SPURS SE ZAJÍMAJÍ O WILHELMSSONA

18.06.2007, 00:16
Aktuality
28letý švédský záložník Christian Wilhelmsson se bude v létě rozhodovat o svém dalším působišti. Je hráčem francouzského Nantes, to však sestoupilo a druhou ligu pravděpodobně hrát nebude. Mohl by zůstat v AS Řím, kde na jaře hostoval, nebo se stěhovat do Anglie, kde se o něj zajímá Tottenham...

Samotný Wilhelmsson již dříve prozradil, že by rád zůstal v Itálii a také ve Věčném městě doufají, že se opět vrátí na Stadio Olimpico. O jeho služby však má zájem řada klubů, které zaujaly jeho dobré výkony v posledním půl roce. Především úvod v Itálii měl Christian vynikající, jenže časem nastupoval už spíše z lavičky a nakonec mu v kolonce vstřelených gólů zůstalo číslo jedna.

"Mohl by prodloužit své hostování v Římě, ale je zde několik týmů, které projevily vážný zájem," řekl jeho italský agent Mino Raiola pro anglický deník The Sun. "Jedním z těch zájemců je právě Tottenham. Také Řím ho bude chtít udržet, ale rozhodující slovo bude mít Nantes," dodal. V Anglii se objevil ještě jeden zájemce, podle švédských médií se o Wilhelmssona znovu zajímá Middlesbrough.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Slejdy

Wilhelmsson je dobry player...mohl by zustat...

Reagovat
HOST*M11

to bez pochyby ale prestup do Nantes sem nepochopil a v AS u me zustava za ocekavani...

Reagovat
HOST*pingi

corini v ac turin,500 tisic eur tydne to asi wilhelmson nedostane ani v AS ani v totenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže dostat půl mega týdně, to by měl 26 mega za rok

Reagovat
HOST*Heretic

prehmat jako vzdycky...kdyz si ctu novinky na eurofotbalu, tak se dost casto paradne pobavim...nevim kdo to vytvari, ale rozhodne te osobe nechybi smysl pro humor

Reagovat
HOST*yidCZ

www.tottenham-hotspur.estranky.cz

wilhelmsson je dobrý fotbalsita,myslím si že by to nebyl špatný nákup

Reagovat
HOST*bruce

sice ho neznám, ale nepředpokládám, že je lepší než kdokoli z našeho širšího kádru.....tzn, že by to byl jen zbytečný kauf na lavičku......M. JOL spíše jen tak mlží......chtělo by to přivést Benta.....:-)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dobře technicky a rychlostně vybavený, méně odolný po fyzické stránce.. dokáže vykouzlit geniální věc, ale i ztratit trestuhodně míč.. nadprůměrný fotbalista

Reagovat
HOST*bruce

ztrácet trestuhodně míč se v Tottenhamu rozhodně nesmí......-)).....vidím to spíše na příchod Petrova z Madridu, budou si s Dimitarem výborně rozumět - a to nejen herně....:-)

Reagovat
HOST*1860

wilh. mi byl sympaticky uz v anderlechtu, petrov je kazdopadne lepsi, i kdyz pochybuju ze prijde..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele