do draftu, v 8 začínáme

číslo 448976-107760

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa stalo s tou prvou? ja som popravde na to zabudol úplne

Reagovat
Counter

Reagovat
salaminoo

Ma cool jmeno

Reagovat
Swarley

úplně vidím ty přešlapovačky, fintičky...teď tě vymotám ty č-bko, jsem čup(k)omoting...

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
Zaschrona

swarlovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ligter

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a na drese to nemá zrkáceno

Reagovat
Neuminho92

To má být náhrada za Arnautoviče a Walterse ? :D:D:D Víc na to říct nemůžu...Tenhle tým se mi v BPL moc nelíbí, čím dál nudnější a offenzivní rozhodně nebudou ani letos s tím co tam mají, utrápenej beton znovu a znovu ach jo.

Reagovat
Mastný Chobot

zrovna Choupo-Moting je dosť zábavný hráč a ak mu liga sadne, tak by mohol byť aj dosť užitočný. Mám pocit, že by si to nepísal, keby zaňho Schalke zaplatili 25m.

Reagovat
Hachim Mastour

Do oci mi hned padlo slovicko urostly a viac mi nebolo treba citat.

Reagovat
smazaný uživatel

To ti ke vzrušení stačí tak málo???

Reagovat
Hachim Mastour

Nie mne ale Stoke.

Reagovat
vrabejka

Dotáhnout co nejdřív VVD, udržet Coutinha a bude to dobrý prestupak. Ještě snad přijde nějaký záložník do rotace a můžeme útočit na nejvyšší příčky ve všech soutěžích.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Došel inkoust?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

LIVERPOOL are ready to revive their £60m move for Van Dijk after the defender went public with an incendiary transfer request (Express)

Reagovat
Azazelo RD

Good for ně.

Reagovat
Zaschrona

Kdy dorazi Keita?

Reagovat
vrabejka

1.7.2018 za £48M.

Reagovat
smazaný uživatel

to by ale musel chtít

Reagovat
vrabejka

On chce už teď ale Rangnick je zm.d

Reagovat
smazaný uživatel

No chce odejit, ale kam

Reagovat
Kopac

Sigurdsson 50M£

Reagovat
Zaschrona

a?

Reagovat
Fridgiee

Čoko Puding!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Rasismus!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí Snad mu PL sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá ji 3 Pogby a bude dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

To by opravdu mohlo byt dulezite. Co jsem tak cetl, tak Abra uz se rozvadi potreti, takze by to mel mit posefovane. Minula manzelka dostala "jenom" neco pres 100 mega. Ale ted Abra zije v Anglii, kde se predmanzelske dohody uzavirat udajne nesmi.

Reagovat
icemike

zaleží, kde se brali...ale takhle kdysi dopadlo Monako ne? že majitel se rozváděl a najednou nebyly penize na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Rybovlevova byvala brala 50%.

Reagovat
r.mrazik

psalo se o tom...ale jestli jedno rano objevila v posteli hlavu koně,tak mozna brala o "neco mene"...

Reagovat
Counter

V tomhle případě bych čekal spíš nějakou mořskou potvoru

Reagovat
Rišty

nalevo od její spící hlavy

Reagovat
Counter

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icemike

Manželky kazí fotbal

Reagovat
r.mrazik

tak uz vime,proc se nekupujou novi hraci jak drive

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ferguson6

OT: Philippe Senderos bude hrát za Houston Dynamo. Ten získal švýcarského obránce jakožto volného hráče a dohodl se s ním na neupřesněném pracovním dokumentu.

To ako neviete či s ním podpísali zmluvu alebo dohodu o brigádnickej činnosti alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouva o dilo

Reagovat
smazaný uživatel

A CONSORTIUM led by ex-Arsenal and England star Tony Adams has struck an agreement to buy Crystal Palace for £200m.

Nikdy jsem je nemel rad.

Reagovat
Busby babes

CP do dvou let v champsu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Adams dosadi jako manazer, jinak to skoncit nemuze.

Reagovat
icemike

takže Neymar stojí tolik, co Crystal Palace...

Reagovat
smazaný uživatel

Melo to byt jenom za kontrolni podil akcii, ne za 100%. Ale pry je to stejne fake.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: EPL Fantasy nejake tipy na bargainy pro letosni sezonu? Klidne do zprav, jestli hrajete nekde ligu a nechcete psat verejne, diky

Reagovat
blade115

Pogba je prý největší bargain.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Pogba za 8 je imho super. v brane treba Hart, Foster.Chicarito v utoku, Herrera ma taky zajimavou cenu.

Reagovat
Hokaido

Lanzini

Celkově je fanta v prdeli. Asi před dvěma týdny jsem sestavil skvělej tým, ale teď jsem se v tom zase začal vrtat a vůbec nevím, co s tím.

Reagovat
Counter

to znám

Reagovat
Busby babes

Lol, takze s Perisicem to ma stat na tom, ze cekame jestli bude k mani Bale. Ty vole, to jsou vyhlidky.

Reagovat
mithro

Perisic je off. Teraz je prioritou LB, konecne tam niekto uvidel tu obrovsku dieru. A Bale, pls, vsetci vedia, ze nepride, len keca pred zapasom s Realom

Reagovat
Busby babes

to, ze bychom hledali LB teda nikde nevidim. Navic k tomu teda ani neni duvod. mame tam na ten post asi 15 hracu.

Reagovat
mithro

jj ale ta kvalita....

Reagovat
Busby babes

no tak ale Zoze nevypada, ze by nebyl nejak extra spokojenej. Tady se sice hodne nadava, ale on je asi rad za to, ze ma na jedne strane defenzivneji ladeneho krajniho beka a na druhe ofenzivniho. A Darmian, Rojo, Blind tam dokazou zahrat slusne a hlavne se teda ocividne pocita se Shawem. Tak fakt nevidim duvod nakupovat dalsi LB.

Reagovat
Busby babes

no tak to jsem v klidu, protoze Rose je nerealnej.

Reagovat
blade115

Však Bale původně hrál LB...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ano a nijak slavně

Reagovat
Counter

Já třeba tehdy Spurs zbožňoval, ale jen když Gareth nastoupil

Reagovat
Lacko_Boh

fanticka,zejo?

Reagovat
Lacko_Boh

hehe

Reagovat
vodka

a Shawa definitivně zabít...

Reagovat
mithro

som zvedavy, co budeme robit, ked Shaw spravi Shawa a za tri zapasy bude zraneny.

Reagovat
vodka

tak tam bude hrát Youngster, případně Blind a Rojo. Lepší varianta než koupit dalšího pokémona za 35 mega...

Reagovat
mithro

takze radsej budes hrat bez jedneho kraja vlastne

Reagovat
Busby babes

ten hejt na Blinda, Roja, Darmiana a Younga co se tu jede je hrozne vtipnej. Ani jeden neni world class na tom postu, ale dokazi tam zahrat velmi slusne a to proste jako backup staci.

Jak kdyby ostatni kluby meli na krajnich becich 4 top svetove hrace.

Reagovat
Busby babes

*mely

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

podľa mňa neni OK keď v klube ako United hra celú sezónu na nejakom poste backup ktorý dokáže zahrať "slušne"

Reagovat
Busby babes

takze byste prodali Shawa? Protoze nema smysl privadet top drahe LB a nechavat si Luka.

Takze bud to chceme risknout se Shawem a dat mu sanci nebo privest LB a prodat Shawa. Protoze to by byl moc luxusni back up a i dost pochybuju, ze by mu to stacilo.

Reagovat
kiwwi

ja. bohužiaľ nemôžem nikoho predať sní kúpiť, takže. to nechám na klub ale hrať tam s blindami a youngami nás proste zráža dole...

Reagovat
Busby babes

sakra, a ja celou dobu myslel, ze to zarizujes ty...

Reagovat
vodka

já bych spíš řekl, že z toho děláte zbytečně kovbojku, SAF ty kraje obrany taky lepil čím se dalo. hlavní je nějaký systém. Navíc v obraně mourinho od křídel vyžadoval zatím vždycky to, aby se stahovali pomalu na úroveň těch krajních beků...

Reagovat
kiwwi

uz nas netrenuje SAF a ocividne to proste nefunguje

Reagovat
mithro

to nie je hate, vsak ty hraci ani nie su primarne LB. ale....

Reagovat
mithro

tym nechcem povedat, ze riesenie a moje zelanie je nejaky pokemon. len je smutne, ze kraje, ktore dnes rozhoduju zapasy, mame bohuzial biedne.

Reagovat
vodka

sak Blind tam loni par zapasu byl pomalu klicovy hrac, zvlast kdyz hral v zaloze fella...

Reagovat
kiwwi

no to je ďalší problém...

Reagovat
niflheim

Takže Bale na LB?

Reagovat
teenz

Zahraje vám cokoliv, výbornej hráč. Snad ho koupíte.

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

jj.vsichni budeme happy...happy new year

Reagovat
teenz

Hele, nějak se ho zbavit musíme a když PSG už mají Neymara, zbýváte jen vy.

Reagovat
r.mrazik

Já bych ho klidně bral...před rokem...teď nevím. Marťa chytá formu

Reagovat
Counter

Balea bychom měli přivést my za rok jako náhradu za Alexise

Reagovat
teenz

Další rok to s nim nevydržim.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Už jen ty reakce... To by byla nejvýživnější NLD tak od dob Sola

Reagovat
Counter

Parádně Ian zatrollil. Fandové Spurs natěšení, Levy zlostně přihlíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Spurs nejsou alibisti.

Reagovat
jacobT

Tiez som uz nad tym rozmyslal. Ved uz nam aj tak otvorene fandi v kadejakych FA Cupoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
buzna

Ke spurs

Reagovat
teenz

A zaplatí ho jak?

Reagovat
buzna

Vim, ze je to nereálný, ale bylo by to fajn..do united ho nechci

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
minoLFC

Coutinho do Barcy a Van Dijk do Chelsea?

Reagovat
icemike

nejhorší možná scénář

Reagovat
vladis271

A majitelov budu hnat vidlami.

Reagovat
nani92

A nie sympaťáka Kloppa?

Reagovat
smazaný uživatel

čo s tým má Klopp? Ja sa bojím, aby sám neodišiel, ak mu predajú Coutinha.

Reagovat
nani92

Tak ja neviem čo s tým má Klopp, ale keď Mourinho alebo Pep kúpia drahého hráča tak sa im ľudia vysmievajú, že utrácajú..tak predpokladám, že za to môžu aj manažéri, keď sa nejaké prestupy nepodaria zrealizovať

Reagovat
vladis271

v ktorom klube vyjednáva prestupy manažér?

Reagovat
nani92

Takže Mourinho neutraca?

Reagovat
Busby babes

dobre ty,

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kowe

Reagovat
bbbauch

Reagovat
buzna

Reagovat
smazaný uživatel

Nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infi

Reagovat
Counter

Manažer si ukáže prstem, řekne, koho chce, může mít poslední slovo (Wenger ho má snad i u značky mopů na Emirates), ale samotné přestupy přece vyjednávají další lidi. A když vedení klubu řekne, že požadovanou částku nedá, manažer je nahraný.

Reagovat
Sm0ker

Nani to ví, ale jenom dělá blbečka, aby si mohl kopnout do lepšího manažera, než má jeho tým.

Reagovat
nani92

Reagovat
Kopac

Kokota, teba

Reagovat
nani92

Len si uľav, máte to ťažké

Reagovat
Kopac

Hej je to skoda, United meni ludi, momentalne kazdy chce mat mourinha

Reagovat
r.mrazik

se divim,ze Liver nesel po tom Morovi z BVB...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
r.mrazik

co ten sergi roberto? je to (pravy) obrance nebo zaloznik? nebo oboje?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje, ale nechaj si zajst chut

Reagovat
r.mrazik

tak ma docela malou vykupku...ehm

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase...

Tak bude zalezat na nom, v Barcelone sa zrejme posunie nastalo do zalohy, kde je ale vacsia konkurencia. Na druhu stranu, v MU to tiez na zaklad nevyzera, momentalne.

Reagovat
teenz

Reagovat
r.mrazik

vypada sikovne...sice tam mame podobneho mladeho Perreiru,ktery by dostal o to mene minut...ale kdo vi,jak to bude

Reagovat
Svatej

Z toho co jsem o nem slysel tak kupujete dalsiho Blinda. Univerzal na x postu, zadnej byt jen nadprumerne. Fotbalove to muze bejt dost fajn, ale tohle podle me neni stastna volba..

Reagovat
r.mrazik

ja ho prave vubec neznam...a podle youtube je aspon dost behavy a technicky...

Reagovat
Miguel19

Určitě je lepší v záloze. Na RB měl pár dobrých zápasů, ale jinak je tam slabej..

Reagovat
Counter

Jednu dobu tady byl prezentován jako lepší Bellerín, ale už to asi přešlo.

Reagovat
niflheim

To bych ani moc nesrovnával když je jeho preferovaná pozice ve středu.

Reagovat
mul

a v uplynulej sezone bol aj lepsi RB ako Bellerin

Reagovat
Miguel19

Takže fakt Drinkwater To jsem zvědavej na tu cenu.

Reagovat
Deywid

ako 4. na CM dobrá voľba

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Deywid

Reagovat
Whitemedia

Průměrák za 30 mega kvůli sezení na lavičce.. fakt dobrá volba

Reagovat
Deywid

Conteho volba

Reagovat
icemike

Co? Kde? Kdy? Proč? Ne!

Reagovat
Whitemedia

Minimálně 30 mega za takového průměráka

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň niečo dobré v súvislosti s Chelsea.

Reagovat
kiwwi

[Tier 1 for PSG news] Chelsea have contacted Aurier's agent, but player prefers United

https://twitter.com/parisunited6/status/894847973133352960

Reagovat
niflheim

A máme vůbec o něm ten zájem? Dle zpráv z minulého týdne tam ten zájem z naší strany vůbec není.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý vkus takového bezmozka.

Reagovat
blade115

Šokující, když tam dostanou oba dva s agentem daleko víc peněz. Snad si najdeme lepší cíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham were the club to sell Bale to Real Madrid in 2013 and have an option as part of that deal to re-sign him, but there are certain conditions to it.

* Tottenham do not have a buy-back clause, but they do have an option on Bale.

* This entitles them to match any offer Real Madrid receive for Bale, within 72 hours of the La Liga champions accepting it.

* This counts only for offers from Premier League teams.

* It is time limited, and expires on June 2019.

Reagovat
niflheim

"This entitles them to match any offer" - jako a normálně by nemohli? ... celkem bez efektu.

Reagovat
Counter

A stejně za něj takovou palbu ani nenabídnou, tím spíš aby mu platili třikrát větší plat než všem ostatním.

Reagovat
Thab

spíš to znamená, že pokud to dorovnají, tak mají automaticky přednost

Reagovat
Mastný Chobot

v com ako?

Reagovat
smazaný uživatel

No to není tak úplně pravda, přestupy se nevyjednávají veřejně, taky by ho mohli prodat rychle pod pokličkou podobně jako se teď zbavili Jamese. Tohle imho zaručuje na naše vyjádření musí počkat.

Reagovat
Zaschrona

A plat? Date mu aspon 100k, kdyz Barkley se ani toho nedocka?

Reagovat
fff

Chcem VVD, chcem poriadneho stredneho zaloznika, chcem kurva tak vela???

Ok uz som kludny.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som skromnejší, mne stačí, VVD a že ostane Couts. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som najskromnejší a stačí, keď ostane Coutinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, chceš.

Reagovat
Nikikrew

ok, tak podme teda nato , PL mame za dverami

1. majster

2. top 4

3. zostupujúce tímy

4. najlepší strelec

5. najlepší nahrávač

6. najlepší hráč

7. najlepší tréner

Reagovat
Nikikrew

1.City

2. City, Chelsea, Arsenal, United

3. Brighton, Wattford, Huddersfield

4. Kane

5. De Bruyne

6. Sane

7. Koeman

Reagovat
Steven666

1. United ( mou a jeho druhé sezóny)

2. United, City, Spurs, Chelsea

3. Burnley, Huddersfield, Brighton

4. Kane alebo Lukaku

5. Eriksen

6. Hazard

7. Mourinho

Reagovat
vicinda07

1. Chelsea

2. Chelsea. City, Spurs, United

3. Burnley, Brighton, Huddersfield

4. Kane

5. De Bruyne

6. Kane

7. Clement

Reagovat
Busby babes

1. United

2. United, City, Tottenham, Arsenal

3. Watford, Huddersfield, Brighton

4. Lukaku

5. Pogba

6. Pogba

7. Mourinho

Reagovat
r.mrazik

1. City

2. City, United, Chelsea, Slepice

3. Brighton, Hudder, Burnley

4. Lukaku

5. Eriksen

6. de Bruyne

7. Pepek

Reagovat
Ligter

1. City

2. City, United, Spurs, Chelsea

3. Swansea, Burnley, Huddersfield

4. Lukaku

5. De Bruyne

6. Pogba

7. Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

1. Man City

2. Man City, Man United, Spurs, Chelsea (bez pořadí)

3. Swansea, Crystal Palace, Newcastle

4. Kane

5. Eriksen

6. Dele

7. Guardiola (nezaslouženě, kokot)

Reagovat
SpecialOne

1. Chelsea

2. Chelsea, City, Man U, Spurs

3. Brighton, Newcastle, Crystal

4. Arsenal

4.1 Kane

5. Fabregas

6. Kanté

7. Conte

Reagovat
kiwwi

1. United

2. United, City, Arsenal, Chelsea

3. Huddersield, Watford, Swansea

4. Kane

5. De Bruyne

6. Kane

7. Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

1. Liverpool

2. Liverpool,United, Spurs, City

3. Chelsea, Arsenal, WHU

4. Lukaku

5. Trippier

6. Mané

7. Klopp

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

1. Mancchester United

2. City, Chelsea, Arsenal

3. Burnley, Brighton, Stoke

4. Lukaku

5. KdB

6. Pogba

7. Mourinho

Reagovat
Hachim Mastour

1. City

2. MCFC, MUFC, AFC, CFC

3. Swansea, Brighton, Burnley

4. Lukaku

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Guardiola

Reagovat
vodka

1. MU (pokud chytnou začátek)

2. MU, Arsenal, City, Tottenham (pokud CFC posílí ještě na kraje zálohy i obrany, tak místo spurs, ti naopak pokud kvalitně rozšíří kádr, tak nechám v top 4)

3. Brighton, Burnley ( ), Huddersfield

4. Jesus

5. de Bruyne

7. Hughes

8. první vyhozený trenér - Bilić/de Boer

Reagovat
Hokaido

Bilič nebo Shakespeare půjdou první, na to bych vsadil barák.

Reagovat
blade115

Kde si můžeme vyzvednout klíče?

Reagovat
vodka

k 6. teda ještě de Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

1. Man. City

2. Man. City, LFC, Chelsea, Spurs

3. Huddersfield, Burnley, Watford

4. Jesus

5. Salah

6. De Bruyne

7. Guardiola

Reagovat
mikelinos

1. City

2. United, Chelsea, Liverpool

3. Brighton, Huddersfield, Stoke

4. Sanchez

5. KdB

6. KdB

7. Benitez

Reagovat
spider_8

1. United

2. City, Chelsea, Spurs

3. Huddersfield, Burnley, Watford

4. Kane

5. De Bruyne

6. Pogba

7. Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

1. Tottenham

2. Tottenham, Chelsea, Liverpool, City

3. Watford, Huddersfield, Brighton

4. Morata

5. De Bruyne

6. Salah

7. Conte

Reagovat
jacobT

1. CIty

2. City, United, Arsenal, Chelsea

3. Spurs, Burnley, Huddersfield

4. Lukaku

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Guardiola

Reagovat
Cobra

1. City

2. City, United, Spurs, Chelsea

3. Huddersfield, Swansea(za předpokladu, že odejde Gylfi), Brighton

4. Kane

5. De Bruyne(Eriksen)

6. De Bruyne

7. Guardiola

Reagovat
Thab

1. Arsenal (bez velkých očekávání a bez LM, pome )

2. Arsenal, City, Spurs, United

3. Huddersfield, Burnley, Swansea

4. Lukaku

5. de Bruyne

6. Sánchez

7. Benitez

Reagovat
Miguel19

1. City

2. City, United, Arsenal, Chelsea

3. Huddersfield, Brighton, Newcastle

4. Kane

5. KdB

6. KdB

7. Pep

Reagovat
buzna

1. United

2. United city chelsea spurs

3. Swansea Brunley Huddersfield

4. Kane

5. De Bruyne

6. Pogba

7. Mourek

Reagovat
havrys99

1. City

2. City, United, Arsenal, Tottenham

3. Brighton, Huddersfield, Watford (postup Aston Villa, Wolves, Fulham)

4. Aguero

5. de Bruyne

6. Otamendi jinak Salah / Mané

7. Howe (první venku Hughes / Shakespeare)

Reagovat
niflheim

Chybí ještě vyhozený trenér a postupující do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

skopiroval som len to co postol min rok Chobot ale moja chyba

Reagovat
EXoRcIsT

1. United

2. United , Tottenham , City , Chelsea

3. Huddersfield , Watford , Swansea

4. Kane

5. Eriksen

6. Pogba

7. Mourinho

Reagovat
vrabejka

1. LFC

2. LFC, City, Spurs, United

3. Huddersfield, Burnley, Swansea

4. Salah

5. Coutinho

6. Coutinho

7.Klopp

Reagovat
Ondiis

1. United

2. United, Arsenal, City, Spurs

3. Huddersfield, Burnley, Stoke

4. Laca

5. Pogba

6. Pogba

7. Howe

Reagovat
Ondiis

+ první vyhozený Conte

Reagovat
blade115

Jaj bože, to zas bude v květnu ostuda.

1. City

2. City, United, Chelsea, Arsenal

3. Huddersfield, Palace, Burnley

4. Kane

5. de Bruyne

6. Alexis

7. Silva

+ První vyhozený trenér: de Boer

+ Postupující do PL: Fulham, Leeds a Norwich.

Reagovat
tomasinho

1. City

2. City, Liverpool, Man United, Chelsea

3. Huddersfield, Burnley, Watford

4. Kane

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Benitez

Reagovat
Counter

1. ManCity

2. ManCity, MU, Chelsea, Arsenal

3. Huddersfield, Burnley, Brighton

4. Kane

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Guardiola

Reagovat
Counter

První vyhozený Hughes, postupující do PL Villa, Wolves, Owls.

Reagovat
cristiano.K.

1. City

2. City,Chelsea, Liverpool FC, MU,

3. Huddersfield,Burnley, CP

4. Aguero

5. KDB

6. Firmino

7. Pep

8.první nezvládající - owny, kiwwi

Reagovat
mul

1. City

2. City, UTD, CFC, LFC

3. BHA, Huddersfield, Burnley

4. Kane

5. KdB

6. KdB

7. Pepek

Reagovat
pingla

1. UTD

2. UTD, City, Arsenal, Liverpool

3. Huddersfield, Swansea, Burnley

4. Gabriel Jesus

5. de Bruyne

6. Coutinho

7. Mourinho

Reagovat
andkoo

1.City

2. City, United, Chelsea, Liverpool

3. Brighton, Swansea, Huddersfield

4. Aguero

5. De Bruyne

6. Aguero

7. Guardiola

Reagovat
Mastný Chobot

1. MC

2. MC, Tottenham, MU, Arsenal

3. Bournemouth, Huddersfield, Swansea

4. Kane

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Pep

Reagovat
Mastný Chobot

a prvý vyhodený Shakespeare, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

1. Arsenal

2. Arsenal, City, Tottenham, Liverpool

3. who cares..

4. Kanye

5. de Bruyne

6. iwobi

7. Wengele

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

1. Manchester City

2. City, United, Chelsea, Spurs

3. Swansea, Burnley, Brighton

4. Kane

5. De Bruyne

6. Hazard

7. Pochettino

Reagovat
kvasha16

1. Chelsea

2. City, Spurs, MU

3. Huddersfield, Burnley, CP

4. Kane

5. KdB

6. Hazard

7. Conte

Reagovat
Zaschrona

1. Man City

2. Arsenal, Man Utd, Everton

3. Huddersfield, Swansea, Burnley

4. Aguero

5. KdB

6. KdB

7. Guardiola

Reagovat
tuny

1. Spurs

2. Spurs, City, Chelsea, United

3. Swansey, Brighton, Huddersfield

4. Kane

5. De Bruyne

6. Kane

7. Poche

Reagovat
bbbauch

1. MU

2. City, Arsenal, Tottenham

3. Huddersfield, Watford, Burnley

4. Lukaku

5. Eriksen

6. KdB

7. Jozko

Reagovat
Coutinho10

1. LFC

2. LFC, MU, MC, Arsenal

3. Huddersfield, Watford, Stoke

4. Lukaku

5. Coutinho

6. Coutinho

7. Klopp

Reagovat
Teoretik

1. Man City

2. Man City, Man Utd, Liverpool, Tottenham

3. Burnley, Brighton, CP

4. Kane

5. KdB

6. Sané

7. Guardiola

Reagovat
Spasitel

1. City

2. City, Chelsea, United, Tottenham

3. Huddersfield, Burnley, Crystal Palace

4. Lukakku

5. Bruyne

6. Bruyne

7. Guardiola

Reagovat
Kixi Syhimour

1. Manchester United

2. Tottenham Hotspur

3. Manchester City

4. Liverpool

5. Chelsea

6. Arsenal

7. Everton

Nejlepší střelec: Harry Kane - 32 gólů

Nejlepší nahrávač: Kevin de Bruyne

Nejlepší hráč: Harry Kane

Překvapení: hráč - Diminic Solanke

tým - Watford

Manažer roku: José Mourinho

První vyhozený manažer: ten z Crystalu

Postupující: Fulham

Reagovat
Robertson

1.Arsenal

2.City,MU,Everton

3.Burnley,Huddersfield,Swansea

4.Laca

5.Mesut

6.Alexis

7.Wenger

8.Bilič

9.Villa,Wolves,Fulham

Reagovat
oddy

1. United

2. United, City, Tottenham, Arsenal

3. Huddersfield, Burnley, Brighton

4. Lukaku

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Silva

Reagovat
smazaný uživatel

1. United

2. LFC, City, Cukota

3. Swansea, Brighton, Everton

4. Lukaku

5. Pogba

6. Pogba

7. Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak podme teda nato , PL mame za dverami

1. Arsenal

2. Arsenal city united liverpool

3. zostupujúce tímy

4. Kane

5. Ozil

6. Mahrez

7. Wenger

Reagovat
C-M@ster

zostupujuce timy tam nemas vypsaný

Reagovat
smazaný uživatel

1. City

2. City, United, Chelsea, Spurs

3. Huddersfield, Burnley, Swansea

4. Kane

5. De Bruyne

6. Kane

7. Pep

Reagovat
C-M@ster

1. majster - Man City

2. top 4 - City, United, Chelsea, Liverpool

3. zostupujúce tímy - Swansea, Huddersfield, Burnley

4. najlepší strelec - Lukaku

5. najlepší nahrávač - Eriksen

6. najlepší hráč - Kane

7. najlepší tréner - Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

1. Liverpool

2. Liverpool, Spurs, City, United

3. Burnley, Huddersfield, Brighton

4. Aguero

5. DeBruyne

6. Sturridge

7. Klopp

Reagovat
Maresma

1. City

2. City, ManUtd, Arsenal, LFC

3. Swansea, Brighton, Stoke

4. Kane

5. De Bruyne

6. Kane

7. Pep

první vyhozený trenér: de Boer

Reagovat
Taiger

No tak to je v haji, pokud odejde Couts do Barcy, tak Ox bude ten, po kterym asi Pool pujde ne? Dostane game time a konecne bude moct hrat i v tom stredu, jak se dozaduje u nas. Fakt konec toto, to bych radsi prodal Alexise tbh.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, ak by fakt predali Coutsa co nepredaju tak mi skor realnejsi pride ten Lanzini, ale Ox by siel do Chelsea takze

Reagovat
kiwwi

The Coutinho countdown has started.

Barcelona are just ‘a matter of hours’ away from signing the playmaker from Liverpool, according to reports in Spain.

Sport say that Barca’s representatives travelled to Liverpool on Tuesday to conclude a deal and are aiming to unveil the 25-year-old as their new signing later week.

They also claim that Liverpool’s owners have agreed to sell. Poor Jurgen Klopp.

pod mi hop

Reagovat
vodka

být kloppem, tak normálně rezignuju, pokud je to vysloveně proti němu.

Reagovat
vladis271

toto by ťažko FSG rozdýchavala, na konci takého strašného prestupáku predať Coutinha? Taký šialený byť nemôžu.

Reagovat
minoLFC

Lenže on chce ís

Reagovat
vladis271

Liverpool manager Jurgen Klopp will refuse to sanction any deal allowing Phillipe Coutinho to replace Neymar at Barcelona. (Mirror)

Reagovat
vladis271

according to reports in Spain.

Reagovat
smazaný uživatel

reports in Spain vravia, že "matter of hours" už 2 týždne.

Reagovat
smazaný uživatel

To už běží třetí den v kuse, že je to záležitostí hodin. Naproti tomu novináři blízcí LFC (a že zrovna oni mají hodně insiderů) píšou, že se nic neděje. Klasická agitka katalánských mrdek, ve které jedou Sport a Munde Deportivo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho na hre PES18 ktorá sponzoruje Barcelonu,ďalšie znamenie? im už jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nech Ivan vybláznit

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsem teda jenom, ze Liverpool razantne odmitl, tak snad s tim vydrzi

Reagovat
Counter

Kvůli tobě teď už chudák nebude hopkat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Fandíš tomu, aby ti katalánští špinavci oslabili PL o tak suprovýho hráče? Vždyť Liverpool byste neměli moc brát ani jako konkurenci...

Reagovat
tomasinho

V boji o 5. - 6. místo pro ně konkurence nejsme no.

Reagovat
Counter

Já se třeba dovedu nad rivalitu povznést a takovému Eriksenovi bych Barcelonu celým srdcem přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se povznášíš asi tak, jako kiwwi s Coutinhem.

Reagovat
Counter

Ale aspoň si můžeš být jistý, že žádnou případnou storku "Eriksen za pár hodin do Barcelony" od katalánského tisku tady rozmazávat nebudu.

Reagovat
cristiano.K.

ono machrovat, že jsi lepší než kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

To tě musí stát teda děsný úsilí...

Reagovat
cristiano.K.

je zajímá pouze první místo, všechno ostatní je zklamání, no to už je let, kdy kralovali PL......

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemecká liga fakt ide "do kytek" keď si táto hviezdička Schalke radšej zvolila Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

klud, stale je to 2. najlepsia liga hned po anglickej

Reagovat
smazaný uživatel

Kým ju nedobehne talianska... tam bude do pár rokov viac ašpirantov na titul. Schalke nepochopím, klub má finančné zázemie, tradíciu a za posledných 6 sezón tiež kvalitných hráčov, ale úspech žiadny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele