Španělský soud kvůli delší reprezentační pauze nařídil odložení zápasů La Ligy

07.09.2021, 14:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
LAM

Ještě by to prý nemusel být poslední verdikt.

Tohle je totiž hrozná blbost. Až do další repre pauzy hrajeme dvakrát v týdnu, takže to chtějí přeložit na jaro? Akorát tím rozese.ou ligu a nakonec to pro nás bude nevýhoda později

Reagovat
Unique

Máš recht

Reagovat
Hristo Stoichkov

Věřil někdo před sezonou, že Memphis bude hrát tak úžasně?

Reagovat
el Principito

kéž by mu to vydrželo

Reagovat
patas92

Já docela jo. A podle mě bude hrát ještě líp.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se popravdě divím, že přišel tak dobře mentálně nastavený a hraje skvěle od prvního přípravnýho zápasu. Škoda Messiho, protože si myslím, že by se mu i dokázal přizpůsobit narozdíl třeba od Griezmanna. Myslím, že nemáme tak tragický kádr jak se všude prezentuje a i finančně se to začíná dávat dohromady. Ale nevěřím Koemanovi, že by měl být tím trenérem, který ty mladé hráče dovede na světový level. A takticky bohužel výrazně zaostává.

Reagovat
Visca el barca

Koeman snad po sezoně konec ne? Je sice hezký, že si sám do médíí dělá PR na x let. Ale já mám takového tušáka, že Laporta připravuje na příští léto solidní fičák.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos ho kvůli finančním problémům vyhodit nemohl, tak uvidíme. Je známý, že hodně uznává německou školu a toužil po Flickovi, což bylo vzhledem k našim problémům nereálný. Asi bude záležet na tom, jak rychle dokážeme finančně povstat z popela, protože pokud budeme chtít mít ty nejvyšší ambice, tak už to bude muset být bez Koemana. Na druhou stranu nejsem přesvědčený, že už to bude příští léto.

Reagovat
Visca el barca

A kde je teda stále problém? Pokud refinancuji dluh z krátkodobého na dlouhodobý, snížím platy. Vrátí se fanoušci na stadion, tak si snad můžu dovolit nějaké hráče a nového trenéra ne?

Reagovat
patas92

Mentálně silný mi přišel vždycky dost. Jde vidět, jak si to užívá a je vděčný, že tu může být.

Těch pár zápasů je malý vzorek, ale líbí se mi, jak je zatím efektivní v driblingu a v tom, jak řeší finální fázi. V tomhle by konečně mohla Barcelona najít náhradu za Neymara. Jen škoda, že to trvalo 4 roky, 500 milionů a že už u toho není Messi.

Tragické to není, ale i s lepším trenérem bych hledal hlavní favority na LM a ligu jinde. Koemanovi taky moc nevěřím, ale aspoň se nebojí ty mladé stavět (nebo aspoň většinu z nich).

Reagovat
Lamskej#RMCF

Mě se líbí to vaše sebevědomý, průměrného týmu

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
Eichel

Ja si teda prihrejem polievočku a poviem, že som mu veril. Zároveň mu asi dosť pomohlo, že na ihrisku s ním nie je Griezmann a Messi a môže mať voľnejšiu úlohu.

Reagovat
montaigne33

Soudy ve Šp., zdá se, řeší jen fotbal a "katalánské separatisty"...

Reagovat
Visca el barca

Včera jsem si pročítal vlákno při přestupu Griezmanna k nám Hazard prý nemůže neuspět, leda že by šel na stopera no a Grizzi byl v tu chvíli top 3 světa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele