Snad se Krejčí nevrátí z Itálie jako Hušbauer. Další šanci už mít nemusí

06.07.2016, 20:00
Názory a komentáře
Ladislav Krejčí je blízko svému vysněnému přestupu do zahraničí. Čerstvě čtyřiadvacetiletý křídelník již odletěl do Boloni, kde by měl podstoupit lékařskou prohlídku a stvrdit svůj přestup ze Sparty. Na Krejčího nicméně v Itálii nečeká nic jednoduchého a můžeme mu jen popřát, aby neměl jeho sen jepičí život.

Ne že bychom snad Krejčímu úspěch nepřáli nebo nevěřili v jeho schopnosti, ale ten případ, kvůli kterému se automaticky objeví řada pochybností, tu prostě je. Řeč je o Josefu Hušbauerovi, jehož krátké angažmá v italském Cagliari mělo mnoho shodného s cestou, na níž se nyní vydává Krejčí.

Oběma bylo v době přestupu stejně, čtyřiadvacet let. Oba to do zahraničí lákalo, byli v ideálním fotbalovém věku a v české nejvyšší soutěži jistě patřili k tomu nejlepšímu, byť nešlo o žádné superhvězdy.

Hušbauer nicméně zvolil trochu překvapivou cestu, možná i kvůli tomu, že ven tak chtěl a na stole nebyla jiná podobná nabídka. Cagliari mu nevyšlo, na Sardinii se vůbec neprosadil a po půl roce se vrátil zpátky do Sparty. Nyní se snaží restartovat kariéru ve Slavii a dveře do evropského fotbalu se mu již dost možná nadobro zavřely.

Ladislav Krejčí o tomhle příběhu moc dobře ví. S Hušbauerem ve Spartě čtyři roky hrál a pak o kolegově zkušenosti jistě slyšel, když se loni v létě, byť jen nakrátko, ve Spartě znovu sešli. O to větší bude mít nyní Krejčí motivaci, aby ho podobně nešťastný osud nepotkal a on se dokázal v Boloni prosadit. Jen tak si může zajistit vstupenku do ještě lukrativnější destinace.

Asi není třeba polemizovat nad tím, že si Krejčí maloval přestupní stanici s trochu jiným názvem, zvučnějším, z jiné ligy. Když o svém plánovaném odchodu ze Sparty mluvil před rokem a půl, kdy zažil úspěšný půlrok a cítil, že je ve 22 letech čas udělat další krok v kariéře, zmiňoval španělskou, německou nebo nizozemskou ligu. Spekulovalo se o klubech jako Mönchengladbach, Newcastle nebo Inter.

Nakonec to bude s největší pravděpodobností Bologna FC. Ukázalo se, že nikoliv týmy z vyšších pater německé nebo španělské ligy, ale právě mužstvo z italské Bologni, letos v Serii A čtrnácté, reflektuje jeho kvality. Na jaře byl Krejčí hlavní tahoun Sparty v Evropské lize a také na Euru dřel. Pro to, aby zaujal zahraniční pozorovatele, udělal maximum, kterým je nakonec zmiňovaná Bologna.

Kdyby přišla nabídka z některé ze zmíněných lig, které Krejčí sám preferoval, patrně by ji před Itálií upřednostnil, ale rozhodně to neznamená, že by si měl nyní zoufat. Jeho vysněný přestup je tady a Bologna se může stát jeho vstupenkou do ještě většího fotbalu, stejně jako jeho kariéru zabrzdit.

V Nizozemsko by mu možná vyhovovalo ofenzivnější pojetí, ale Bologna je nyní jedinou Krejčího možností, jak si může splnit svůj sen, ať už to má být přestup do Německa či Španělska nebo jen prosté prosazení se kdekoliv v jedné z nejlepších evropských lig.

Ve Spartě byl naladěn na přestup už právě před rokem a půl. Nakonec to ale neklaplo a snad nyní Krejčímu těchto osmnáct měsíců nebude chybět. Nebo přebývat, to už je jen o úhlu pohledu. Fotbalově za tu dobu už příliš nevyrostl, což ovšem rozhodně neznamená, že se ještě nemůže výrazně zlepšovat. Předváděl víceméně konstantní výkonnost a hlavní, čím se prezentoval, byla jeho neuhasínající píle. A právě ta bude v jeho italských začátcích klíčová.

Většina fotbalistů, kteří v posledních letech odešli z české ligy někam ven, přiznává, že je to za našimi hranicemi tak trochu jiný sport. Na trénincích se jezdí po zadku od první do poslední minuty, neexistují nějaké úlevy a pro hráče je tak přestup často velice náročný po fyzické i psychické stránce. U nás jsou totiž často zvyklí na mnohem větší pohodlí. Chtít na sobě neustále pracovat, dřít na maximum a nevzdat se po prvním nezdaru, to bude pro Krejčího boloňské angažmá zásadní. První krok v podobě přestupu do zahraničí je na spadnutí, ten druhý, těžší - tedy prosadit se - bude mít Krejčí ve vlastních rukou. Snad se mu nepodařilo za ten rok a půl na Letné dostatečně zpohodlnět.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (151)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Láďa se prosadí , nevím proč ale celkem věřím . Je to docela dříč a to se v Italské lize počítá . Mohl by dopadnout jako Kucka k

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se hlavně neprosedí ..

Každopádně Boloňa, co jsem letos viděl, bude opravdu výzva. Tam má král týmových střelců tak 6 fíků za sezónu. To bych mu přál spíš tu pro Schicka proponovanou Sampdorii.

Reagovat
pepinho2

To se teď bude muset dívat na Ulici bez Bráby

Reagovat
Civers

Tak snad se prosadíš Ludvo

Reagovat
kylo ren

Přeju hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

ve Slávii už se na něj těší

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka bez jazyku? Jak jste mohli?!

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

to proto že italský jazyk neovládá

Reagovat
SpecialOne

Nevím, vždycky jsem říkal, že by hráči měli z Česka odcházet až když Českou ligu přerostou, což bych u hráče typu Krejčího považoval třeba při patnáctigólové sezóně, ale to on zřejmě nikdy nedá. Přijde mi, že se za ty roky až o tolik nezlepšil, jeho výkony neměli vzestupnou tendenci a výkony na hřišti byly strašně nevyrovnané, jeden zápas nejlepší na hřišti, druhý neviditelný a podobně. A teď průměrný tým z Itálie s těmi jejich desetimístnými lavičkami náhradníků no, nevím jestli je vůbec pro nějakého Čecha Itálie vhodná, takže se nechám překvapit.

Reagovat
pepinho2

Ale on ti skoro každej zápas odjezdí naplno, vrací se a pomáhá obraně, což je velký plus. Ale jeho finální řešení je tragický

Reagovat
Mr.Mike

tak to se dá vždycky zlepšit..věřím že tam něco odehraje

Reagovat
pepinho2

To jo, ale u něj to je už několik let a moc nevidím zlepšení třeba v centrování nebo tak

Reagovat
Mr.Mike

tak zas vyspěl co se týče taktiky a tak, snad se zlepší i v tomhle...dřív hrál taky furt dopředu a poslední cca 2 sezony i dost pomáhá vzadu..no uvidíme

Reagovat
stas87

Tipujem, ze Bolona ho nekupuje kvoli strielaniu golov. Na to tam maju inych hracov. A ta ciastka je pomerne vysoka, takze z tohto pohladu by mohol dostat viac sanci ako Husbuzna.

Reagovat
SpecialOne

No to ne, ale jak říkám hráč, který má odejít do zahraničí má z mého pohledu být někde jinde než ostatní hráči z naší ligy. A u křídelníka by se to měla projevit i v gólech.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj dojem zase na druhou stranu je, že góly nejsou jediným aspektem, který hráči umožní „přerůst českou ligu". Co se samotného Krejčího týče, tak za mě je to jeden z nejlepších a svým způsobem stále hodně potenciálních „produktů" českého fotbalu za posledních pár let. Když se ohlédnu, jaká jména českou ligu v posledních letech vyměnila za zahraniční angažmá, tak si nevybavuji snad nikoho, kdo by se Láďovi mohl kdovíjak rovnat.

Ano, gólů nestřílí obrovská kvanta, ale jeho kvality jsou i jinde. Jeho pohyb na levém křídle je v české lize takřka bezkonkurenční. Navíc umí poslat skvěle myšlený a umístěný centr útočníkům a má-li možnost troufne se vyrazit do zakončení sám. Tam ještě má své hranice, o tom debatovat nemá smysl, nicméně právě v tom by mu zahraniční angažmá mohlo pomoci. S nestandardními výkony ale musím opět nesouhlasit. Zápasy, kdy byl Krejčí „neviditelný", by se daly spočítat na prstech rukou, zatímco v ostatních byl oporou týmu - ať už přímo svými výkony na hřišti nebo svou neutuchající pílí a touhou rozhodnout utkání a vyhrát.

A co se té Itálie týče, nemyslím si, že by byla o něco nevhodnější volbou než jiná z těch nejlepších evropských lig. Zmiňovali ligu španělskou a nizozemskou. Nizozemská by mu možná seděla více, vzhledem k jeho pojetí hry, nicméně ta španělská by pro něj byla záhubou. Itálii by se ve vhodnosti mohla rovnat maximálně německá Bundesliga, kde se též prosadila česká jména. V Itálii uspěl legendární Nedvěd (ano, je to už déle, ale pořád je to Serie A se svými specifiky, ačkoli Nedvěd byl bezpochyby jiný formát, nicméně Krejčí má svůj potenciál taky a kde jinde ho má rozvíjet, když už ne v naší lize?), Libor Kozák tam také ukázal, co v něm vězí. A v neposlední řadě se tam dokázal prosadit i Slovák Kucka, který také prošel pražskou Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

hodnotit křídlo podle počtu vstřelenejch gólů to dělají jen fans Realu kvůli tý svý primadoně a nebo úplný hospodský výmazové. který ani navíc nechápou, že to vlastně v tom Realu ani moc křídlo neni

vyjmenuj mi prosím všechny křídla, který zahrly patnáctigólovou sezonu v tuzemský lize. ty šmoulo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi14

tak samozrejme, kridlo je tam pouze od strileni golu

Reagovat
smazaný uživatel

Láďa ty zápas aspoň odmaká, ne jak ten lempl Hušbauer, tomu jak to tam nepadne ze 30 metrů, tak je k hovnu.

Reagovat
Hector17

Eurofotbale, vždyť je to sralťan, tak proč mu přejete úspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě,ale ty jsi úplný vedeno. Před tebou klobouček!

Reagovat
smazaný uživatel

Vemeno pardon

Reagovat
Messi14

Třetí liga aby vás spolkla závistivci

Reagovat
ACSMan

Bojím se že se prosedí

Reagovat
Mass

Reagovat
Furia Ceca

To je zase článek. Ano, Bologna byla 14., ale jinak ještě v březnu regulérně bojovala o Evropu... Klub má bohatýho majitele s jasnou vizí, který buduje ambiciózní klub. Navíc má jedny z nejlepších a nejvěrnějších fanoušků v Itálii, těch pozitiv je celá řada... Jestli bych měl brát vážně tvrzení z článku, že zájem Bologni reflektuje sopučasný Krejčího kvality, tak to nechápu jako ostudu (jak je v článku čtenáři podbízeno), ale spíš jako velmi příjemnou pochvalu.

Jinak Krejčímu osobně nevěřím... Jestli se někdo v Serii A prosadí, tak to bude Jankto nebo Macek, kterej je už v 18 na psychicky úplně jiným levelu, než Krejčí ve 24 letech. Krejčí podle mě vhodnej okamžik už prováhal.

Reagovat
r.mrazik

Ja zas krejcimu verim...takticky je na tom skvele,fyzicky taky hodne slusne...a nedivil bych se,kdyby ho v Bologni hodili na beka...samozrejme nevim jakou tam ma konkurenci,ale do budoucna by na ten post mohl byt hodne vhodny

Reagovat
Kang & Kodos

To budou v Bologni čumět, až jim bude levej bek trhat rekordy v počtu ofsajdů

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Civers

Pippo

Reagovat
Furia Ceca

Každej rozhodčí, co zažil Inzaghiho, se nenechá Krejčím rozhodit

Reagovat
Lof

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Láďa Ofsajd Krejčí

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo až dá z nepovedenýho centru góla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu první část.

Nemám tyhle předčasné soudy moc rád, ale já Krejčímu v Bologni věřím, podle mě pro něj ideální štace v tenhle moment. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá jako potomek Vlasty Buriana ??

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna má celkem marnej tým, uvídíme jestli ještě někoho přivedou no.... jinak to moc nevidím, bude bránit ze křídla většinu zápasů....

Reagovat
lampas

Jsou čtyři miliony eček pro takový klub hodně nebo málo? Vyzná se v tom někdo?

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
Murtago

Poměrně hodně. Můžou utratit třeba 10 mil. eur za rok někdy ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ne že bych se moc vyznal, ale podle mě jako málo se to označit pro ně fakt nedá

Reagovat
Azazelo RD

Zdá se mi to nebo je Chovanec totálně mimo?

Reagovat
El-Pistolero-68

Sis vsiml az ted?

Reagovat
Azazelo RD

Hele, asi ano.

Reagovat
Uwe háže buly

Asi před čtvrt rokem říkal ve studiu, že taktika vlastně neni moc důležitá, že důležitý je hráče umět zbláznit

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
smazaný uživatel

U koho teď Vácha bude šít novou kolekci šálotepláků?

Reagovat
Losinho

Řekl bych, že Hušbauer byl v době přestupu docela "superhvězda". Rozhodně vyčníval výrazněji než Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

V době odchodu byl vůbec rád, že neseděl na lavičce.

Reagovat
Losinho

já měl za to, že odcházel už v létě po té svojí top sezoně

I tak bych ale ponechal druhou část.

Reagovat
Uwe háže buly

To teda ani náhodou..

Reagovat
Kang & Kodos

Byl by, kdyby šel o půl roku dřív. Na podzim byl zraněnej, a když hrál, tak to taky nebyla žádná sláva.

Reagovat
Losinho

jojo, viz. moje předchozí reakce.. na ten další půlrok jsem úplně zapomněl..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, kdo tyhle clanky pise? Nebo spis jaky ma reference a zkusenosti? Zurnalistika jde strasne do prdele.

Reagovat
Sosi

někdo tady dává pěkný obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych měl pár výhrad. Ale přečteš si články ČeTKy, bleskosportu, novinek, a je to nemlich to samé. Dobře píšících sportovních novinářů je v zemi hrstka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to v sekci "názory a komentáře" a píše to Ondřej Holzman, je to pod článkem... Můžeš taky něco napsat, když se ti tahle úroveň nezdá, mně to přijde na novináře/amatéra fajn

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců jak pujde do velkoklubu,půl miliardy lítali vzduchem,pak jde do prdele za pár korun,jeste v takový neformě ze se urcite neprosadí za rok na hostování zpátky a za tři je doma jako na koni

Reagovat
REPLIKATOR

Tak třeba se nevrátí a půjde rovnou hrát na Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

No co? Zahraniční angažmá.

Reagovat
Emmett Brown

Senica alebo Podbrezová zbierajú také typy

Reagovat
josepe

třeba ho tam konečně naučí finální přihrávky. Bylo by to fajn, ať se mu daří.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta praha lada the stinger

see on the synot liga i'm the great winger

the grim reaper, maybe that, zero fat

bologna logo on my back

we banged out, that lazio gang

dub to your face baby till you say my name

Reagovat
Civers

foku me

Reagovat
Civers
Reagovat
Yanek

Za rok jde zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Láda se jen snaží a to je vše.Lítá tam jako šašek,neumi si zpracovat balon,skoro to vždy blbě pokazí.Nemá ani na Spartu,na repre a chce jít leštit kopačky dp Bologni,ztratí se tam jako Hušbauer nebo Rabušic a pak ho vezmou zpatky.... jinak je to křídelni hráč a za 6 sezon jen 25 golu to je velmi tragicky na cz ligu,ted porovnám utočnika Paixao pry da 30 golu za sezonu,hrál dva matche a Ščasny ho poslal do béčka a už nedostal šanci to bylo od Sparty dost nefer po dvouch zápasech!!???a Krejčí za 6 sezon jen 25 golu to je prostě děs.Paixao šel v zimě do Polska a za 5 zapasu dal 4 goly.To je jak ted na Euru : třeba Muller,Lewandowski,Kane, nedávají gola tak je vyřadí z týmu??? určitě ne!!! to děla jen Sparta!

Reagovat
El-Pistolero-68

To srovnani na konci je dost mimo misu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao nedal za Lechii ani gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Tohle dobre posrali v Bologni...Vyhodit 4 mega za prumerneho hrace Ceske ligy,ktery by mel navic nahradit Giaccheriniho...Jeste vic je smutnejsi jestli nemaji v primavere nekoho aspon na stejnem lvlu a musi tam tahat takovy plevel...

Reagovat
El-Pistolero-68

Krejci fakt neni prumerny hrac ceske ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, není průměrný, ale zároveň není rozdílový.

Reagovat
Uwe háže buly

5/10

Reagovat
dave30

Ty 4 miliony budou s nějakými bonusy za odehrané zápasy. Nevěřím, že za něj dají 4 mega na prkno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do bolone mel jit aji paci tehda, nez ho zramovalo spartanske prase....

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to prosím jako útok nějakýho havloida, kterýho houpal na klíně Heydrich, ale můžu se zeptat? Napsal jsi už někdy na EF diskuzích něco pozitivního?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mam vedet....?, zrovna podoba techto dvou slov a jejich vyznamu me nebere....

Reagovat
Murtago

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už vypadl,doufám,že ho za rok nebudou chtít zpátky na hostování.....

Reagovat
Nuno čomes

4 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Pato Lazio bych mu moc přál, škoda že nezůstal u nás

Reagovat
Airus

Pato reloaded. Snad to projde a vrátí se v SA na výsluní

Reagovat
Kaka14

o Patovi som ti pisal pred dvoma dnami a neveril si

moze to byt dobra posila, zalezi ci sa mu budu vyhybat zranenia

Reagovat
Pipo123

Neviem, Bielsa mal vždy v útoku kladivo ako Llorente, Gignac atd, preto ma prekvapuje záujem o Pata

Reagovat
smazaný uživatel

Pato už je jen nalomeným topůrkem. Do kladiva má hodně daleko.

Reagovat
Pipo123

Veď preto ma to prekvapuje, ako stále dokáže utiecť každej obrane v Serii A, rýchlosť nestratil, ale ten zabijacký inštinkt je už preč, neviem na viac než 10 gólov by som mu neveril. Ale za tých 5 mil o ktorých sa píše to môže byť docela dobrá kúpa. Stejne najviac verím že sa presadí Djordjevič, to je taký útočník do Bielsovho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pato Můj druhý nejoblíbenější Brazilec po Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Po půl roce ho Donadoni požene holí zpátky do Prahy.

Reagovat
salami

já teda nevim, ale cca pře tim rokem a pul až 2 ho pomalu spartani vyndavali ze sestavy, tuhle sezonu se naopak dostal do slušný formy a ukázal, že by na to zahraničí mohl mít, já osobně mu nijak extra nevěřm, rozhodně si nemyslim, že by měl na víc než na Bolognu, ale zároveň je to takovej typ, že by mohl bejt užitečnej i třeba z lavičky a chvíli se v zahraničí udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Článek teda nic moc, pořád se dokola opakuje to stejné. Dalo se z toho udělat tři odstavce misto 11.

Jinak hráč je to pruměrnej, na EURO jsem si teda nevšim, že by nějak dřel. A dotkl se vubec miče?

Reagovat
r.mrazik

No je fakt,že té jeho práce si všiml hlavně limbersky při zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

EURO mu podle mě nevyšlo, chtělo to víc průniků, nějakej gólovej centr a od ofenzivního záložníka i gól. Navíc zápas Chorvatskem byla bída ode všech.

Reagovat
Godwinson

Až teď mě došlo, že vlastně přichází jako konkurence Mounierovi. Ten se neosvědčil?

Reagovat
10

hrál dobře, ale spíš na druhý straně...Krejčí přichází spíš na pozici Giaccheriniho, ale asi se před něj dostane právě Mounier na svojí lepší straně

Reagovat
Pipo123

Čo je zač Enner Valencia ? To akože postavíme útok na nejakom hráčovi čo kope za West ham

Reagovat
Pinturicchio

City za Bonyho chystají vylepšenou nabídku ve výši 60 milionů eur, Leovi pak plat 7 milionů.

MU za Pogbu mají nabídnout 120 milionů eur, Paulovi plat 13 milionů.

Za Zazu se prej chystáme přijmout nabídku Wolfů, 30 milionů (25+5 bonusy). Čeká se na Simovo rozhodnutí.

Mám takové blbé tušení, že minimálně jeden z prvních dvou jmenovaných nakonec odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo určitě nikam nepůjde, tam jsem si jistý na 100 %. Paul do United? Nevěřím, že by v tuhle chvíli chtěl zrovna tam, pokud ještě někdy. Peníze pro něho nejsou všechno. A Simo? Do Wolfsburgu si myslím chtít nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Bonym jsem si taky jistější, jen se trochu bojím toho, aby mu hlavu "nezblbnul" Guardiola, ten za ním hodně pálí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Leo začne blbnou, zasáhne Martina. U něho jsem bez obav.

Reagovat
andycek1

Pogba ostane Neplačte že odchádza ked ostane. Odejde do tímu kde bude vyhrávat trofeje čiže Barcelona alebo Real, možno PSG keby sa chce vratit dom. Do United sa nevráti už vúbec.

Leo je srdcar on len tak neodejde si myslím on už má vztah k temu klubu a Zazu musíme udrzat protože už odešel jeden hroťák

Reagovat
10

za tyhle prachy bych Zazu střelil z fleku

Reagovat
Airus

určitě, ale to je další zářez do útoku. To pak chce vykoupit Lacazetta za těch 38M

Reagovat
Pinturicchio

Já si Sima oblíbil, ale za tyhle prachy asi není moc o čem.

Reagovat
M11

Reagovat
stas87

Wolfsburgu jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je dobry ale este moze zostat v juve par rokov a potom ho predaju za taku istu sumu, tak o rok bude mat 24 rokov co je idealne na prestup ci uz dlzka kontraktu alebo cena ale uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Bony uz v City je a Messi, ze by dostal plat jenom 7 mega?

Reagovat
eden_h

Láďa má velkou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

jak pytel vod banánů

Reagovat
stajnko

Lada se v Boloni neztrati!

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že měl jít spíš někam do anglie, německa či španělska možná i nějaký top tým v holandsku by nemusel být krok zpět, měl by větší šanci se prosadit... v itálii si moc nezaútočí, podle mě špatná volba

Reagovat
Yzemi

do španělska? co by tam dělal, nosil vodu "spoluhráčům"?

Reagovat
Emmett Brown

"V Italii si moc nezautoci"

Strašné klišé

Reagovat
ondrasch77

OT - Ondra Vaněk přestupuje do Ruska do Ufy...

Reagovat
Greny

To se ví už týden, teda na foru Plzně se to ví už týden, teď mají strach že odejde Krmenčík(protože to vypadá, že o kádru nerozhoduje jen Pivarník ale i Šádek

Reagovat
ondrasch77

Tak já na forum Plzně nelezu, každopádně mě překvapuje, že to neprosáklo nikde dřív (když už se to ví týden). A jak je to tedy s Krmenčíkem? A co Egon (psalo se o zájmu z Rakouska)?

Reagovat
db18

Šádek povídal, že vypadá zatím dobře, tak pořád doufám, že si ho necháme...

Reagovat
smazaný uživatel

Schick do AS

Reagovat
Pipo123

Sanabria vraj do Betisu za 8 miliónov eur + AS bude mať s budúceho predaja 50%

Reagovat
smazaný uživatel

co chtěl autor říct v závěru tím rokem a půl na Letné? ví to někdo? dík

Reagovat
smazaný uživatel

bych radsi zustal ve sparte nez jit do nejake priposrane bologni

Reagovat
smazaný uživatel

bologna je krasne turisticke mesto

Reagovat
smazaný uživatel

co si myslite o ricardo montolivovi z ac milano? mne pride ako taky taliansky iniesta alebo co si myslite o baccovi v ac milano

Reagovat
smazaný uživatel

bacca sa mi velmi paci

Reagovat
Pipo123

Montolivo má do Iniestu ďaleko a Bacca je pán strelec

Reagovat
smazaný uživatel

a co si myslis o donnarumovi ? vraj to ma byt novy buffon

Reagovat
smazaný uživatel

snad to naplni

Reagovat
smazaný uživatel

bacco je taliansky iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

ale on je utocnik, skor som myslel takeho tvorcu hry

Reagovat
Pipo123

Dimitri Payet se po přesunu do West Hamu United prezentuje, stejně jako na evropském šampionátu, skvělými výkony, vzájemné spojení s londýnským klubem už by však nemuselo platit dlouho. Podle anglických médií se o ofenzivního hráče zajímá milánský Inter, jenž dokonce údajně již chystá nabídku ve výši 44 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

projekt

Reagovat
cink

JA SI MYSLIM, ZE pAYET URCITE DO iNTERU NEBUDE CHTIT, KDYZ UZ SE NA NEJ PPTALO PSG I BARCA. A ZA DRUHE TO BY JSE MUSELI PRODAT ICARDIHO, ABY JSME NA NEJ MELI PENIZE

Reagovat
smazaný uživatel

OK!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

už jsem za posledních pár dní viděl, jak chystáme 30 mega na Jesusa, 30 mega na Joa Maria... s novým majitelem se takové zaručené zprávy budou jen hrnout.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ist do interu ale pride mi ze inter nema dost silny kader a preto by mohol uprednostnit tím kt dosahuje vacsie uspechy

Reagovat
Neuminho92
Reagovat
Spalovač šancí

Na rozdíl od Hušbauera není Ládík žádný flákač. Takže jediné, co musí poměrně rychle zvládnout, je italština, a prosadit se zvládne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele