Stade Rennes potvrdilo příchod trenéra Génésia

04.03.2021, 22:26
Aktuality
Bruno Génésie se stal podle očekávání novým trenérem Stade Rennes. Bývalý kouč Lyonu na lavičce bretaňského klubu nahradil Juliena Stéphana a se svým novým zaměstnavatelem podepsal smlouvu do roku 2023...

Stade Rennes do sezóny vstoupilo dobře, přestalo se mu však dařit během základní skupiny Ligy mistrů, ve které získalo jediný bod, po vyřazený ale opět začalo vítězit.

Aktuálně však v lize nevyhrálo sedm po sobě jdoucích zápasů a pět z nich prohrálo, což znamenalo odvolání kouče Juliena Stéphana.

Na uvolněné místo Rennes jmenovalo Bruna Génésia, který byl bez angažmá po prosincovém odchodu z Beijingu Sinobo Guoan. Čtyřiapadesátiletý kouč francouzskou ligu dobře zná, neboť dlouhé roky působil v Lyonu, který trénoval mezi lety 2015 až 2019.

"Celé se to seběhlo rychle. Přestože jsem do konce sezóny nechtěl trénovat, nabídka Stade Rennes mě přiměla změnit názor," řekl Génésio.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele