Souhrn sobotních zápasů kvalifikace o postup na MS 2010

28.03.2009, 19:45, aktualizováno 28.03.2009, 23:55
Komentáře a souhrny
Češi remizovali 0:0 ve Slovinsku a jsou třetí, skupinu vede díky výhře nad Polskem Severní Irsko. Role favoritů doma zvládly týmy Ruska, Německa, Nizozemí a Španělska Naopak venku dokázaly zvítězit Itálie, Srbsko či Bosna. Remíza se zrodila v duelu Portugalska se Švédskem.
Skupina 1

Malta - Dánsko 0:3

28.03.2009 20:00

Góly: 12. Søren Larsen, 23. Søren Larsen, 89. Morten Nordstrand

Dánové zvítězili jasně 3:0 na Maltě a zásluhou čtyřbodového náskoku na třetí a čtvrtý tým své skupiny mají slušné vyhlídky na postup. Základním stavebním kamenem výhry Dánů byli Soren Larsen, autor dvou branek.

Hosté již od počátku jasně dávali najevo, že si přijeli pro tři body. Bendtner střílel do boční sítě, s pokusem Jensena si poradil domácí brankář Haber, ve 12. minutě ale již šli Seveřané do vedení. Jensen skvěle vysunul uličkou Rommedahla, jenž předložil Larsenovi a ten již měl snadnou pozici.

Další zářivá chvíle útočníka Toulouse přišla ve 23. minutě, kdy ho našel dlouhým míčem kapitán dánského výběru Jorgensen a Larsen střelou pozemi zkušeně překonal Habera i napodruhé. Hostující trenér Morten Olsen tak mohl být navýsost spokojen, přesto to z jeho zuřivých gest často tak nevypadalo.

I po přestávce Dánové jasně dominovali, krátce po změně stran vypálil zpoza vápna velice tvrdě Rommedahl, Haber ale nadvakrát jeho střelu zneškodnil. Malťané se směrem dopředu zmohli snad jen na parádní ránu Cohena, kterou ale vyrazil Sorensen. V 90. minutě naopak ještě předvedli Dánové rychlý protiútok, na jehož konci stál střídající Nordstrand, který zakončil přesně do růžku branky a pečetil tak na konečných 0:3 z pohledu posledního celku první skupiny, Malty.

Více informací k zápasu

Albánie - Maďarsko 0:1

28.03.2009 20:30

Góly: 38. Sándor Torghelle

Maďarsko v Albánii nezaváhalo a stále se drží v kontaktu s prvním Dánskem, vůči kterému má ztrátu pouze v horším počtu vstřelených branek.

Mírným favoritem byli v zápase i přes horší postavení v tabulce domácí Albánci. To také potvrdili hned v samotném začátku utkání, když se do slibné šance probojoval domácí Hamdi Salihi. Ten se dostal až do těsné blízkosti branky a svou ranou vylekal maďarského brankáře Gabora Babose, který ji však polapil. Poté se ozvali o slovo i hostující Maďaři a to zásluhou Szabolcse Husztiho. Ten se sice sympaticky probojoval do blízkosti pokutového území Albánie, ale svým pokusem spíše jen prověřil pozornost Isliho Hidiho v brance domácích. Následující minuty pak patřili maďarskému celku, který svou honbu za vítězstvím dával hodně znát. O další hostující akci se postaral Tamas Hajnal, avšak ani on nedokázal překonat brankáře domácích. Přišla tedy 33. minuta a drzý průnik Sandora Torghelleho, který si dobře pohrál s obranou a svou ranou poslal hosty do vedení.

Tím prakticky skončil nudný první poločas a na řadě bylo druhé dějství, ve kterém měli hru pod kontrolou především hostující Maďaři. Ti se bránili a jen zřídka zaútočili. Za zmínku stojí dravý průnik Torghellea, avšak ten byl zastaven dřív než stačil zakončit. Domácí se akorát zmohli na útočný výpad střídajícího Elise Bakaje, ten se však vrhnul do plné obrany a vytěžil z toho pouze rohový kop, ze kterého nakonec nic nebylo. Nudným druhým poločasem tedy skončilo utkání po devadesáti minutách těsným vítězstvím hostujícího Maďarska, které si tak drží šance na přímý postup.

Více informací k zápasu

Portugalsko - Švédsko 0:0

28.03.2009 21:45

Góly: -

Portugalsko doma jen remizovalo 0:0 s Švédskem a v první kvalifikační skupině má momentálně velmi zkomplikovanou situaci. Po výhrách Dánska a Maďarska totiž ztrácí na postupové příčky již čtyři body, stejnou ztrátu mají i Švédové, ale ti mají alespoň zápas k dobru.

Portugalci v předešlých dvou utkáních nedokázali vstřelit branku, jedním z oněch dvou střenutí bylo i to ve Švédsku 0:0, žádný útočný koncert se tedy čekat nedal. Debutant v domácí brance Eduardo mohl spíše chytat lelky, než vykonávat brankářské řemeslo, hosté totiž byli o ofenzivě naprosto sterilní. Ani domácí toho moc nepředvedli, diváky na Estádio do Dragão v první půli rozehřál snad jen Duda, jenž trefil brankovou konstrukci, zato Pepe, Cristiano Ronaldo, Bruno Alves i Simao mířili mimo.

Po změně stran zahrozili opět domácí prostřednictvím Dannyho, na druhé straně poprvé zaměstnal Eduarda Elmander. Po hodině hry přišel na hřiště Deco, jenž kvůli potížím se stehnem nehrál od začátku, a hned svým pokusem vyzkoušel Isakssona. Ani on ovšem nedokázal prolomit střeleckou nemohoucnost "evropských Brazilců”, a když i Ronaldova hlavička z 85. minuty mířila vedle, rozešly se oba týmy s jedním bodem v kapse.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Dánsko43109:210
2.Maďarsko53115:210
3.Portugalsko51316:36
4.Švédsko41302:16
5.Albánie61323:36
6.Malta60150:141
Skupina 2

Lucembursko - Lotyšsko 0:4

28.03.2009 17:00

Góly: 24. Ģirts Karlsons, 48. Aleksandrs Cauņa, 72. Aleksejs Višņakovs, 86. Andrejs Perepļotkins

Lotyšsko hladce vyhrálo na půdě trpaslíka z Lucemburska a zaznamenalo tak druhé vítězství v kvalifikaci. Nicméně tabulkově to východnímu národnímu výběru nepomohlo. Lotyšsko zůstává v tabulce čtvrté, Lucembursko je páté, avšak svůj cíl se čtyřmi získanými body pro tuto kvalifikaci již dávno splnilo.

Hosté se uklidnili vedoucí brankou zhruba v polovině prvního poločasu, další zásahy přidalo až po pauze a nakonec se síť třepetala celkem čtyřikrát. Hosté byli po celý duel lepší a nepustili soupeře téměř na svou polovinu, tvořili hru a hrozili hlavně ze vzduchu. Lucembursko dokonce nevystřelilo přímo na gólmana Andrise Vaninsa ani jednou, naopak konkurent Joubert byl v plné permanenci.

První branku vsítil v 25. minutě Girts Karlsons, jenž přesnou hlavičkou pohodlně uklidil přímý volný kop Jurije Zigajeva. Tři minuty po pauze přišlo definitivní rozuzlení díky Alexandrsovi Caunovi, který z velké dálky přesně trefil k tyči. O dalších dvacet minut později Vladimira Kolesnicenko poslal do úniku Visnakovse Aleksejsa a Joubert byl opět bezmocný - 0:3.

Poslední trefu přidal v samém závěru střídající Andrei Pereplotkins zase po překrásném pasu Vladimira Kolesnicenka. Lotyšsko ve středečním duelu narazí na Lucembursku znovu, akorát bude hrát před vlastními fanoušky. V předchozím vzájemném utkání vyhráli Lotyši taktéž 4:0, tento výsledek je zřejmě oběma sokům souzený.

Více informací k zápasu

Moldavsko - Švýcarsko 0:2

28.03.2009 17:45

Góly: 32. Alexander Frei, 90+2. Gelson Fernandes

Švýcarsko potřetí vyhrálo a bodově se dotáhlo na lídry skupiny 2 z Řecka. Naopak Moldávie má na svém kontě stále pouze jeden bod a je beznadějně poslední.

Získané tři body znamenají pro Švýcary velkou naději na přímý postup. S deseti body jsou na stejné úrovni jako Řekové, kteří pouze remizovali s Izraelem 1:1. Skóre otevřel po půlhodině hry Alexander Frei, v nastaveném čase pečetil výsledek Gelson Fernandes.

Švýcarsko bylo od úvodních minut lepším týmem a již v desáté minutě přišla pro hosty dobrá příležitost, Blaise N'kufo ale po přihrávce Padalina z nadějné pozice přestřelil. O pár okamžiků později zahrával přímý kop Barnetta, našel Huggela, ten ale brankáře Namasca také nepřekonal. Následnou dorážku poslal Senderos vedle. První gól tak přišel až ve 32. minutě. Blaise N'kufo skvělou přihrávkou našel Alexandra Freie, který ranou z první nedal Namascovi šanci. Hosté se ujali vedení 1:0.

Moldávie se do žádných šancí nedostávala, nadějný záblesk ale pro domácí fandy znamenal začátek druhé půle. Denis Calincov byl zfaulován před pokutovým územím, k přímému kopu se postavil Bugaev. Míč ale skončil hned na hradbě hráčů před ním. S dorážkou si poté poradil gólman Benaglio.

Akce se brzy přesunula opět na druhou polovinu hřiště. Namasco ale skvělým zákrokem nedovolil Nkufovi navýšit vedení. V 72. minutě mohl přidat svůj druhý gól zápasu Frei, ztratil ale balon a do protiútoku se vrhli Moldavané. Nadějně se vyvíjející útok ale nakonec zastavil gólman Švýcarů Benaglio.

O pět minut později se v nadějné pozici objevil domácí Bugaev. Z palebné pozice se ale netrefil mezi tři tyče a skóre tak zůstávalo nepříznivé pro hostitele. Ke konci zápasu začínali Moldavci své protivníky tlačit a vynutili si dva rohové kopy. Z těch ale naopak zaútočili hosté, domácí zachránil gólman Namasco. V nastaveném čase se Švýcaři konečně dočkali pojišťovacího gólu. Alexander Frei nacentroval na Gelsona Fernandese, který hlavou překonal jinak jistého gólmana Moldávie - zápas tak skončil 2:0 pro hosty.

Více informací k zápasu

Izrael - Řecko 1:1

28.03.2009 19:00

Góly: 55. Omer Golan - 41. Theofanis Gekas

Mistrům Evropy z roku 2004 z Řecka se nepodařilo dostat do čela skupiny, ve kterém je nyní Švýcarsko díky lepšímu vzájemnému zápasu, jelikož jen remizovali na půdě Izraele. Po většinu utkání byli lepší oni, ale díky neproměňování šancí odjíždějí domů jen s bodem. Izrael tak na druhé Řeky ztrácí ze třetí pozice i nadále bod.

Hned na začátku střetnutí zabrnkal na nervy domácích Dellas, který po centru Papadopoulose hlavičkoval do míst, kde nestál gólman Aouate. Ale na brankové čáře ho ke smůle řeckého stopera zastoupil Ben Haim, jenž odvrátil míč do bezpečných vod, takže síť se nerozvlnila. Izrael vzhlížel ke svému kapitánovi, členu aktuálně rozjetého Liverpoolu Yossimu Benayounovi, jenže ten se proti propracované defenzívě v první půli moc neprosadil. Zastoupilo ho ale dravé mládí Ben Sahar, který několikrát Řeky na pravé straně hodně pozlobil.

Byli to přesto hosté, kdo si vytvářeli gólovější šance. Basinas hezky zakombinoval se Seitaridisem, ovšem jeho střela letěla nakonec jen vedle. Tři minuty před koncem utkání se již trefil Gekas. Odrážený míč po standardce doplachtil do vápna přímo na něj, kde nikým nehlídán prostrčil míč pod Aouateho.

Izrael vstoupil do druhé půle živěji. Ale trochu zapomínal na zadní vrátka a jen štěstí, že Karagounis střílel pouze nad. Domácí i přes horší herní projev v 55. minutě vyrovnali. Ben Sahar znovu ukázal, že je skvělým hráčem a právě od jeho sóla na pravé straně se odvíjela gólová akce. Pak dodal na Benayouna a ten pak zprava nacentroval do vápna na přesně skórujícího Golana.

Řecko samozřejmě chtělo strhnout vítězství na svou stranu a soupeř se mu horko těžko bránil. Gekas se ovšem ze složité pozice neprosadil a druhou trefu tudíž nepřidal. O deset minut později pustil stoper Dellas do velké příležitosti střídajícího Itzhakiho, ale gólman Chalkias jeho střelu vyrazil na rohový kop. Když se však zranil v 77. minutě Benayoun, ztratili domácí poslední kapku útočné kreativnosti. Do konce zápasu to bylo jen Řecko, kdo mohl ještě uhrát tři body. Jenže v několika dalších příležitostech hosté selhali, takže se nakonec konala dělba bodů.

Protože Lotyšsko nezaváhalo v Lucembursku, ve druhé skupině mohou stále pomýšlet na vstupenku do Afriky čtyři celky. Všechny mají za sebou přesně polovinu kvalifikace a je mezi nimi pouhý tříbodový rozdíl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Řecko531110:310
2.Švýcarsko53119:610
3.Izrael52309:69
4.Lotyšsko52128:67
5.Lucembursko51133:114
6.Moldavsko50142:91
Skupina 3

Severní Irsko - Polsko 3:2

28.03.2009 18:15

Góly: 10. Warren Feeney, 47. Jonny Evans, 62. Michał Żewłakow (vl.) - 27. Ireneusz Jeleń, 90. Marek Saganowski

Překvapivé rozuzlení mělo utkání mezi Severním Irskem a Polskem, našemu severnímu sousedovi se tak cesta na světový šampionát značně komplikuje. Utkání se čekalo velmi vyrovnané, s minimem branek a bodovým ziskem Polska. Ovšem naplněna byla pouze první myšlenka. Domácí byli od úvodních minut mírně aktivnější a po hodině hry už vedli dokonce 3:1, dokázali své stoprocentní možnosti chladnokrevně zakončit.

Severní Irsko se tak dostalo prozatím do čela třetí skupiny, má už ale na kontě šest zápasů a tak zřejmě brzy vedoucí pozici opustí. Polsko zůstává třetí, nicméně situace rozhodně růžová není, náladu by si mělo spravit ve středečním klání se San Marinem. Naopak Severní Irsko si rozhodně neodpočine, doma se střetne s dalším konkurentem ze Slovinska.

V první šanci se ocitl velni aktivní a dravý Warren Feeney, avšak se zakončením byl zbrklý a včas ho zablokovala hostující obrana. O minutu později ohrožoval domácí branku i jeho kolega v útoku David Healy, i tady ale přišel včasný zásah polské obrany. Severní Irsko se dočkalo v 10. minutě. Po špatné nahrávce a kiksu brankáře Artura Boruce se míč dostal k Chrisi Bruntovi, ten uvolnil na levé straně Damiena Johnsona, jenž nacentroval přímo na hlavu Feeneyho a prázdná klec se nedala minout - 1:0.

Severní Irsko se i v dalším průběhu snažilo náskok navýšit, avšak nečekaně přišlo velmi brzké vyrovnání. Dlouhý pas za obranu dostal Ireneusz Jelen, který se jen velmi těsně vyhl ofsajdové pasti. Brankář Maik Taylor si sice na míč rukou sáhl, ten i přesto skončil v síti - 1:1. Hosté měli stálé problémy s nebezpečným duem Feeney - Healy, avšak oba v první půli trápil zakončení.

Do konce prvního poločasu si vytvořili stoprocentní šanci Poláci a svůj druhý zásah mohl přidat Jelen. Ten si naskočil na rohový kop, balón ale perfektně akrobaticky zkrotil Taylor. Po změně stran se urodil rozhodující moment zápasu. Hned ve 2. minutě první půle doplachtil rohový kop Garetha McAuleya až na zadní tyč k Jonnathanu Evansovi, který z necelých pěti minut tvrdě napálil míč do branky.

Poláci začali být mírně nervózní a přitvrdili, žlutou kartu dostal například i hrot Lewandowski, který tak bude chybět i ve středečním utkání se Slovinskem. Dlaně do obličeji schoval následně Krzynowek, jehož střelu perfektně vytěsnil Taylor na rohový kop.

V 61. minutě vyrobil znovu obrovskou hrubku Artur Boruc. Žewlakow mu poslal malou domů, Borucovi míč skočil a k radosti domácích fanoušků skončil až v síti. Polsko se na adekvátní odpověď nezmohlo a snížení zásluhou střídajícího Marka Saganowského v 90. minutě přišlo pozdě.

Více informací k zápasu

Slovinsko - Česko 0:0

28.03.2009 20:45

Góly: -

Nepříliš pohledný zápas, který oko českého fanouška rozhodně nepotěšil, byl k vidění ve Slovinsku. Český tým si po nevýrazném výkonu na své konto připisuje pouze bod za bezbrankovou remízu. Více ze hry měli po většinu utkání domácí Slovinci, ale své příležitosti nedokázali přetavit do gólového vyjádření.

Úvod zápasu patřil domácímu výběru, který působil daleko aktivnějším dojmem. K prvnímu vážnějšímu ohrožení branky se dostal domácí kanonýr Novakovič, který po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Čechovy svatyně. Čeští fotbalisté si první příležitost ke skórování vytvořili až ve 24. minutě, a hned to byla šance z kategorie vyložených. Plašilův rohový kop dokázala obrana Slovinska odvrátit pouze na hranici šestnáctky, kde stál Polák a hlavou vrátil míč zpět před branku. Tam se v dobré pozici zjevil Milan Baroš, který zády k brance v akrobatické pozici trefil pouze tyč. Útočník Galatasaraye Istanbul dal o sobě znovu vědět o deset minut později, když z 18 metrů tvrdě vystřelil, míč však o pár decimetrů přeletěl branku domácího celku.

S ubíhajícím časem se svěřenci kouče Rady začali "probírat ze zimního spánku" a byli aktivnějším týmem, ale žádnou gólovou příležitost si už připravit nedokázali. Naopak to byli právě Slovinci, kdo si v závěrečných pěti minutách první půle vytvořil dvě gólové šance. Ve 40. minutě sehráli domácí nejpohlednější akci celého zápasu, Novakovič zatáhl míč po křídle a poslal ho před branku, kde číhal Dedič. Ten se snažil přehodit vybíhajícího gólmana Čecha, to se mu sice povedlo, ale míč neměl potřebnou přesnost a směřoval jen pár centimetrů vedle Čechovy levé tyče. Definitivní tečku za prvním dějstvím udělal aktivní Dedič, který sice vystřelil z velké vzdálenosti, avšak jeho pokus nadělal Čechovi značné problémy a ten jej s problémy vyrazil na rohový kop.

Druhý poločas zápasu začal stejně jako ten první, český výběr hrál pasivně a byli to domácí tým, kdo měl míč daleko více na svých kopačkách a diktoval tempo hry. Ani jeden ze soupeřů si ale nedokázal vytvořit gólovou příležitost. Až po hodině hry utekla české obraně dvojice Dedič - Novakovič, prvně jmenovaný ale místo střely z dobré pozice volil přihrávku na svého kolegu, která k radosti hostujících fanoušků ztroskotala na vracejících se obráncích českého mužstva. O tři minuty bylo před Čechem opět rušno, Novakovičovu tvrdou střelu ale dokázal gólman Chelsea vyrazit do bezpečí.

V poslední půlhodině zápasu se musel divák nudit, ani jeden z týmů nepředváděl nijak oslnivý fotbal a závěr zápasu se dohrával spíše z povinnosti. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou a fotbalová krása dnes měla nejspíš dovolenou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Severní Irsko631211:610
2.Slovensko43018:59
3.Česko52215:28
4.Slovinsko52215:38
5.Polsko52128:77
6.San Marino50051:150
Skupina 4

Rusko - Ázerbájdžán 2:0

28.03.2009 15:00

Góly: 32. Roman Pavljučenko, 71. Konstantin Zyrjanov

Rusko potvrdilo roli favorita a ačkoliv nijak neexcelovalo, porazilo na domácí půdě Ázerbájdžán 2:0. Velkou zásluhu na výhře má Roman Pavljučenko, jenž jednu branku dal a druhou připravil.

První poločas nebyl pro oko diváka nijak záživný. Rusům se příliš nedařila kombinace, ale Ázerbájdžán nedokázal nijak odpovědět, spíše naopak. Hrozil víceméně pouze ze střel z větší vzdálenosti.

Třetí minuta přinesla první šanci, v níž se ocitl Andrej Aršavin. Ruský útočník ale pálil pouze do brankáře Farkhada Veliyeva. V úvodních pasážích hry se příliš nedařilo Pavljučenkovi, což potvrdil ve 28. minutě, kdy v dobré pozici po Žirkovově přihrávce zklamal. Vše však napravil o čtyři minuty později. Vedoucí brance však předcházelo kontroverzní rozhodnutí hlavního sudího, jenž nechal po zásahu jednoho z Ázerbájdžánců zopakovat trestný kop, který Pavljučenko napodruhé proměnil.

Rusové mohli zdvojnásobit svůj náskok krátce po přestávce. Semšov si vyměnil míč s Aršavinem, ale v rozhodujícím momentu nakonec zklamal střídající Alan Dzagojev. Hosté byli oslabeni po hodině hry, kdy hřiště opustil s poraněným kolenem Fabio Luis Ramim. Pár minut poté z uctivé vzdálenosti vypálil Bakhshijev, ale Akinfejevovu branku netrefil. Dvacet minut před koncem definitivně rozhodli o svém triumfu Rusové. Roman Pavljučenko ještě těsně před svým vystřídáním stihl připravit míč pro Zyrjanova, který zvýšil na 2:0. Pavljučenka poté nahradil Roman Pogrebňak. Rusové si již poté vedení pohlídali.

Více informací k zápasu

Wales - Finsko 0:2

28.03.2009 16:00

Góly: 42. Jonatan Johansson, 90. Shefki Kuqi

Finové poněkud překvapivě zvítězili na půdě Walesu a jsou to právě oni, kteří budou největším soupeřem Rusů o druhé místo. Domácí inkasovali v samém závěru obou poločasů a jejich naděje na postup se významně zmenšili. Hrdinou se stal Jonatan Johansson, autor prvního gólu, před skoro 23 000 diváky zářil také stoper Sami Hyypia a střední záložník, veterán Jari Litmanen.

Rozhodujícím faktorem byla zkušenost. Omlazený domácí výběr totiž nedokázal proměnit své vyložené šance, naopak finský výběr plných třicátníků dokázal své možnosti zužitkovat a pak už si pouze hlídal zadní vrátka. Nejvíce hosty zlobila právě vycházející hvězda John Toshack, u něho začínala většina útočných akcí.

Co se týče brankových příležitostí, těch se diváci na Millennium Stadiu moc nedočkali. Utkání bylo z obou stran velmi taktické a první vážnější možnost se urodila až v polovině úvodního dějství. Po centru Fletchera hlavičkoval Collins, ovšem dobrý zákrok předvedl brankář Jaaskelainen. Následně se do hlavičky tlačil také Bellamy, včas ale dokázal zareagovat Hyypia.

Od této chvíle začalo Finsko mírně tlačit a bylo náležitě odměněno. Po pasu Forssella se v pokutovém území ocitl Collins, se střelou si však poradil Wayne Hennessey. O něco později to zkoušel z přímého kopu Litmanen, úspěšný byl opět Hennessey. Na druhé straně ohrozil branku Koumas, jenže síť se třepetala tři minuty před pauzou a Finsko se mohlo radovat. Collins uvolnil Johanssona a ten od tyče vsítil svůj osmnáctý mezinárodní gól. Do konce poločasu ještě chtěl navýšit Forssell, mířil však mimo.

Samotný začátek druhého poločasu vyšel lépe Walesu, po nahrávce Belamyho střílel Koumas, Jaaskelainen byl opět na svém místě. Pak znovu převzalo iniciativu opět Finsko, velkou možnost spálil Forsell a hlavičku Joe Ledleyho odkopával před dotírajícím Aaronem Ramseyem z brankové čáry až Hannu Tihinen.

Severský výběr tlačil až do samého závěru a hlavně si hlídal těsný výsledek, v samotném závěru pak Wales otevřel obranu a po pasu z leva od Forsella pojistil definitivně Kuqi - 0:2. Wales se v sobotu utká s Německem, Finsko bude mít volno.

Více informací k zápasu

Německo - Lichtenštejnsko 4:0

28.03.2009 20:00

Góly: 4. Marcell Jansen, 9. Michael Ballack, 48. Bastian Schweinsteiger, 50. Lukas Podolski

Dva rychlé góly, jedno břevno a žádná šance hostů. Tak se dají popsat oba dva poločasy jasného zápasu. Německo tak odvrátilo nebezpečí z Moskvy, naopak outsideři z Lichtenštejnska stále čekají na premiérový kvalifikační gól.

Zápas začal přesně tak, jak se čekalo. Ofenzivní smršť domácích favoritů navíc hned ve čtvrté minutě potvrdil neuvěřitelnou bombou z voleje z patnácti metrů kapitán Ballack. Hned po dalších pěti minutách pálil Podolski a jeho střelu dorazil do branky Jansen.

Stále se sice hrálo na jednu branku, gólových příležitostí ale měli zbrklí Němci poskrovnu. Akce většinou končili u nepřesného Gomeze. A tvrdí Lichtenštejnci rozhodně osobními souboji nezpříjemňovali domácím chuť ze hry. První neproměněná tutovka tak přišla až ve 39. minutě, kdy chytrou patičkou uvolnil Goméz Podolského, jenž po góle volající střelu zamířil jen decimetry od vzdálenější tyče.

Hned po minutě vyslal skvělý centr Ballack přímo na hlavičku Jansena, jenž po špatném výběhu Jehleho měl volnou cestu k úspěšné hlavičce, kterou nakonec jen rozezněl břevno. Oživení domácí mohli jít do tříbrankového vedení i po střele z hloubi vápna, ale Podolski rozvlnil síť pouze z vnější strany.

Druhý poločas začal opět velkým tlakem. A když Podolski stihl vystřelit z pozice hraničící s ofsajdem, bylo poté nejsnazší úlohou pro Schweinsteigera dorazit míč osamocen do prázdné branky. Krutý začátek pro hosty zhoršil i sám Podolski, který po tečovaném centru propálil Jehleho.

A i nadále pokračovalo kopírování první půle. Útočné snažení Německa nekončilo střelami mezi tři tyče a častý "hříšník" Goméz si po jedné takové střele vysloužil i pískot od vlastních fanoušků. A stejně jako v prvním poločase přišla další velká šance až před samotným závěrem. V 79. minutě běžel z úhlu sám na brankáře Goméz, ale míč napálil pouze do Jehleho. Nešťastný útočník, který už musel poslouchat pískot snad po každé své akci, navíc o pár minut později trefil střelou v pádu břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Německo541016:413
2.Rusko43018:39
3.Finsko42116:67
4.Wales52034:56
5.Ázerbájdžán40130:41
6.Lichtenštejnsko40130:121
Skupina 5

Arménie - Estonsko 2:2

28.03.2009 17:00

Góly: 33. Henrich Mchitarjan, 87. Gevorg Ghazarjan - 38. Konstantin Vassiljev, 67. Sergej Zenjov

Arménie získala zásluhou pozdního gólu svůj první bod ve skupině 5, když dokázala doma remizovat s Estonskem 2:2.

Domácí Arméni se po půlhodině hry překvapivě ujali vedení. To ale netrvalo ani pět minut, Estonsko totiž zásluhou Vladimira Voskoboinikova vyrovnalo na 1:1. Dvacet minut před koncem zápasu se hosté dokonce ujali vedení, které zařídil Kaimar Saag, v 86. minutě ale výsledek na 2:2 pečetil střídající Artur Edigaryan.

Oba celky chtěli rychle vstřelit vedoucí branku, ani jednomu týmu se ale nepodařilo dotáhnout nadějně vypadající akci do konce. První vážnější střela přišla až v 21. minutě a hned byla téměř gólová. Estonec Joel Lindpere již překonal gólmana domácích, míč se ale zastavil na levé tyči.

Byli to ale domácí, kteří se ujali vedení. Krátce po půlhodině hry se totiž za pomoci teče obránce Rahna prosadil Mkhitarian. Gólman v brance hostů pouze sledoval, jak mu míč prolétá vedle hlavy. Euforie Arménců ale trvala pouze pět minut. V 36. minutě totiž krásným volejem z pětadvaceti metrů vyrovnal Vassiljev.

Začátek první půle nepatřil zrovna k nejzábavnějším a první a hned gólová šance přišla až v 69. minutě. Gólman Pareiko dlouhým výkopem našel sprintujícího Zeniova, který obešel Berezovskyho v brance Arménie a posunul míč do prázdné branky.

Domácí se hnali za vyrovnáním, dobré šance Mkhitariana a Karamyana ale dokázal zlikvidovat pozorný Pareiko. Když už to vypadalo, že Estonsko si připíše své první vítězství v kvalifikaci, zaúřadoval střídající Edigaryan. Ten napálil míč za Pareika, balon se ještě snažil odvrátit obránce Rahn, ale rozhodčí, i přes protesty hostů, branku uznal.

Více informací k zápasu

Belgie - Bosna a Hercegovina 2:4

28.03.2009 20:45

Góly: 66. Mousa Dembélé, 85. Wesley Sonck (pen.) - 7. Edin Džeko, 75. Sanel Jahić, 77. Zlatan Bajramovic, 81. Zvjezdan Misimović

Bosna a Hercegovina překvapila Belgii, když na Fenix Stadionu v Genku zvítězila 4:2 a vrátila se do boje o postup na mistrovství světa. Černou kaňkou u šestibrankového duelu je však chování některých fanoušků hostí, kteří na trávník vhodili dýmovnice a zápas musel být přerušen.

Utkání začalo v dobrém tempu a diváci mohli už po sedmi minutách sledovat první branku. Tu vstřelil bosenský kanonýr Edin Džeko. Domácí mohli skrze šance Soncka a De Camarga vyrovnat, ale neuspěli. Na druhé straně opět zahrozil útočník Wolfsburgu Džeko, ale tentokrát zasáhl brankář Stijnen.

Srovnáno bylo v 65. minutě. Gilles Swerts našel Dembeleho, který přesnou střelou vyrovnal. Poté přišel již zmiňovaný problém s dýmovnicí. Po několikaminutové pauze se znovu začalo hrát a byla to Bosna, kdo se ujal iniciativy. V 74. minutě poslal nechytatelnou ranou hosty zpět do vedení Sanel Jahič. Za šest minut se skóre měnilo znovu. Střídající Bajramovič z protiútoku zvýšil vedení Bosny a v 86. minutě definitivně zpečetil výhru hostů Misimovič. Belgie na soupeřovy branky dokázala zareagovat až minutu před koncem, ale Sonckova proměněná penalta již nic nezachránila.

Více informací k zápasu

Španělsko - Turecko 1:0

28.03.2009 22:00

Góly: 61. Gerard Piqué

Španělsko vyšlo i napopáté z kvalifikačního utkání bez ztráty kytičky a v situaci, kdy má s patnácti body sedmibodový náskok na Turecko, již může objednávat letenky do Jihoafrické republiky. Právě proti týmu z pomezí Asie ale úřadující mistři Evropy vyhráli jen 1:0 brankou Piquého.

Byli to navíc Turci, kdo začal na stadionu Stantiaga Bernabeua lépe. Hned v úvodu vyzkoušeli pozornost Casillase Nihat a Tuncay, oba hostující střelci ovšem domácího brankáře do paniky neuvedli. Domácí odpověděli ve 30. minutě šancí Villy, kterého našel centrem Senna, útočník Valencie ale hlavičkou mířil nad hostující branku.

Domácí favorit se postupem času dostával čím dá více do tempa a v průběhu první půle naplno převzal iniciativu. Chvíli po Villově šanci se v pokutovém území zorientoval Torres, jeho pokus ale skončil u pozorného Volkana.

Turecký brankář si mohl odpočinout opět v úvodu poločasu, tentokrát již druhého, a přes celé hřiště mohl sledovat, jak jeho protěšek Casillas bravurním zákrokem znešdkodňuje ránu Tuncaye. V 60. minutě se zase ozvali domácí a tentokrát již gólově. Po Xaviho přímém kopu hlavičkoval Ramos, ten ještě branku nevstítil, což se ale beze zbytku povedlo dorážejícímu Piquému.

Domácím ovšem vedení nepřineslo kýžený klid, Turci byli stále nebezpeční. Přesto ale další šanci měl Villa, jenže jeho střela skončila, stejně jako v první půli, nad Vokanovou svatyní. Hostující strážce tří tyči se pak musel zaskvět proti pokusu Alonsa a jeho pozornost si vyžádala i střela Ramose. Branka ovšem již nepadla a tak domácí těsně zvítězili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Španělsko550011:115
2.Bosna a Hercegovina530216:69
3.Turecko52215:38
4.Belgie52129:97
5.Estonsko50234:152
6.Arménie50143:141
Skupina 7

Rumunsko - Srbsko 2:3

28.03.2009 19:45

Góly: 50. Ciprian Marica, 74. Dorel Stoica - 18. Milan Jovanović, 44. Dorel Stoica (vl.), 59. Branislav Ivanović

To, co si přál před zápasem Adrian Mutu, "že jeho tým nesmí prohrát", se nenaplnilo. Srbsko totiž dokázalo porazit Rumunsko na jeho půdě v dramatickém střetnutí 3:2. Rumuni možná definitivně ztratili šanci na postup, i když do konce kvalifikace jim ještě zbývá šest utkání. Srbové naopak udělali velekrok směrem k Africe. Bodový rozdíl mezi oběma týmy nyní činí osm bodů.

Pouze jednou letos Srbsko v kvalifikaci zaváhalo, a to na půdě Francie. Na kontě má nyní lídr skupiny skvělých 12 bodů. Lépe začali právě hosté, když už se v 18. minutě trefil Jovanovič. Krasič sice ještě napálil tyčku, ale k odraženému míči se dostal včas pravý záložník, jenž doklepl míč do prázdné branky. Rumunský brankář Lobont pak uspěl i v další příležitosti po půlhodině hry a jeho spoluhráči měli do přestávky několik slibných momentů.

Jenže i tak těsně před přestávkou zvýšilo Srbsko svůj náskok, rohový kop Krasiče srazil do vlastní sítě Stoica. Rumunsko se ale nesložilo. V 50. minutě ho vrátil do utkání Marica, který po dlouhém centru Mutua přeloboval z výskoku gólmana Stojkoviče. Deset minut na to se ale ve skrumáži nejlépe zorientoval Ivanovič a nůžkami poslal Srbsko opět do dvougolového vedení.

Stále ale ještě neměli hosté vyhráno, protože soupeř snížil na 2:3. Mutu opět skvěle nacentroval do vápna, kde stál skórující Stoica. Ten tak alespoň částečně zalepil díru, kterou, leč nešťastně, způsobil svým vlastním gólem. Šest minut před koncem se ještě Nicolae dožadoval penalty, ale jeho volání nebylo vyslyšeno. Rumunská Constanta tak utrpěla další velké zklamání.

Více informací k zápasu

Litva - Francie 0:1

28.03.2009 20:45

Góly: 67. Franck Ribéry

Francie v kvalifikační skupině 7 zabrala a z Litvy si veze tři body. Na svého sobotního soupeře nyní ztrácí pouze dva body. Zápas rozhodl v 67. minutě křídelník Franck Ribery, který vstřelil jediný gól zápasu.

Hosté od začátku zápasu na hřišti dominovali, nedokázali ale své šance přetavit v góly. Francouzi se snažili své protivníky vysílit rychlým tempem hry, ale gólman domácích gól nepustil, přestože obrana se dopustila mnoha fatálních chyb.

Toulalan vyslal do šance Luyindulu, jehož slabá střela ale nenadělala Karcemarskasovi v brance domácích vážnější problémy. V patnácté minutě to byl Luyindula, který vymýšlel finální přihrávku. Střílejícím hráčem byl Gourcuff, jeho pokus z první ale doplachtila pouze do náruče gólmana.

Jediná šance Litvy přišla o dvacet minut později z rohového kopu. Cesnauskis našel svým lobem hlavu Sernase, který ale poslal střelu nad branku. Nejlepší příležitost prvního poločasu byla francouzská, taktéž z rohu. Gourcuff našel Henryho, který ale posunul na osamoceného Toulalana. Domácí naděje zachránil gólman Karcemarskasovi skvělým zákrokem. Henry se podílel i na další slibné šanci. Svou přihrávkou našel Luyindulu, kterému ale míč z kopaček ukradl brankář Litvy.

V 52. minutě se do další šance dostal aktivní Luyindula, kterého do samostatného úniku vyslal Toulalan. Přihrávka byla ale o kousek delší a Karcemarskas dokázal míč sebrat. Francouzi se ale nakonec přeci jen dočkali vedoucího gólu. Litevci ztratili míč na vlastní polovině, Gourcuff skvělou přihrávkou mezi dvěma obránci našel sbíhajícího Ribéryho, který z jednadvaceti metrů napálil míč do horního růžku domácí branky.

Poslední šanci zápasu si připsal na své konto Samir Nasri. Ten v průběhu poločasu nahradil dobře hrajícího Gourcuffa. Záložník Arsenalu si několikrát přihrál s Henrym, nakonec ale nevystřelil dostatečně silně a gólman Karcemarskas dokázal zareagovat. Zápas přesto skončil lépe pro hosty, kteří si odvážejí cenné tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Srbsko540112:512
2.Litva53026:49
3.Francie42116:67
4.Rakousko41125:74
5.Rumunsko41125:84
6.Faerské ostrovy40131:51
Skupina 8

Kypr - Gruzie 2:1

28.03.2009 19:00

Góly: 33. Michalis Konstantinou, 56. Demetris Christofi - 71. Levan Kobiašvili (pen.)

Kypr dokázal na domácí půdě porazit poslední Gruzii 2:1 a bodově se dotáhl na třetí Bulharsko.

Do utkání překvapivě lépe vkročili hráči hostujícího celku, když se v devatenácté minutě dostal do slibné šance hostující Levan Kobiashvili, ale jeho střela skončilo vysoko nad. Neuteklo mnoho a dali o sobě vědět domácí. Ti se po dobré pozemní kombinaci dostali až před branku hostujícího brankáře Giorgi Lomaia, avšak střelecký pokus Chrysostomose Mihaila mu nenadělal větší problémy. Poté přišla 33. minuta a dobrá souhra Mihaila a Andrease Constantinoua, při čemž druhý jmenovaný svým střeleckým pokusem dokázal hostujícího brankáře prostřelit a Kypřané šli do vedení 1:0. Za stejného stavu se také šlo o poločas do kabin.

Do toho druhého přesně podle očekávání vlétli domácí se vší vervou zvýšit své vedení. To se povedlo v 56. minutě, když se po rychlém protiútoku prosadil mladičký Dimitris Christofi a poslal domácí již do dvoubrankového vedení. Hostující celek však nesložil zbraně a okamžitě začal usilovat o vyrovnání. Problémy kyperské obraně dělal hlavně Gruzínec Gotsiridze, který se v 71. minutě odhodlal k úniku, který mu překazil až faulující obránce domácích. Naneštěstí pro Kypřany již v pokutovém území. K pokutovému kopu se postavil hostující Kobiashvili a nemýlil se. Díky své brance snížil a udělal tak radost zhruba šedesáti fanouškům, kteří přicestovali na tento zápas do Larnaky. Hosté se poté do domácích zakousli, ale nebylo jim to nic platné. Kypřané po zbytek utkání urputně chránili své těsné vedení a nakonec se také dočkali svého prvního vítězství, když po devadesáti minutách svítil na tabuli stav 2:1.

Více informací k zápasu

Černá Hora - Itálie 0:2

28.03.2009 20:45

Góly: 11. Andrea Pirlo (pen.), 73. Giampaolo Pazzini

Góly Andrey Pirla a Giampaola Pazziniho stačily Itálii k vítězství na hřišti Černé Hory. Itálie si do tabulky připisuje další tři body, které se mohou v bojích o světový šampionát velice hodit.

Itálie na stadionu s jedenácti tisíci diváky vstoupila do zápasu lépe než domácí tým a už v prvních minutách hry zahrával Pirlo volný kop, který byl ale neškodný. V jedenácté minutě ale dostala Itálie těžkou ránu v podobě zranění Di Nataleho, kterého nahradil Pepe. Itálie však navýšila tlak, což se ji o chvíli později vplatilo.

Pirlo prošel po pravém křídle, nacentroval míč do pokutového území, kde hlavičkoval Iaquinta a Batak zasáhl rukou. Rozhodčí neměl na vybranou a ukázal na pokutový kop, který krásnou střelou proměnil Pirlo. Zdvojnásobit vedení mohl Pepe, avšak míč do brány nenamířil. Černá Hora nebyla nebezpečná a střela se nevydařila ani Vukčevičovi.

Naopak nebezpečná situace nastala na druhé straně, když míč nacentroval Grosso a hlavičkoval Pepe, ovšem jen do rukou gólmana domácích. Na začátku druhé půle Pepe našel před bránou Iaquintu, který ale mířil příliš vysoko. De Rossi se pokoušel dalekonosnou střelou překonat Polekšiče, ten si ale s míčem poradil.

Příležitost k vyrovnání měl Dalovič, míč z jeho hlavy ale prošel jen kolem brány Buffona. Lippi měl další starosti se zraněními, když Pekovič tvrdě fauloval Iaquintu. Útočník Juventusu nebyl schopen pokračovat a nahradil ho proto Pazzini.

Černá Hora o pár minut později zahrozila, když k bráně prošel Dalovič a jeho střelu musel akrobaticky vytáhnout gólman Buffon. Itálie byla v proměňování šancí lepším týmem. Pepemu se podařilo nalézt volného Pazziniho, který nemilosrdně zakončil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu

Irsko - Bulharsko 1:1

28.03.2009 20:45

Góly: 1. Richard Dunne - 74. Kevin Kilbane (vl.)

Irové ztratili vedení s Bulharskem vlastním gólem ze 74. minuty. Po celý zápas byli lepším týmem a především ve druhé půli měli svůj náskok zvýšit. Naopak se ovšem stala velká nepříjemnost, kterou zavinil chybující Kibane. Irsko má přesto na druhém místě před soupeřem dostatečný sedmibodový náskok.

Snový začátek utkání měla domácí reprezentace. Už v první minutě, přesněji po 35 sekundách, vsítila první branku utkání. Huntův přímý kop prodloužil O'Shea na Dunna, jenž hlavou z blízkosti zavěsil. Ve čtvrté minutě mohl vyrovnat Stilian Petrov, ale jeho bombu směřující do horního roku vytěsnil skvělým zákrokem brankář Given.

Záložník Keith Andrews svedl v 16. minutě souboj v pokutovém území s Milanovem a dožadoval se nařízení penalty. Ačkoli byl jeho pád věrohodný, chorvatský sudí Bebek mu udělil jen žlutou kartu za filmování. Ve 27. minutě mohlo Bulharsko vyrovnat. Manolev využil podklouznutí levého beka Kilbana a nacentroval do vápna na Georgieva, jenže proti němu se vyznamenal znovu Given. A to bylo do té doby od hostů vše.

Ve druhé půli gradoval irský tlak. Keane mohl z vyložené pozice zvýšit a podobně na tom byl i Aiden McGeady, brankář Ivankov byl ovšem proti a držel naděje týmu nad vodou. V 74. minutě byl najednou stánek Croke Park v Dublinu jako opařený. Nevinný centr Kišiševa na Stiliana Petrova, jenž se z úhlu pokoušel vystřelit, si srazil přesně k tyči Kevin Kilbane. Domácí pak ve zbytku utkání Kilbaneovu chybu nenapravili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Itálie54108:213
2.Irsko53206:311
3.Bulharsko40403:34
4.Kypr41124:54
5.Černá Hora40223:62
6.Gruzie60244:92
Skupina 9

Nizozemsko - Skotsko 3:0

28.03.2009 20:45

Góly: 29. Klaas-Jan Huntelaar, 45. Robin van Persie, 77. Dirk Kuijt (pen.)

Pohodlným a očekávaným vítězstvím Nizozemců skončil dnešní duel mezi Skotskem a domácími Tulipány. Z branky se v Amsterdam Areně radovali Huntelaar, Van Persie a Kuyt. Tabulce deváté skupiny tak s obřím náskokem vévodí Nizozemci, zatímco Skotové musejí uspět s Islandem.

Zápasu předcházely jisté nepříjemnosti ohledně prodeje nepravých lístků, kvůli nimž se několik stovek skotských fanoušků nedostalo na stadion. Přesto se však uvnitř Amsterdam Areny nacházelo na osm tisíc Skotů, takže hosté měli v hledišti velkou podporu.

První střelu si ale k nevoli skotských fandů připsal Klaas-Jan Huntelaar. Toho vyslal Robben, ale domácí útočník trefil pouze brankáře Allana McGregora. O chvilku později zahodil slibný trestný kop Van Persie. V 11. minutě to jiskřilo i na druhé straně, a to o poznání více. Darren Fletcher vyslal pasem za obranu Millera, který však ve velké šanci váhal tak dlouho se zakončením, až mu míč ukopl obránce Mathijsen. Přestože hra Skotů vypadal kompaktně, Nizozemci si vždy dokázali najít cestu směrem k brance. Ve 27. minutě to byl Robben, kdo obešel obránce Browna s Caldwellem a zastavit ho musel až vyběhnuvší brankář McGregor. Bezbrankový stav ale příliš dlouho nevydržel. O tři minuty později se totiž po Van Bommelově centru hlavičkou prosadil Huntelaar a poslal Holandsko do vedení.

Inkasovaná branka Skoty lehce podusila a veškeré naděje jim sebrala poslední minuta prvního dějství. Nejaktivnější hráč domácích Arjen Robben odcentroval a hlavičkou se tentokrát prosadil Robin van Persie.

Skotové sice možná do druhého poločasu vběhli s jistými plány, ale ty okamžitě Holanďané zadupali, když hosty zatlačili a nedali jim šanci. Po pěti minutách předvedl svou vytříbenou techniku Robben, Kuyt pro změnu prověřil brankáře McGregora. Poté útočné snažení domácích lehce opadlo a skotský výběr se snažil dostat zpět do zápasu. Jenomže to byl opět Robben, kdo po delší odmlce zahrozil. Skotům se nakonec přeci jen povedlo snížit, v 73. minutě se trefil Caldwell. Jenomže branku za záhadných a kontroverzních okolností sudí Duhamel neuznal. O tři minuty později nakonec zpečetil výhru Oranjes z penalty Dirk Kuyt.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Nizozemsko44008:112
2.Island41124:64
3.Skotsko41122:54
4.Makedonie31022:33
5.Norsko30212:32

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (501)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Může mi někdo říct kdo bude tvořit hru když je naše záloha Sionko, Kováč,Polák,Šírl ??útok a obrana OK

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tam chceš dát? Zahřívače Matějovského?

Reagovat
smazaný uživatel

Plašila.Ale dobrý, už koukám že tady je Plašil místo Kováče, takže na teletextu měli chybu.Ty myslíš že střed zálohy Kováč-Polák by byl ok :-) ?Já myslím že ne.oba jsou kvalitní ale ne def.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 s tí,že podhrota by hrál Svěrkoš... Nebo taktika Juventusu... na 2 DM a 2 tvořivá křídla...

Reagovat
smazaný uživatel

to bychom ty tvořivý křídla museli mít

Reagovat
smazaný uživatel

no já to popravdě ani nečet pořádně jsem myslel že ji máš dobře..No kováč polák moc ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Základní sestava české reprezentace pro kvalifikační duel o postup na MS 2010 ve Slovinsku: Čech - Grygera, Ujfaluši, Rozehnal, Jankulovski - Sionko, Plašil, Polák, Šírl - Baroš, Svěrkoš.

Pravděpodobně Plašil...

Reagovat
smazaný uživatel

dyztak zaloha je Sionko, Plašil, Polák, Šírl. nauc se cist...

Reagovat
smazaný uživatel

Na teletextu na české televizi byla chyba, což jsem sem už taky psal...Takže v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko I když celkem koukám,co dělaj Severní irové tak vysoko Koukal někdo na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výsledek. SI má zápas k dobru a máme je doma, takže myslím že je to pro nás dobrý výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, já.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko Hanbim sa za seba, ze na nich vobec pozeram...Nebudem okolo toho basnit..Nasa reprezentacia je proste odpad..Fuj!

Reagovat
herbage

Mírni slova, hráli jste celkem dobře. Kolem šedesáté minuty jsem to vypnul, že je to nuda a teď koukám, že to skončilo 4:0, celkem jsem z toho překvapen. Já jako fanda našich jsem ale rád, že vám před tímto duelem kleslo seběvědomí a budete nyní náchylnější k porážce, přeci jen, psychika dělá hodně, zvlášt u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže to je pozitívum, že sme dostali náklep aspon zas nebudeme mat velké reči pred zápasom jak to blo po výhre s Wales atd.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, aspon nebudete za blbce už předem

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko ...musíme je porazit!!!

Reagovat
Xavi8

ja by som sa moc nesmial, sice vykony niektorych nasich jednotlivcov boli na zaplakanie..

Reagovat
smazaný uživatel

Suomiiii!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak 4:0 na to jak se cítili před středečním zápasem s náma...tohle je posadí zpátky na jejich prdýlky

Reagovat
Kubin1989

Asi tak no

Reagovat
herbage

Bych se nesmál před večerem, uvidíme jak si poradí naši se Slovinskem

Reagovat
Xavi8

nikto sa tu na vas neciti..hraci aj trener nemaju take velkolepe vyhlasenie ako ked sme v predchadzajucek kvalifikacii hrali s vami doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu dobře že tam Slovaci prohrali, na druhou špatně. Kdyby tam vyhraly, tam by sem přijeli jako mistři světa a zas by je Češi poslali domů s kapesníčkama. Když tam dnes ale prohráli, tak přijedou posrani, a dostano stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

iste

Reagovat
smazaný uživatel

potom co ste dnes predviedli so Slovincami,by ste vy asi chytili v Anglicku 10:0...No pockaj...na stredu...kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie...

Reagovat
smazaný uživatel

slovaci se dostali do pozice jasneho outsidera po te prohre, to jim bud muze paradoxne prospet a budou si chtit dokazat, ze nejsou ve skupine jenom do poctu, nebo je to totalne rozlozi a vyhrajeme... rozhodne to bude neprijemne utkani

Reagovat
Tomanatura

Evans, Rooney

Reagovat
fantomas

Kéž bych taky někomu mohl dát palec.

Reagovat
Tomanatura

Počkej po Argentině. To tu budu dávat miliardu palců dolů, jelikož podle posledních zpráv se chystá Maradona opět ukázat svou trenérskou vybavenost

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co Evans?

Reagovat
Bennhy

BORUC

Reagovat
Xavi8

link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Marv

Reagovat
Bennhy

jesus maria

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ze to je jeho chyba proste smula, co s tim mel jinyho delat nezo to nakopnout bohuzel mu to skocilo

Reagovat
smazaný uživatel

ale je fakt, že to před ním skočilo

Reagovat
smazaný uživatel

hop a je to v............

Reagovat
smazaný uživatel

no tak 1. poločas za námi a jediné co bych tak vyzdvihnul je ta fajná zpěvačka hymny před zápasem...jinak obrana pomalá s rozehnalem o stupínek horší, záloha nepohyblivá až na pár výpadů sionka, které ale nic moc...a útočníci? co mohli předvést

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš zatím nejlepší, ale jinak stejné jako v předchozích zápasech=nuda občas zpestřená špatnou rozehrávkou...

Reagovat
smazaný uživatel

nějak tak...nudný fotbal se zajímavě řešenýma rozerávkama za které bych se styděl i já v krajském přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší nevím patří k tomu lepšímu obrana stopeří hraji solidně krajní hrůza oba Šírl je tam vůbec??? Sionko jeho standart řekl bych ale někdo ho nechápu jak střílel z té otáčký nevím jeslti si myslí že je Van Basten ale toto se centruje středáci co říct no měly by to vzít více na sebe a ůtok trochu chudáci Grygera tam vždycky pošle balon jak pro prase ale věřím že se Svěrky a Bary ještě prosadí snad když né oni dva tak snad Necka no musíme vyhrát

Reagovat
fantomas

Jak hrajem, kluci?

Reagovat
Staenly10

Hrůza jako před tim,tvořivost zálohy žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, Huntelaar, van Persie. Jinak Skoti jsou šašci, takový kopyta sem zase příjely.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Jak hraje Fletch?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal ho jednou, jinak ani nevím že hraje

Reagovat
smazaný uživatel

většina akci chodi přes Robbena nebo Kuyta, středem moc ne, sem tam něco propadne, ale moc ne. Nizozemci jsou lepší. Skotove je moc neprověřily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti kašpaři tam zpívají Vysoký jalovec, no to se mi snad zdá. Na to by měl být nějaký copyright.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

To je zas komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Při komedii se člověk může aspoň zasmát, tohle je naprostá fraška. Rada ať to radši zabalí.

Reagovat
Staenly10

Myslim si,že za to trenér nemůže. Může být jakýkoliv trenér,ale když do útoku jdou jak pro chleba,tak to je pak těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

V klubech si to ale nedovolej. Rada jim ordinuje ty podělaný nákopy, každej nás přehraje. Teď nás ztrapněj Slováci a je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej hraje podle rozdaných karet a naše karty jsou pořád ještě lepší než mají Slovinci, bohužel máme hráče, který s těmi kartami neumí zacházet.. Nejhorší na tom je, že v kartách by ten týpek prohrál i vlastní rodinu, zatímco tady za tu nemožnost tu rodinu ještě výborně živí...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovinci jsou ti kdo mají líp rozdaný karty, ještě nehráli ani jednou se San Marinem

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil jsi mě.. Myslím tím, že pořád máme lepší kádr než mají Slovinci,,

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu nám to je, že máme hráče v Chelsea, AC, Juve, Zenitu, Atléticu, Galatasarayi, když naivně nakopáváme balony?

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono.. Rada je prostě nejhorší reprezentační trenér v historii československé kopané a teď patří mezi nejhorší v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

může si podat ruku s Domenechem, jenže ten má kliku že ho vždycky někdo z hráčů spasí golem

Reagovat
smazaný uživatel

jj pravda, Domenech je taky hodně špatnej trenér s tím co má k dispozici je až neuvěřitelně špatnej, ale on v tý kartový terminologii má 3 esa a jednoho svrška, s tím dokáže vyhrát i mnohem horší hráč.. Rada sice takové karty nemá, ale má je z naší skupiny nejlepší..

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že je to vina trenéra, to mužstvo má herní systém stále zažitý z dob Kollera, především se to projevuje na herním stylu naší zálohy, která místo toho, aby si chodila k obraně pro míče, tak se tento záložní blok vysune až těsně pod úroveň našich útočníků a čeká, který z nich jim to sklepne do následné kombinace.. A Rada je tam od toho, aby hráče naučil jiným herním návykům, aby jim naordinoval jiný styl, aby odstranil jisté chyby v řešení herních situacích, jenže ono je to 3/4 roku furt to samé.. On je trenér daleko důležitější postavičkou v mančaftu, než se ti vůbec na první pohled může zdát..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby aspoň vystřídal Plašila, já bych ho tam asi taky dal od začátku, ale rozhodně bych ho hodil na kraj a ne do stedu, když už nemáme nějakýho silnýho playmakera, tak aspoň ať máme střed zálohy pokrytej silnějšími hráči, kteří by vyhrávali souboje a míče dávali na stranu kde by se tvořilo.. Bohužel si myslím, že Plašil byl viníkem toho, ž sted hřiště doslova ovládli Slovinci..

Reagovat
papanegra

OT:

Maradona označil Pelého za homosexuála

Trenér argentinské reprezentace Diego Maradona opět slovně napadl další fotbalovou legendu Pelého. Osmašedesátiletý Brazilec je podle něj homosexuál. Maradona tak reagoval na nedávné Pelého prohlášení, v němž označil Maradonu kvůli braní drog za špatný vzor pro mládež.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona dohání politiky

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt - Robben paradni dvojka, skvěle si rozumí. Doufam že jim Robbena do Live prodame , nebo vyměníme za Xabiho Rafo, koukej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

by som sa posral keby Robben prestupil do klubu, na ktorý mal pred štvrťfinále také reči inak by by som ale toho večne zraneného solistu a zlatokopa v Live nerad videl

Reagovat
Staenly10

Děs,běz,hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Sím, ty Ujfiho narozeniny se slavily pravděpodobně včera, co?

Reagovat
smazaný uživatel

no oni už asi nic jiného neumí než se ožírat a dupat kurvy po hotelích

Reagovat
Staenly10

...Tak hodinu před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nějak

Reagovat
božský John

Míš šišatej a hřiště nakřivo ale hlavně že si zablbli,snad si Rosickej přijel rozhejbat třísla

Reagovat
Tomanatura

Tak. Dost bylo srček, teď se jde na Argentinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až mě z toho bolí oči...bosák to shrnul úplně přesně

Reagovat
Kubin1989

TRAGÉDIE!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu střídání necida za svěrkoše...dyť baroš v druhé půli ani nekopl do balónu skoro

Reagovat
Tomanatura

Jinak, docela by mě zajímalo, jak pan trenér Rada vysvětlí, když ani z té absolutně nejjednodušší skupiny, kterou jsme mohli dostat, nepostoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že na to je ještě brzo, ale máme k tomu slibně nakročeno...a jednoduchá skupina to teda není

Reagovat
Staenly10

Tak to teda je...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vidím, že pánové vidí soupisku a myslí si, že budeme bez ztráty bodu první, ale irové poláci slováci a po dnešku slovinci sou bohužel na podobné úrovni jako my...a co je nám platné, že jankulovski ac milán, čech chelsea atd.

Reagovat
Tomanatura

Řekni mi, kdo ze soupeřů, které jsme mohli dostat, je lehčí (ber to podle umístění v koších).

Reagovat
Staenly10

Tak samozřejmě se to nedá brát jen podle soupisky,ale řekněme si to narovinu,Slovinsko= Evropslý lehký podprůměr (zmého pohledu),Slovensko=Průměr,nebo totéž jako Slovinsko (ať se na mě páni Slováci nezlobí...),Severní Irsko=Pdprůměr,Polsko=Průměr,a San Marino je myslim jasné. A jestli jsou Severní Irové na podobné úrovni jako my,tak to sme na tom hodně špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu, je to nejlehčí co jsme mohli dostat, ale pokud píšeš jak sou průměrní a podprůměrní, tak bohužel musíme konstatovat, že náš tým klesá a řadí se už do evropského průměru a to mu ještě fandím

Reagovat
Staenly10

Bohužel se do toho průměru hodně rychle dostáváme...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel no...ale pokud se podíváme jak hrajou v klubech, tak bych řek jako by se jim v repre nechtělo...udělali si jméno za brucknera a jako by si myslela, že se to s něma potáhne do hrobu

Reagovat
Staenly10

Já ale ani nevim,proč mě to tak naštvalo,když to už bylo předem jasné,jakmile jsem uviděl záložní řadu...

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba věřím, že se něco zlepší...nevím proč, ale pořád si říkám, teď to příjde a ono pořád nic...asi si všichni myslí, že když se vrátí rosa, tak to spasí, ale nevím nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze my jsme se do toho prumeru uz dostali

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

on nepsal že je to lehká skupina, ale že je nejlehčí jakou sme mohli dostat a v tom má úplnou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě skupina 2 mi přijde slabá ale jinak je ta naše opravdu asi nejlehčí

Reagovat
smazaný uživatel

bud rád že tam máme ubohý Slovince, Izrael by nás doma natřel

Reagovat
Staenly10

Nemaluj čerta na zeď

Reagovat
božský John

Já bych tu naší sebranku hnal svinskym krokem..

Čech-Dneska krom výkopů ok

Grygera-sice se snažil,ale nic moc,spíš nic než moc

Fujfaluši-dneska neudělal výraznej kiks,sem tam propad a Slovinci šli na bránu,ale to nebylo tolik vidět...

Rozehnal-nic moc

Jankulovski-ten ať jde do řiti

Sionko-to samý co Grygera,snažil se. V 1. poločase docela fajn,v 2. neviditelnej,bo se "hrálo" nalevo

Polák-Dopředu nic,dozadu nic moc

Plašil-"tvořitel" hry nic nevytvořil

Šírl-To samý co Jankulovski

Svěrkoš-Dneska dřel,bojoval,jenže když proti Tobě jsou 2-3 týpci co maj 2 metry a na Tebe to jenom nakopávaj,tak Ti to je houby platný

Baroš-Dneska krom tý holomajzny v 1. poločase nic moc...snažil se,ale ve vzduchu(jinak míče nechodily) neměl šanci

Slovinci měli vyhrát,naši si nezasloužili ani bod. Rada by měl táhnout do prdele a přenechat národní tým někomu jinýmu,protože mam čim dál tim častějc pocit,že se u nás hraje jenom za zásluhy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Přesně,a Baroš se Svěrkošem mohli těžko udělat,když za nima nikdo nebyl,ale to jsi prakticky řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

plně souhlasím neska šírl nejslabší

Reagovat
smazaný uživatel

Šírl náš nejlepší hráč , tady ses seknul a Sionko je tragéd, nedal dopředu jediný dobrý míč, vždy to zasóloval až pod drn ... jinak naprostej souhlas

Reagovat
vitasrp

Co že to povídáš o Šírlovi??

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na zápas a ten hráč prostě oběhal celou levou stranu, Jankulovski si celý zápas s prominutim honil péro za brankou, a v tý bídě kterou nároďák předvedl Šírl vyčníval, snažil se a narozdíl od ostatních měl aspoň pár kombinací směrem dopředu.

Reagovat
vitasrp

Tak v tom případě ses bohužel díval na zcela jiný zápas, než dnes běžel na čt2..

Reagovat
smazaný uživatel

to, že zpochybníš můj názor naprosto bez argumentů mi bohatě stačí k tomu, abych si za nim dál stál..

Reagovat
Staenly10

Tak tak,Šírl dnes totéž jako Jankulovski,jedinej možnej důvod,proč toho Šírl dnes naběhal víc (poku naběhal) je ten,že Šírl hrál zálohu a Jakulovski obranu...

Reagovat
smazaný uživatel

už jenom to, že Šírl narozdíl od Jankulovskiho ( a zbytku hráčů v červeném dresu) běhal něco znamená

Reagovat
Staenly10

Tak ale kvůli tomu,že záložník běhal,bych neřekl,že byl z našich nejlepší,protože možná se mýlim,ale záložník by asi běhat měl...

Reagovat
smazaný uživatel

jak píšu níže, řekni mi kdo zahrál líp? ... já sakra nikde nepíšu, že hrál Šírl nějak dobře, pořád marně čekam, kdo mi ukáže toho lepšího hráče (mimochodem už proto, že nikdo nic nepředvedl, tak by měl Šírl nárok na titul nej. už jenom za to běhání, to jenom na okraj)

Reagovat
Staenly10

Možní si pod seboupřiložim,ale já bych určil Čecha...Ten alespoň něco chytil,ale Šírl (jako všichni ostatní) byl jalovej...

Reagovat
smazaný uživatel

s Čechem se dá souhlasit.. a z pole mi prostě nikdo nezaujal .. výkon na houby, Necid zahrál dobře, když přišel, ale taky to bylo na nic...

Reagovat
smazaný uživatel

sry ze se pletu ale když Sirl naběhal za prvni pulku nejmin ze vsech hracu na hristi tak bych ho neoznacoval za nej. hrace

Reagovat
smazaný uživatel

s tim sirlem to nemyslis vazne ze?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi řekni, kdo hrál líp dneska ?

Reagovat
smazaný uživatel

jak sirl hrali lip vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil? Jankul? Rozehnal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zas ne ale rict ze byl sirl nejlepsi a nejvic behali jini hraci nez sirl takze to je taky trochu bokem...

Reagovat
smazaný uživatel

vážně? neměli vůbec chuť hrát, tak přihrávali dozadu, nebo se míči vyhýbali a proto si neviděl jak kazí? .. proto byli lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

no uzavrel bych to tak ze dneska rikat kdo byl lepsi je k hovnu....

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodopádně... prostě Rada ven ... neměl tam ani nikdy chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini to začíná přehánět . jinak dnešní zápas mi napověděl 2 věci:

1) z Jovetiče zkrátka jednou bude velkej hráč

2) Palombo nemá v reprezentaci co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini je typek skvělej. Mrzi mě, že Holandani hrali ve stejnej čas

Reagovat
Tsigi

Moh bys mi přiblížit v jakým rozestavení hrála Itálie. A jak hrál Tonda a Pirlo ?

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3:

Buffon - Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Grosso - De Rossi, Pirlo, Palombo - Quagliarella, Iaquinta, Di Natale

..., ale Di Natale se celkem brzy zranil a šel za něj Pepe. neměl pořádně čas něco předvést. Pirlo se mi celkem líbil. dneska hrál skoro až OZ, za nim rozbíjeli De Rossi s Palombem. hrál s přehledem, solidně rozdával..., penaltu proměnil stylově. takovej starej, dobrej Andrea...

Reagovat
Tsigi

Zajímavě to Lippi skládá.

P.S Del Piero skončil s nároďákem ?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak ne , ale Lippi jej jaksik opomíjí no. na druhou stranu poslední dobou Alex nic extra nehraje...

Reagovat
Tsigi

Lippi to má zvláštní ty výběry. Osobně mně to je sympatický, že hrajou prakticky všichni z Udinese, ale myslím, že třeba Rossi by zasloužil šanci, Dneska místo Palomba bych tam rradši viděl Brighiho. Cannavarro nikam Itálii neposune, ale jako kapitán bude taky hrát vždy. Gamberini by podle mě měl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

pomalu by chtělo možná Gambu zapracovat no (bude zajímavý, jak zmákne pravého stopera, páč Giorgio musí kopat vlevo). Fabio začíná hrát lehce za zásluhy..., ale Lippimu věřím.

Reagovat
Tsigi

Já myslím, že ho odstaví až po MS to už může být pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

2) Myslím, že i má, ale jako dvojka za De Rossim, páč mi přijdou typově naprosto stejní (samozřejmě je Daniele o třídu výš).

Reagovat
smazaný uživatel

koukals dneska ? je jasný, že mu zkrátka nevyšel zápas, ale to bylo fakt něco otřesného..., Fabio kvůli němu jen zázrakem neschytal červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukal. Ale ten Pepe je taky nějaký podezřelý, Foggia s Montolivem ani na lavce... Nemůžu teda zrovna říct, že se mi ty sestavy líbí .

Reagovat
smazaný uživatel

trošku mě až zamrazilo, když jsem si uvědomil, že kdyby Lippi chtěl, tak z fleku postaví kompletní útok Udinese (a že k tomu neměl daleko). sice je sympatický, jak dáva Marcelo příležitost hráčům prakticky z jakéhokoliv italského týmu (nejen tlačenky z první trojky, čtyřky), ale to finální složení základní sestavy mě taky občas překvapí no. dneska hlavně právě Palombo, i když vím, že ty jej celkem můžeš...

Reagovat
smazaný uživatel

širl ... sionko rozehnal ujfaluši ... čech jankulovski plašil grygera polák ... utočnici se sotva dostali k balonu a nedostali pořadnou nahravku .... rada

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně jasně nejhorší Plašil, ten hrál dneska prostě jako idiot....

Reagovat
božský John

Ten Rada je C O C K...prej po obranný stránce sme to zvládli a uhráli u těžkýho soupeře bod...

Reagovat
smazaný uživatel

celý národ chtěl hru na 2 útočníky, tak sme hráli i sme oba vystřídali útočníky...jako by neuměl koučovat sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi čekal něco jinýho? Já čekal že si to zas pochválí

Reagovat
smazaný uživatel

já eště čekám kdy se vymluví na to že nám chyběl rosa

Reagovat
vitasrp

Reportér: Chtěli jste hrát odvážněji směrem vpřed, podařilo se vám to tedy dnes praktikovat??

Rada: Eeehh, tak samozřejmě ano, už jenom to, ehhh, že jsme nastoupili na 2 útočníky, že jsme střídali útočníky za útočníky a že jsme za příznívého stavu 0:0 nestřídali defenzivnější hráče svědčí o tom, že dopředu jsme se dnes nebáli..:))

Tak jestli odvahu směrem vpřed bere podle počtu nasazených útočníků a né podle herního projevu, tak v trenéřině nemá co dělat.. Rada je ten nejhorší člověk, co naši repre může trénovat, tohle je totiž tragédie..

Reagovat
Staenly10

Taky sem na to čuměl jak puk

Reagovat
Kubin1989

Co to tam žvanil??? To je pičus ten Rada to je koneeeec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč doprčic nevystřídal Plašila? Vždyť ten tam nebyl a když už tam náhodou byl, tak zkazil.. Jednoznačně nejhorší hráč na hřišti.. Slovinci hráli mnohem líp a mě moc mrzí, že nevyhráli

Reagovat
božský John

Já du spát....ale asi neusnu..GATTUSO: Prosimtě,hraje takový houno Jankul i u Vás?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne , ale v repre hraje tak trošku něco jinýho, než v klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak v AC už je ted záložník ne? to by mě zajímalo jak to tam zvládá v chůzi, ten musí mít ale štěstíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí zápas od zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

v AC hrál letos v záloze asi 2-3 zápasy, jinak pravidelně na levém beku. v klubu má jiné úkoly, než v reprezentaci a odvádí dobrou práci, takže jsou tyhle "chodící" narážky trošku mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, já sem naštvanej za to jak to dnes odchodil, proto sem si rýpnul, v klubu má konkurenci, tam by si to nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Rada...

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor Van Persie Slovakia

Reagovat
smazaný uživatel

no, leo to má asi nahnuté aa nechápem, že toho zmätkára boruca odtiaľ ešte nevyštvali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Twe ten Rada si snad dělá srandu? Co to mělo znamenat s tím národem? Takže za mizernej útok můžeme my? Nakonec jsme vlastně hráli super, udrželi nulu. Že ho huba nebolí před těma lidma, co se tam táhnou, to je vůl...

Reagovat
Kubin1989

Ať si sbalí saky paky a jde du hajzlu kkt

Reagovat
Tsigi

To je na tom to nejhorší. Prostě Rada nna tu funkci nemá lidsky ani odborně

Reagovat
smazaný uživatel

Rada,to je kus nesoudného v*la

Reagovat
smazaný uživatel

Už stredu čaká Slovensko debakel...

Reagovat
smazaný uživatel

0 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že naša obrana nedostane gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie,myslim ze Česky utok ziadny nevstreli

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se český útok dočká v tomto dvojzápase první střely na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadzam 150 euro na vyhru Ceska..

Reagovat
smazaný uživatel

dej to na charitu

Reagovat
-Kopy-

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

no jo nezbyva nic jinsiho nez aby si na pristi sraz baros nabalil misto gelu lincolna a sverky misto fra-cze slovniku Pitaua.....

Reagovat
Mr.Jindros

Rada to bylo fakt peklo ten rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sme hrali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne ...aspon,ze Slovan vypadol so Skalicou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Ten výsledok sa dal čakať

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle byla opravdu tragédie...my si ten postup ani nezasloužíme na tohle se fakt nedalo dívat...to byla marnost nad marnost....mají jen silný slova, ale na hřišti nic nepředvedli

Reagovat
smazaný uživatel

a když nejsme schopni ani rozehrát jednoduchou rozehrávku, tak je to potom těžké

Reagovat
smazaný uživatel

jenže oni dnes nebyli schopní udělat nic...docela přemýšlím o tom, že se na to ve středu vykašlu a radši si večer pustím film...u toho se aspoň pobavím a nebudu celej večer nas*anej

Reagovat
smazaný uživatel

taky si to říkám, ale nedá mi to se kouknout, ale krom výkonu asi budu chytat nervy i při komentáři

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Komentátoři Nova Sport nejsou vůbec špatní. Vy si furt myslíte že tam bude Poulíček s Pytelbachem že

Reagovat
smazaný uživatel

ne to si nemyslím...párkrát už sem ty komentáře slyšel, ale jako pokud komentuju, tak záživně a příjde mi, že té slovní zásoby moc nepobrali...ale je třeba uznat že česká televize taky klesla...někteří nováčci co tam jsou sou horší i jak na primě nebo nově to je potřeba uznat...

Reagovat
smazaný uživatel

At se na mě redakce sportu ČT nezlobí, ale kromě Bosáka je to tam úplně mrtvý. Podle mě je právě Nova sport na vzestupu, to jak komentuje Otava, Jurko, Radotínský nebo Blažek mi přijde daleko víc poutavý, než Lípa, Kozohorský, Vlášek, Štěpán, kteří komentují sestřih (!!!!!) zápasu tak, jako by četli knihu, ikdyž padne třeba 5 gólů. A nebo když se ve studiu ptají: pane Komňacký, jak může déšt ovlivnit průběh zápasu? nebo: Luďku, jak se Chelsea vyrovná s tím, že o víkendu jen remizovala?

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu...a říkal sem to...je to čím dál horší...jednou sem měl zapnutou ligu mistrů ještě na podzim hrál bayern ale už nevím proti komu dal 4nebo 5gólů ale moc mě to nebralo tak sem seděl u kompu a chtěl sem odskakovat jen při nějaké vážné akci...ale ten co to komentoval to čet jak ty říkáš knihu...ani známka zvýšení hlasu ani náznak něčeho, že se něco děje...tím mě dostal...nova sport nesleduju jelikož nemáme ještě digi, ale raz sem se díval a není to špatné, ale prostě sem zvyklý na com od bosáka svěceného a čapka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na Nova sport koukám každej víkend na zápasy PL, a prostě cítím tam že ti kluci na sobě pracují, snaží se zlepšovat, hledají si informace a aktuality, občas dokáží přidat i glosu nebo slovní hříčku a podobně. A ČT? Když pominu "čtenáře knih", tak už je tam jen ten Bosák. Svěcený dělá tuším TM v Bolce a Čapek jak říká pořád dokola stejný fráze už se mi taky dost omrzel.

Reagovat
smazaný uživatel

no něco na tom bude...i polský komentář šel dolů

Reagovat
Sosi

zas na druhou stranu, mě se ty sestřihy líbí, že to tak čtou, přece jen, je to sestřih, tak to jen suše zhodnotí. Ale ty otázky ve studiu, to je na zabití. To mě sere na všech televizích, já bejt těma hostama, tak se mnohdy urazím a odejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže když tak mluví v sestřihu tak se nad tím třeba pozastavíš, ale když sleduješ celej zápas bundesligy, kde padne 7 gólů (Wolfsburg-Schalke) a komentátor zvýší hlas za zápas 2x, a k tomu udělá asi 10 věcnejch chyb.....

Reagovat
smazaný uživatel

njn...je třeba k tomu přistupovat profesionálně...viz Záruba v hokeji...už 6hodin před zápasem si študuje hráče, tabulky atd.

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně ono, se zárubou se to nedá srovnávat, ten je na každej zápas perfektně připravenej a ještě má skvělou slovní zásobu a obraty, + emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak...ale to je jenom o tom chtít tu práci dělat dobře...každý je chytrý komentovat...osobně bych taky dopad hrozně...emocemi ani tak ne, ale tím co bych tam mlel za hovna

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to právě je, že tu práci nemůže dělat každej, proto to taky vypadá tak jak to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

jj, u live přenosů to nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ty otazky to studio buly hostak a pospisil sou borci - perfektni rozbory atd., a zaruba s dusikem su perfektni komentatori...

Reagovat
Sosi

jj, ti odborníci tam jsou fakt dobří, protože někdo ty některý komenatátorský sci-fi teorie usměrňovat musí Ale jinak fakt dobří komenatátoři.

Reagovat
smazaný uživatel

tady je vidět v jakých sračkách se český fotbal nachází...už ne jen na trávníku, ale i za mikrofonem...ale jestli někdo viděl komentáře ze starých let, tak jako taky nic moc a to sme třeba hráli vítězné euro

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti můžu něco doporučit, pust si toto video:

http://www.eurofotbal.cz/video/euro-2004-ceska-republika-nizozemsko-cesky-komentar-347/

A poslouchej, jak by měl vypadat komentář fotbalovýho zápasu, a mám namysli hlavně Bosáka

Reagovat
smazaný uživatel

to znám...to už sem viděl tolikrát...to je učebnicový komentář...žádný zádrhel plynová emotivní komentovaná

Reagovat
smazaný uživatel

já sem si ani nemyslel že to neznáš, to bylo spíš pro připomenutí, a ty slovní obraty

Reagovat
smazaný uživatel

a spolukomentátor dobře doplňuje

Reagovat
Sosi

jj, ¨Táborský se svojí střízlivostí se mi líbí. Proč teď nekomentují spolu (s Bosákem)?

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož liga mistrů je komentována sólově a gambrinus ligu moc nesleduju, ale myslím, že tam někdy taky komentuje...protože ho vídám ve studiu někdy...jinak tahle dvojka to bylo super no...škoda, že jich není víc...

Reagovat
Sosi

ještě k tomu Euru, já dodnes nepochopím, jak mohl Poborák při třetím gólu nahrávat. Já bych to tam nabombil, ale on ne

Reagovat
smazaný uživatel

njn...lahoda...pastva pro oči...taky bych to bombil

Reagovat
Sosi

to prostě, ať jsem fotbalově vyzrálejší sebevíc, nikdy by mě nenapadlo v poslední minutě takto zkoušet přihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys dosáhl jeho geniality, tak možná jo...Poborský byl ale dost "vyčůraný"...co tak dloubák Baiovi v 96

Reagovat
smazaný uživatel

protože: Karel Poborský oči nahoře, hlava otevřená

Reagovat
Sosi

no jo, karlík, kde tomu je konec... relaxuje v budějkách...

Reagovat
Tsigi

ligu komentujou spolu

Reagovat
Sosi

A Bosák s Bolfem komentujou co?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo ach jo...bída děs a utrpení...bojím se středy...jak výkonu, tak i komentování nováckých ocasů

Reagovat
Tsigi

Itálie Pazzini a to jsem myslel, že z něj nic nebude.

Jinak náš nároďák , mně je z toho fakt smutno, když to vidím

Reagovat
fantomas

Ještě že sem to neviděl, co? Nechtělo by se mi to tu ted rozebírat...

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně ti závidím

Reagovat
patas92

uroven fotbalu okresniho preboru....

čech-vybihani tradicne hrozne

jankul-na chodici itALSKY fotbal to staci, ale proti fyzicky vybavenym slovincum nikoliv

ujfalusi-nic moc

rozehnal-nerozehrany, netreba komentovat

grygera-bohuzel neni krajni obrance

sirl-tragedie

plasil-bojoval, ale k nicemu

polak-nema v repre co delat

sionko-orientacni bezec

sverkos-snazil se ale marne

baros-absolutne ho to v repre nebavi a ja se mu vubec nedivim

rada-trener bez autority nema u reprezentace co delat

Reagovat
Kubin1989

Orientační běžec

Reagovat
smazaný uživatel

ale definoval to docela přesně

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mna to zabilo

Reagovat
smazaný uživatel

"na chodící italský fotbal to stačí, ale proti fyzicky vybaveným slovincům nikoliv"

možná jsem jedinej, komu ta věta příjde směšná, ale přesto:

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ten běžec, ten se poved

Reagovat
patas92

ja sem v nicem nevtipkoval

Reagovat
Tomanatura

Nejsi sám, neboj.

Reagovat
fantomas

Ber to z tý vážnější stránky - neznám hráče, co by vydržel celej zápas jenom běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba včera Sergio Ramos

Reagovat
patas92

podle nicku soudim ze asi mas AC MIlan rad, ale at koukam na italskou ligu jak koukam, hraje se tam proste nejhorsi fotbal z top lig....muzes se mnou souhlasit ale i nemusis, ja to pochopim

Reagovat
smazaný uživatel

nehodlám se s Tebou soudit na téma "kvalita jednotlivých lig", každémo se líbí něco..., jen mi příjde ta věta směšná a paradoxně spíš kvůli té druhé části, než jen kvůli další z tisíců narážek na "chodící italský fotbal". možná by sis ji moh přečíst znovu a popřemýšlet, jestli na ní všechno klape...

Reagovat
smazaný uživatel

že se s ním vůbec bavíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot co nesleduje Serii no.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze jsi to shrnul na

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nasran*j už jsem dlouho nebyl.Rada -a hráči?to snad ani neni možný .Nebo se snad někomu dneska někdo líbil?

Reagovat
smazaný uživatel

To VanderTom: Ake vazne je Persieho zranenie ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz mi ze to bolo necakane...Niekto by mu mal zakazat reprezentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ja neumim anglicky, tak nevím co říkal komentátor, vím, jen to že ho střídal Wesley. A ten zakrok na Robina byl dost nešetrný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vies mi hadam povedat aspon to,ci z ihriska odisiel po vlastnych,alebo na nositkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Po nohách. Normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze to.

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil je sr*č všichni už mě fakt se*ou fotbal je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovém zápase mě napadají jen samý nepěkný slova Nechci dostat ban, takže to prstům nedovolím, aby rychlostí 300 úhozů za minutu vypsaly to, co si myslím o našem herním projevu a o osobě tomu zodpovědné.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, nechápu co si ten Rada myslí? jedno jediné střídání??? co to je??? on je snad spokojený s tím co tam hrajou??? Plašila a Šírla bych vyhodil hned v poločase. On je snad spokojený s tím, že ačkoliv máme hrát na vítězství, tak si to pidláme kolem půlky a za celý zápas předvedeme JEDEN, slovy JEDEN rychlý přechod z obrany do útoku, který pak pan Šírl zazdil??? To co naši předváděli při přechodu dopředu, takhle se chodí se džbánkem do hospody pro pivo !!! Nevím, neviděl jsem tam dnes vůbec žádné zapálení hrát na nároďák. Obrovské zklamání, stejně jako po každém zápase této kvalifikace :-(

Reagovat
Sosi

Mé zcela subjektivní chronologické hodnocení zápasu, který jsem viděl od 25.minuty:

Neutrální hra, občas náznak akce... Svěrkoš hraje dobře a s nasazením, občas vyjde i kombinace s Barošem... Dlouho nic, nuda... Před přestávkou přeji Slovincům gól, snad by naši začli konečně hrát... O přestávce Chovanec kritizuje tým byť spravedlivě,avšak z jeho řeči lze vyčíst, že kdyby byl trenérem on, tak by to dělal jinak (naštěstí trenérem není)... tragická hra v druhém poločase, během deseti minut bych nejraději prostřídal půlku hráčů... hra bez myšlenky... hráči asi neznají slova sprint a zrychlení... Rada konečně střídá Šírla, ale asi s 20minutovým zpožděním, Kadlec patrně ještě potřeboval na záchod... Nepochopitelné střídání Svěrkoše, přestávám chápat Radova střídání... Hráči konečně pochopili, že hrají howno, tak 10 minut před koncem trochu zrychlují... Zcela čistý zákrok na jankulovského... Vzhledem k času zcela nevyhovující střídání Baroše...konec

Celkově: Nasazení hráčů asi zůstalo doma, s tímto přístupem nikam nepostoupíme. Chyběla rychlost, celkově běh. Přihrávky bez přesnosti, pasy skrz hřiště +-20metrů vedle. Rada Nechává tým hrát hovno 45.-75.minutu bez jakékoli změny, střídáním v 91 minutě nic nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten kadlecův záchod mě dostal

Reagovat
Sosi

ještě jsem zapomněl, že celou dobu se na lavičce nudil otrávený Hapal, zatímco Šilhavý mu házel do ucha vtip za vtipem...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho sem si nevšim...asi tím jak sem byl znechucen, znuděn z naší hry

Reagovat
Sosi

ani by mi nevadilo, kdybychom prohráli 0:4, ale hráli dobře. Jenže takto, to už je lepší a záživnější se dívat na GAmbrinus ligu, než tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jj toho jsem si taky všimnul, trenérská trojice k pohledání

Reagovat
smazaný uživatel

trenéři?! spíš pitomci

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ták, jsou to přece kvalifikovaní odborníci

Reagovat
Sosi

přesně tak, Šilhavý nikdy netrénoval tým lepší jak 15.v tabulce, Hapal pomalu ještě na jaře ani nevyhrál. No a Rada? Trénoval Teplice, a to už něco znamená

Reagovat
smazaný uživatel

je to ostuda mít v repre takovou sebranku

Reagovat
smazaný uživatel

no to si právě nejsem jistej....myslím, že každej divizní trenér by ten nároďák vedl líp, jak tady ti....

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som vyzdvihnut komentovanie na CT2, dobre posudzoval situacie a vedel kriticky a s vtipom ohodnotit vykon ceskej repre....mozno sa vam to zda ako samozrejmost neviem na co ste zvyknuti, ale ked to porovnam s tym co je pravidelne na stv2 hrac sa chvali za kazdy obycajny odkop...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

no prostě bosák to umí no, ale neboj na nově a primě by to dopadlo stejně jak u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Som na to zvyknuty,STV prave preto uz niekolko rokov nesledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatko Dedic - hráč Frosinone(Serie B) si tam dělal s obranou z Milána, Lazia, Juve, Atlética, co chtěl.

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

naše jediný štěstí je, že tváří v tvář golmana z Chelsea se zalekl

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si říkal, že ho znám odněkud z Itálie. hrával vlastně za Parmu...

Reagovat
Tsigi

Prostě tahle situace se jmenuje český paradox

Reagovat
soukup

nojo von je sice vždycky docela v klidu obehrál, ale potom sám před golmanem to vždycky zazdil (ještě že tak)

Reagovat
Xavi8

V stredu zapas jednooky so slepym

Reagovat
smazaný uživatel

teď je otázka kdo bude jednooký a kdo slepý?? :-) Já bych to viděl na plichtu v boji o to jedno oko :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko prehrá 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

jedině když si tam pár kousků šoupne samo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Necudoval by som sa keby nejaky slovensky obranca dosiahol hetrik vlastnych golov

Reagovat
smazaný uživatel

Durica je na to odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Česi budu dufat ze sa stihne dat doporiadku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taký Valachovič ho môže nahradiť myslím...

Reagovat
Xavi8

dobre ze vcera nehral

Reagovat
Tomanatura

Jinak, ten Cristiano . Kdyby měl alespoň trochu soudnosti, tak ty přímaky nechá někomu jinému. Posledních 40 prímáků? Všechny trefily zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no namyšlenec

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli takhle Portugalsko skončí, zůstane ve skupině za Albánií a Maďarskem

Reagovat
Tomanatura

To mě až tak netrápí. Jenom na ně mám vsazeno. Jestli to nevyjde, tak ať klidně skončí i poslední.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to nezávidím, Portugalci jsou schopní remizovat s kdekým, už mě o tom dlouho přesvědčujou. A koukáš na Argentinu jo?

Reagovat
Tomanatura

Jo. Carlos zatím nic moc, až teďka, kdy utekl po straně a nacentroval Messimu. Bohužel to nedopadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Carlos má ted pod Maradonou hodně velkou pravděpodobnost že bude hrát v základu, zatím hrál myslím ve všech zápasech pokud se nepletu

Reagovat
smazaný uživatel

S Francúzmi nehral v základe...

Reagovat
smazaný uživatel

střídal že?

Reagovat
smazaný uživatel

Doku bude Rada trenerem repre... fandim Slovakum.... je to kus chuja... neminim se rozčilovat pri jeho dalsim vysoupeni

Reagovat
smazaný uživatel

I za Bruckera to bylo stejné, prostě odešli hráči(Nedvěd, Poborák) a ani Rada, ani Bruckner s tím nic nedokáží udělat.

Reagovat
Sosi

to nesouhlasím, ti hráči na to naprosto srali!

Reagovat
smazaný uživatel

A za to je zodpovědný trenér.

Reagovat
Sosi

tím jsem myslel, že se nemůžeme vymlouvat na to, že odešel nedvěr, pobor, koll atd, tito hráči kdyby chtěli, tak hrají o třídu líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si je zkrotí, kapitán, trenér a nebo ať povolá úplně jiný tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Tí argentínski diváci sú strašní, pískajú na hymnu Venezuely...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazda Rada draha.Na hristi dnes behalo minimalne 11 matematiku a ne fotbalistu takovy Jankulovsky se ani nezapotil.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že se zapotil, když letěl vzduchem ke konci zápasu

Reagovat
Sosi

a tehdy se Rada nejvíc rozčílil, i když paradoxně celkem neoprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Rada jen celý zápas pískal jak na prvního Máje

Reagovat
Sosi

asi si posunul čas o víc jak o hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš se mu posunulo něco v hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Grcačkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! s takovým výkonem, ať jdou všichni do prdele!! a vemou sebou i Radu! Od 70. minuty sem měl nervy, kopal sem do gauče. Jenže sem to prostě přepnout nechtěl. ale měl jsem, třeba na novu či primu nebo filmbox!!! nechápu prostě když divák doma u televize je nevozni, jde o body a krajní beci vyklusávaj s míčem a na polovině se otočí a nakopnou ho zpátky na stopery! to je zoufalství zoufalstvííííííííííííííííí

Kde jsou doby Kollera,nedvěda,poboráka apod.

Reagovat
smazaný uživatel

je na čase aby se nad sebou zamysleli...je vidět, že se jim nechce...ale tak pak je potřeba je nepovolávat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže místo nich nemá koho, jen mladý

Reagovat
Sosi

ti by aspoň měli chuť hrát

Reagovat
smazaný uživatel

a co, tak ať tam dá mladý...nevím čeho se všici bojíte...jednou je tam stejně bude muset postavit...a radši se budu dívat na mladé co se snaží než na starce které to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

sloooooooveenskooooooooo cesi pojdu pod nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

dyť už pod váma sme a po remíze 0:0 tam i zůstaneme

Reagovat
Staenly10

Ano,za dnešní výsledek můžete mít stejný optimismus asi tak jako my...

Reagovat
Xavi8

asi tak

Reagovat
Sosi

Před 5 lety jsme jeli do Nizozemska pro 3 body,všichni tomu věřili. Teď jeli do Slovinska pro bod a nikdo jim nevěřil. Ještě jednou bude Ujfaluši a spol do mědií vykládat, jak jsou nabuzení, jedou dobýt Maribor jak Záhrobská a přistoupí k tomu zodpovědně, tak by ho měl kameraman odstřelit

Reagovat
smazaný uživatel

fakt se musím smát nad některými hlody...a to je dobře, aspoň už nejsem tak nasraný na to starce co neradi běhají...rada to podtrhává tím, že střídá nejběhavějšího hráče

Reagovat
Sosi

by tu někdo mohl dát anketu: Kdo je nasraný x Komu se to líbilo jako ten zápas

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to je zbytečný...líbit by se to mohlo-ani nevím komu by se něco takového mohlo líbit

Reagovat
Sosi

právě, tak jednoznačná anketa tu ještě nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak líbit by se to mohlo tomu, který by chtěl, aby šel Rada pryč. Pokud budou předvádět takový "fotbal" pořád, tak je Rada jasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě se to nelíbí i když tam radu nechcu a ani sem nechtěl...od začátku bylo jasný, že to půjde stejným směrem jako na konci éry brucknera...ale když se tak zamyslím, koho jiného tam dát...našli by se nějací, ale nevím jestli by to přineslo opravdu takovou změnu, která je potřeba

Reagovat
Sosi

jsem ke konci zápasu přemýšlel (asi se nehrálo nic zajímavého ), kdo by ho mohl kvalitně nahradit, ale zjistil jsem, že my bohužel dobrý trenéry stejně moc nemáme. Pokud bude trénovat repre trenér, to nevylezl nikdy z ČR, tak to potěš pařez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to není jen v trenérovi, ale i v hráčích. Takový přístup jaký k repre mají Chuť hrát - nulová, myšlenka - nulová .....

Reagovat
smazaný uživatel

taky prauda

Reagovat
Sosi

jj, ujfaluši se jako kapitán ukázal až v závěru, když nadával za jankula a dostal hned žlutou. Kdyby takto řval na spoluhráče a hlavně na sebe, mohlo to dopadnout jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím nevím jestli by to pomohlo...měli by začít všici od sebe...hlavně chtít...myslím, že to všichni viděli, kdo se díval, že se jim nechce...neběhali, nenabíhali, nekoncetrovali se na nahrávky, nemysleli (viz nakopávané balóny na Svěrkoše s Barošem a následně posledních 10min hra po zemi, když už Baroš nebyl vidět a Svěrkoš byl vystřídán)

Reagovat
smazaný uživatel

Cakal som ze sa ta tabulka rozhybe, ale uz mi chyba iba aby san marino doriahlo 7-9 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

dotiahlo*

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte pls kde najdu, sestavy atd. na utkání Argentiny? Díky

Reagovat
Tomanatura

Carizzo - Zanneti, Angeleri, Heinze - Maxi, Gago, Mascherano, Jonas - Messi, Aguero, Tevez.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to pozeras?

Reagovat
Tomanatura

Na atdhe.

Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ty se díváš, nedával bys mi pls popis jak to vypadá, já čekám na poslední zápas

Reagovat
Tomanatura

Od začátku je Argentina drtí, Aguero už měl tutovku, bohužel nedal. Jen otázka času, kdy to tam padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm půl hodky a nic. Jak to vypadá pls ted?

Reagovat
Tomanatura

Messi zřejmě z ofsajdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to mi nevadí

Reagovat
Tomanatura

Už to máš v pohodě, můžeš jít v klidu spat. Ta Venezuela je neschopná rozběhnout se.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si radši počkám, ona stačí jedna chybička a může se stát cokoli, až to bude 2:0 tak budu klidnej

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti jako klasika stoper? Vzadu bejvávalo líp...

Reagovat
Tomanatura

Ne, prostě hrají jen na jednoho stopera (Angeleri), ke kterému se vrací Gago. Zanetti je normálně napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nehraje teda Heinze druhýho a Jonas beka? Přece jenom na jednoho stopera, to snad ani nejde.

Reagovat
Tomanatura

Právěže vůbec. taky se tomu divím. Jonas je normálně na levé záloze, ovšem vrací se. Heinze je taky klasixký levý bek. Spíš to vypadá tak, že podle toho, z které strany jde útok, tak se obrana semkne a gago se vrací na nevyplněnou stranu.. Takové divné, ale proti slabunké Venezueli až ne tak překvapující.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá sa na ten futbal zatiaľ pozerať ...

Reagovat
Tomanatura

Začíná se to rozjíždět. Ale prostě tam chybí tempo, jako v každém zápase Argentiny, nebo Bocy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aa krásna prihrávka Lio Messi..

Reagovat
Tomanatura

Jonás nehraje v reprezentaci ale ani zdaleka tak, jak v Newcastle... Už i minule proti Francii to byla bída, teď zatím kazí, co se dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neviem, ale proti FR dal gól nie ? V Newcastli celú zálohu často ťahá on, v repre je to iné...

Reagovat
Tomanatura

Dal gól, ale postrácel strašně moc balonů. Má, řekl bych, až moc velkou snahu. Nesedí mu, když tým má táhnou Messi s Aguerem..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ale v PL hrá fakt skvele,dúfam že to nebude len tú 1 sezónu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, přiznávám, soupeře jsem neznal, vyhledal jsem si ho až pak. To může být sranda .

Reagovat
smazaný uživatel

teď se hrajou vlastně ty jihoamerické záapy

nevím jestli se to oplatí čekat hodinu a půl na Kolumbiji

Reagovat
Tomanatura

Proč zrovna na Kolumbii?

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan Ramiro

Reagovat
Tomanatura

Stydím se, ale neznám jej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoba - Caffe Colombia

Reagovat
Tomanatura

Aha.

Jinak, Aguero je prostě komický reprezentant. Jako jediný se zřejmě neusměje, navíc nedokáže dát gól ani do prázdné brány. Tevez jakbysmet. Chce to Milita

Reagovat
smazaný uživatel

Milita a Cambiassa,Gago

Reagovat
Tomanatura

Cambiasso není povolaný. Maradona je prostě krypl.

Reagovat
smazaný uživatel

,keď má byť Gago ako tvorca hry aj proti silnejším súperom, tak sa môže ísť celá Argentína zakopať...

Reagovat
Tomanatura

Kvůli tomu jsem prostě začal Diega nenávidět. Vyžene Riquelmeho, nestaví ani hráče, který má v Argentině nejlepší formu (Veron) a šoupne tam tak tragického klučíka. Prostě Maradona knows

Reagovat
smazaný uživatel

To je Gago tak tragickej? V Realu si ho celkem pochvalujou....

Reagovat
Tomanatura

Což o to, bránění má celkem v pořádku, ale nahrát balon.. Rozhodně nemá na nároďák. A jestli Real nechce být výše, tak ať si jej tam nechají.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se právě taky nikdy nelíbil, proto mě překvapilo jak si ho realisti vychvalovali. Jo, at si ho tam nechají, to mi vůbec vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme sa mi vidí labilný, ten Esteban alebo Veron by sa tam šikli...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Basilem hrál Cambiasso pravidelně a co jsem si projížděl zápasy Argentiny pod Maradonou, tak pod ním nic neodehrál, to nechápu. V Interu podává stabilní výkony stejně jako Javier, takže by měl být v repre. Chtěl jsem se zeptat, jak hrál Angeleri?

Reagovat
Tomanatura

Měl tam menší zaváhání. Rozhodně ale odehrál dobré utkání, na to, že byl ve středu sám.

Reagovat
herbage

Milita Diega nebo Gabiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Diego. vyhodil bych Gaga, strčil tam Verona a Venezuela odjede z Buenos Aires s 5kou

Reagovat
smazaný uživatel

z Aguera jsem zatim smutnej...tech zahozenejch sanci je az moc

Reagovat
Tomanatura

Na tom musí ještě zapracovat, než půjde do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

prave...na to uz mame Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok neskutečnej.. Škoda Riquelmeho.. Koukáš na to někde?

Reagovat
herbage

Zád se mi to nebo narozdíl od zápasu Slovinsko - ČR mají v Argentině daleko větší hřiště. Možná je to jen tím napadáním, ale úplně mi přijde, že hráči Argentiny mají na všechno dost času, narozdíl od těch našich umělců. Možná je to taky jiný pohled kamery. Takhle mi to přijde vždycky, kdyý podívám na gambáč ligu snímano z tribuny ve výšce 5 metrů nad hrací plochou nebo když se člověk podívá na fotbálen ka Nou Campu, kde je úplné letiště a kamera až někdu u nebes

Reagovat
Tomanatura

Jo, Monumental má veliké hřiště. Nevím, jaké parametry jsou dovolené v Evropě, ale v Argentině mají vetší (na délku tuším až o 10 metrů!!!). Ale nechce se mi to teď googlit.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase byla tragedie ten nas fotbal..OMG!! To je opravdu no comment..nic vic se na to neda rict

Reagovat
minoLFC

Škťo dnes horel jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas se skoro všemi negativy, co tu padly, teď zbývá jen uhrát bodík se Slovenskem a přemluvit Páju Nedvěda, aby nás vytáhl z těhle hoven. Tenhle tým má přece potenciál hrát mnohem lépe. Nakonec na MS postoupí Poláci přímo a S. Irsko do baráže a já začnu sledovat basket nebo jinou hovadinu.. A to vyjádření Rady nakonec? Celej národ chtěl, abych nasadil dva útočníky, by tam mohl jít v tom případě trénovat kdokoliv. Je mi zle.

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle radovu chytrou větičku už sem tu taky použil...je to ocas...

Reagovat
smazaný uživatel

sry, nechtěl jsem vás citovat oba, navíc komentáře tu přibývaly jak vrásky na čele českých fanoušků..

Reagovat
Tomanatura

je sranda vidět, jak Zanetti dělá technické parádičky. Messi chodí, ale stejně je nejlepší. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si to, narozdíl od českých komiků v čele s Jankulem, může dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Zase Messi. Pěkně to provedl a Carlos byl nekompromisní.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic du chrupec...abych zítra mohl předvést lepší výkon než naše repre

Reagovat
smazaný uživatel

Mohamed Zidan v dresu Dortmundu sice nijak nezáří, přesto upoutal zájem v Premier League. O 27letého egyptského útočníka se údajně zajímají Arsenal a Everton.

Není apríl až pozítří? Doufám, že fanoušci Arsenalu už spí, jinak by se celou noc převalovali

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mňa to rozosmialo...

Reagovat
herbage

Tak adaptovat by se adaptoval, o tom nemám pochyb, ale v útku Arsenal zrovna dvakrát pata netlačí. Ade, Eduardo, Persie, Bendtner, Vela, může zde nastoupit i Walcott a Aršavin, na hostovačce Barazite a Simpson, v U19 Murphy a Sunu, nevím kam by se zařadil, posty jsou jen dva

Reagovat
smazaný uživatel

A Karamelky už radšej nekomentuješ že ? Tam ich je ešte viac...

Reagovat
herbage

Ještě víc? Tak jmenuj, schválně, já jemnoval 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Theo a Arshavin nie sú útočníci + takého Barazite nemôžeš brať do úvahy... , Saha,Jo,Vaughan,Yakubu,Anichebe,Baxter a možno Cahill , z toho vyplýva výhra Karameliek minimálne o jedného hrota...

Reagovat
herbage

Jestli se počítá záložník Cahill, tak se počítá i Barazite. Aršavin je normálně regulérní útočník, viz Zenit a Ruské repre. Walcott je původním povoláním útočník, Wenger ho přeškolil na křídlo, ale často nastupoval i v útoku. Takže Ade, Persie, Eduardo, Bendtner, Vela, Aršavin, Simpson, Sunu, to máš 8 útočníků, ty máš jen 6 Saha,Jo,Vaughan,Yakubu,Anichebe,Baxter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aj ja tu môžem vyťahovať útočníkov z B Evertonu, keď bereš ako útočnika Arshavina tak Cahill je už 1000% útočník...

Reagovat
herbage

Arsenal má mnohem nabitější útok, včetně béčka a rezervy + hráči na hostovačkách, navíc o mnoho kvalitnější, takže ta konkurence potom vynikne. Evertonu nemůžeš počítat takového Joa, který přišel jako náhrada za zraněného Yakubua na hostovačku. Normálně by tam hrál leda osamocený Yakubu, náhradník Saha, lávka či tribuna Anichebe, Vaughan, béčko Baxter, to máš pět. Za Arsenal pravidleně hrají Persie, Ade, Eduardo, Vela, Bendtner, to máš pět, plus když počítáš Aršavina(měl bys vidět tohle video http://www.youtube.com/watch?v=IIRxxurh0xg), který navíc v útoku už na pár zápasů za Arsenal nastoupil, tak to máš šest, plus Simpson hostovačka ve WBA, další kvalitní borec, to máš sedm

Reagovat
smazaný uživatel

OK keď nerátam toho Joa tak je to remíza,Baxter má asi takú šancu sa presadiť ako Simpson a Cahill je asi taký úročník ako Arshavin...

http://www.youtube.com/watch?v=2__UJzAqNGI

Reagovat
fantomas

Vždyt víš, že Cahill tam nastupoval jen z nouze, protože měli Toffees najednou zraněny čtyři (tři) elitní utočniky...to tam rovnou mužeš počítat Tourého, kterej taky pár zápasů dohrával na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Felainiho (či ako sa to píše) aj Arshavina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost. Arsavin je podhrot, ale naprosto pravidelne hraje stejne tak na kridle tak v utoku. Cahilla sem v utoku teda snad v zivote hrat nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ano,túto sezónu,napr. proti LFC v F.A....

Reagovat
smazaný uživatel

To je jednou, Arsavin naprosto pravidelne v reprezentaci a za Petrzely nekolik sezon v Zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

Použil som slovo "napr." ,ktoré neznamená iba jednou......

fantomas

29.03.2009 13:37

Podhrot má zvlášt v Arsenalu blíž k AM, hraje prostě pod utočniky, kde tvoří hru. To neni práce utočnika.

Z príspevku fantomasa vyplýva, že Arshavin je v Arsenale záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzdyt co sem videl, tak v Arsenalu hraje vicemene levyho zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavné je, že je záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to není ani typickej hrot ani křídlo, spíš podhrot, takže nevím na co by v Arsenalu byl. Přesně jak říkáš, Arsenal v útoku pata netlačí. A tahat tam zrovna Zidana... podle mě je to výmysl médií, jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
herbage

Tak on je to normálně hroťák. Ne sice do vápna, aby tam stál, ale sbíhává si do hlouby pole, na góly má rozhodně čuch a umí se zapojit i do kombinace. Jako podhrota alternaci za Persiho si ho dokážu představit, kdyby tam teda van Persie nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš teda fantazii

Reagovat
fantomas

Barazite je především ofenzivní záložník...

Reagovat
herbage

Barazite, takový kopyto vysoký se jinam než do útoku nehodí Vím že v Derby občas hraje, možná jako podhrot, ale že by střed pole byl jeho, to ne

Reagovat
fantomas

Věř mi, naši juniorku mám zmáknutou...hraje nejčastěji AM (u nás, v rezervě)...at je vysokej, jak chce, Gourcuff je na tom podobně například. Tvořit hru umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak? Podotýkám, že Gourcuff byl od mládí považovaný za skoro největší talent v Brazílii, a to tam měl takový hvězdy jako Menez, Nasri, Ben Arfa, Benzema...

Reagovat
smazaný uživatel

ou ve Francii samozřejmě..

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že fantomas měl na mysli hlavně Baraziteho pozici, nepřirovnával ho talentem ke Gourcuffovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě jsem to nepochopil..

Reagovat
fantomas

Neboj, ani hrubas to nepochopil dokonale.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to abych šel spát

Reagovat
fantomas

Podobně jen ohledně vejšky - tim sem chtěl jen říct, že i vysoký na první pohled kopyto může být v klidu mozkem týmu, playmakerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak to jo... 185 cm je ale na fotbal perfektní výška. S tím může hrát v podstatě kdekoliv.

Reagovat
fantomas

Neřekl bych...pro tvořivého záložníka to neni nic moc předurčujícího...

Reagovat
smazaný uživatel

Předurčujícího ani ne, ale nevadí mu to a v mnohých situací mu ta výška pomáhá.. Prostě 185 cm je myslím pro fotbalistu vynikající výška.. Akorát, že právě na tvořivýho záložníka můžou být i menší hráči a nevadí to..

Reagovat
fantomas

Jistě...však já se tímto taky Barazitea zastávám. Jemu výška taky nevadí, aspon to neni takový tintítko jako jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

To jméno slyším skoro poprvý

Reagovat
fantomas

Aha...na to mě napadá říct jen jediné: neznalost neomlouvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Jahelka by mi pořádně vyčinil

Reagovat
herbage

No právě na svojí výšku je jen kost a kůže, takže to takové tintítko vlastně je

Reagovat
fantomas

Ty vole, viděls ho hrát?

Reagovat
herbage

No, nějaký sestřihy, celkem to uměl s míčem, tak jsme myslel, že je to útočník, prootže má přesnou střelu a je poměrně vysokej. To jsme myslel že má i víc než 185, jak ty tvrdíš, alespoň metr devade bych mu hádal

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha,je to podhrot,rovnako ako Bergkamp a kedysi aj Robin...

Reagovat
herbage

Nu, takže útočník, co mi tu krmíte

Reagovat
fantomas

Podhrot má zvlášt v Arsenalu blíž k AM, hraje prostě pod utočniky, kde tvoří hru. To neni práce utočnika.

Reagovat
herbage

Podhrot je normálně ten druhej staženej útočník, jinak v záloze pak hraje středová dvojice, jeden DM, jeden špílmachr nebo dva CM a pak dvě tvořivý křídla, případně běhavý, jako Walcott. A pak jeden útočník zabiják, jeden tvořivější, kterej se více zapojuje do kombinace, to má být Barazitovo pozice

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenale sa na utocnika-zabujaka nehra.Hrame na dvoch podhrotov,ak si si nevsimol.

V pripade ak nastupi dvojka Ade-Nicklas hrame dokonca na lave a prave kridlo

Reagovat
fantomas

to Herbage: Na papíře i na hřišti to vždycky vypadá tak, že oba dva ofenzivní hráči sou klasický hrotáci, jen se Bendtner s Adem občas stáhnou do hloubi pole (na křídlo) pro míč, tot vše. Pohybují se jinak povětšinou na podobné urovni...za nimi běhají záložníci, Aršavin...Barazite muže leda hrát něco podobného jako Persie, ale jeho primární post, na kterém strávil veškeré roky v juniorce, je AM.

Reagovat
herbage

Nu tak ale Fabregasovo pozici by třeba nezvládl a dávat ho na křídlo je totální pitomost, s jeho výškou, tak kam jinam?

Reagovat
smazaný uživatel

Davat ho na kridlo kvoli vyske je pitomost? Ked leti do pokutoveho uzemia center na vzdalenejsiu tyc(tak ako sa to Sagnovi casto "podari"), tak kto si myslis ze ho ma atakovat? Asi kridlo,nie?

Reagovat
fantomas

Zaprvé v Derby křídlo hraje, takže proč ne...a zadruhé, nemyslim si, že by Fabregasovu pozici natvrdo nezvládl (pokud by měl pochopitelně měřítka záskoku, takže Denilsona a jemu podobných).

Reagovat
fantomas

Má 188.

Reagovat
smazaný uživatel

V Derby hraje na pravom kridle

Reagovat
smazaný uživatel

nehral driv za HSV?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že byl ve Werderu, pak v HSV a ted v Dortmundu...

Reagovat
Kubin1989

Mainz, HSV, Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

jo ještě Mohuč! ale v Brémách byl taky, to vím na tuty

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší na tom je to "sice nijak nezáří"

Reagovat
smazaný uživatel

jo to se mi na tom líbilo nejvíc

Reagovat
fantomas

Bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj, mrzí mě to

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Maradona je pekne zmalovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam paráááda

Reagovat
herbage

Dobře tam řádíš

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Dívat se na Messiho je vždy radost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hotovo, výhra je doma

Reagovat
Shevchenko

400 pro mě že jsem se nedíval na čechy.

Reagovat
herbage

To se máš

Reagovat
Tomanatura

Dnes je to na ty zákroky brankářů výborné

Reagovat
herbage

To bylo v rámci bratrské spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

sem se byl vykoupat, co se stalo?

Reagovat
Tomanatura

Ale, brankář prostě uskočil před balonem, aby si Kun mohl dát taky gól.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mu schvaluju

Reagovat
herbage

Dobře brankář uvolnil tomu míči cestu do branky

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
herbage

Ale hráči ani na jedné straně nezapřou komediantské sklony. Di Marii si předkopne míč, nrazí so soupeře, souepře se chvilku rozhlíží, pajk rovněž padá. Rozhodčí ale nic nepíská, tak oba vstanou a běží hend za míčem

Reagovat
Shevchenko

Vyhraje USA?

Reagovat
panca

nasi hnus a pak se mi lidi divi ze se misto nich koukam na neco jinyho ale kdyz tohle je proste tragedie.. a neni to poprve

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole portugalsko je 3. to je na nic, ale česko prohraje já vědel ze slovinsko neporazííí

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Miloš , podíl na dvou brankách...

Jen škoda, že trefil tyčku

Reagovat
mastakillah

Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej dal gol Pique? Nějak po rohu? Jinak, je pravda, že Ramos byl nejlepší ve špan. dresu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky Davide.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz už ti dal kolega, Ramos určitě jeden z nejlepších, ten toho naběhal

Reagovat
jtbs

docela sa mi paci ta nasa tabulka, mame o zapas menej a sme na tom dobre...aj keby sme zapas s CR posrali, co vsak neocakavam, tak budeme mat zapas k dobru aby sme tonapravili

Reagovat
Kubin1989

Si nějak věříš sople

Reagovat
jtbs

aj mam dovod vole

Reagovat
Kubin1989

Jo hlavně, že vy jste hráli úžasně nevím co tady valíš že do 70 minuty jste hráli dobře. Prvních 20 minut jste se pomalu nedostali za půlku pak se Angláni uspokojili a už nehráli tak aktivně

Reagovat
jtbs

...cesko sa s anglanmi neda proste porovnat

Reagovat
Xavi8

ja ( vacsina) radsej nemam ziadne velke ocakavania

Reagovat
smazaný uživatel

docela me prekvapilo ze azerbajdzan ze 4 zapasu dostal jenom 4 branky ,ale samozrejme zadnej gol nedali.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel musim konstatovat, ze cesky fotbal je opravdu v krizi. Včera to byl naprosto katastrofální výkon, ze ktereho sem opravdu zklaman a myslel sem, ze v polovine zapasu odejdu od TV. Smerem dopredu sme byli (mozna az na Barose) opravdu neskodni. Nefungovala spoluprace mezi zalohou a utokem. Obrana byla taky derava a ani Cech nebyl nejjistejsi. Muzeme jen doufat, ze s uzdravenim Rosickeho se hra zlepsi, ale pochybuji. Zatim zbyva jen vzpominat na casy EURA 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Persie,Bendtner out.

Uvidime co prinesie streda...

Reagovat
herbage

Jak dlouho budou chybět? Bendtnera vím, ten má něco s kolenem a Persie nevim, ten měl letos štěstí, že se mu zranění vyhýbala a teď se musí zranit, doufám že to nebude ani u jednoho vážný

Reagovat
fantomas

No štěstí, oproti jinym sezonam možná, ale stejně už nám letos párkrát citelně scházel, co si pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie kvoli zraneniu

Reagovat
fantomas

Jednou zraněnej byl...

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy? Ako dlho?

Reagovat
fantomas

To po mně chceš opravdu moc.

Reagovat
fantomas

Je to hruza, bych ty naše křehotinky radši na srazy nepouštěl.

Reagovat
smazaný uživatel

No,uvidime ci dokaze dvojka Ade-Dudu nadviazat na minulosezonnu spolupracu..

Inak,prave som pozeral highlighty zo zapasu Holandska a vyzera to tak ze jedine Van Persieho zranenie bola zrazka hlavou o hlavu,takze by to nemalo byt nic vazne

Reagovat
fantomas

Paráda...

Reagovat
herbage

Nejásal bych předčasně, třeba mu rupne v bedně

Reagovat
smazaný uživatel

rusaci jak ne uměli hrat fotbal... tak i ne umi hrati dal.

antikopana na umělce v Moskvě... jak to vubec UEFA mohla povolit ???

Reagovat
smazaný uživatel

bože, ty si blb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Di Natale

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chvíli a Portugalci budou v kritické situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by to nebylo fajn

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Maiconem?vypada to "jen" na stehno...uz jsem mel strach ze koleno

Reagovat
smazaný uživatel

Prý na měsíc out. Takže napravo dát Santona a nalevo Maxwella, nebo nechat Santona nalevo a napravo Zanetti.

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Giamgoala Pazziniho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele