Slavia usiluje o libereckého záložníka Oscara

10.08.2019, 23:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (78)

Přidat komentář
r.mrazik

Sejci nebo Cinani...

Reagovat
Posledni Kovboj

Rarasek klasicky

Reagovat
Kang & Kodos

Skaut

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Blasphemer

EF pravidlo č. 1 - Cokoliv Rarášek prohlásí/předpovídá je v realitě přesně naopak.

Reagovat
El-Pistolero-68

Láďa Vízek approves.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Selänne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rarášek

Sorry, ale v tý době neměl ani na základ v Teplicích, kde začal hrát jen proto, že byl mladej a Teplice prostě nikoho neměli.

Pokud o něm mluvíme teď, tak můj názor jsem tu psal už několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

On ale v Teplicích opravdu dlouho bůhvíjak nevypadal.

Reagovat
Uwe háže buly

Kterej to tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam me spis zaujala ta debata o NHL. Lucic v Calgary -

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

z lásky ke klubu se obětuji

Reagovat
Zark

tak kdyz ma v oblibenych aj Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Oscar s Marou jsou hodne zajimave zbozi. Divim se, ze Sparta nesla aspon po Marovi.

Reagovat
Bucky

Slavia má předkupní právo na celý kádr Liberce, trenéry, vedení, uklízečky a když si k tomu vezmou aspoň 5 hráčů, tak i stadion. Možná i Karl by si dal říct a šel by do Číny na brigádu.

Reagovat
jáá

Reagovat
Bex5

Reagovat
Losinho

No určitě by si to zasloužil.

Reagovat
montaigne33

Záloha SKS je už dnes velice silná...ale bezesporu Oscar má velký potenciál... a jak píše Pistolero- také Mara má kvalitu pro mezinárodní fotbal! Nguyen je talent pro repre, takže ještě jednou klobouk dolů před skautingem Slovanu

Reagovat
Stannis Baratheon

Nguyen talent pro repre.

Reagovat
montaigne33

Budeme-li živi, tak věřím, že se dočkáme

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš určitě vietnamskou repre. Tomu bych možná i věřil

Reagovat
montaigne33

Ne, myslím CZ REPRE

Reagovat
doshcz

jelikož je zhruba stejně starej jako Pavlenka a Koubek tak si myslím, že si za repre zahraje max nějaký pouťák

Reagovat
Liquid

proboha proč

Reagovat
Luc-Luc

cinani

Reagovat
Liquid

*cikani

Reagovat
RadekVonCZE

Běžte doprdele a najděte jinačí hráče než z Liberce a Jablonce

Reagovat
Mass

Nějakej Rumun ze Sparty přišel. Plzeň hráče neprodá ( a když už, tak se zraní na dva roky). Jiní z ligy na to nemají. Btw Liberec může bejt rád za prodej Koláře, když má teď lepšího Nguyena.

Reagovat
RadekVonCZE

To je pravda no s Kolářem

Reagovat
Zark

Nguyen je top

Reagovat
kilobyte

A nechtěla ho Slavia taky?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Selänne

A ten levák na kraj tedy nepřijde? O koho se vůbec mělo jednat?

Reagovat
ratusek

Dle dostupných informací Potočný

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
SunFells

Od Manchesteru City ke Slávii, to musí bolet.

Reagovat
ladyboy arsenal

záloha je snad jediná, kde je bota netlačí, takže koupí o dalšího záložníka

Reagovat
REPLIKATOR

Přece nepůjde do Slavie, když ho chtělo Man City. Počká si na lepší nabídku.

Reagovat
Spalovač šancí

Tu právě dostal. Takovou, která se neodmítá.

Reagovat
ratusek

Aneb skauting nám končí na severu Čech k tomu ještě vezmou Potočného ne? Tady to kupování z české ligy tzv na Plzeň nebude vycházet do nekonečna

Reagovat
andrew96

Když ti hráči mají kvalitu, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má spoustu zajímavých hráčů, Oscar, Mara, ale i Kačaraba mají před sebou zajímavou budoucnost. Nguyen taky max. do roku odejde, buď někde do top 3 nebo zahraničí. Fukala může být taky hodně dobrý...Samotný Liberec strašně trpí na absenci kvalitního hroťáka a nějakého špílmachra, který ve středu zálohy něco vymyslí, ale jako farma je pro top 3 asi nejlepší mužstvo z těch zbylých.

Reagovat
ratusek

To jsou nákupy ala snad vyjde 1 z 5. Pokorný, Yusuf, Kozák atd. kdo trochu vyletí, tak ho zkoupí TOP3 a doufá, že se prosadí, pokud ne, tak jde zpátky nebo ho koupí ještě slabší tým než ten původní. Ale chápu, že lepší skauting naše týmy neumí. Koneckoncu i Liberec to tak dělá, dělají to tak vlastně všichni, ale týmy, co nemají ambice udělat díru do světa si to můžou dovolit. Ti co mají ambice trochu vyšší, tak by se měly poohlédnout po trochu jiném skautingu

Reagovat
smazaný uživatel

Brát Pokorného z Francie neberu jako špatnou věc, pořád stoper ve skvělém věku, ale nevyšlo to, no. Yusufa možná uspěchali, na to, aby za něj dostali někdy aspoň 100 mega od týmu z lepší ligy to není, ale potenciál tam pořád je...

Kozák je odlišný případ, Sparta chtěla vysokou devítku, Komličenko za 100 mega je jinde, tak se Kozák zdál jako dobrá volba...Při stylu Sparty to ale tak není, v kombinaci je zatím spíš přítěží. Na druhou stranu přišel zadarmo, za dva roky může do Baníku nebo Opavy zadarmo odejít, když neuspěje...

Oscar je práci Jakuba Dobiáše, jehož skautingová společnost vybírá hráče na základě datové analýzy, ukazuje se, že opět nebyli vedle a potenciál má ten kluk jasný, jestli uspěje nebo ne těžko říct, ale vzít hráče za 30, kterého můžeš za dva roky prodat za 200...Neberu to jako špatnou věc. Je jasné, že Liberec jako chudý klub si většinu kádru takhle zajímavě postavit nemůže, ale za Oscara, Maru, Kačarabu, Nguyena mohou naplnit rozpočet a zase čekat co jim S + S pustí a něco z těch utržených peněz dát do dalších talentovaných hráčů...Taková je úloha Liberce v současnosti, s Karlem to na titul či účasti v pohárech nevidím, i když mi je to docela líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobias ma tech failu taky dost, akorat skvele zvlada selfpromo, takze si kazdej mysli ze je to buh

Reagovat
smazaný uživatel

To si o něm nemyslím, ale že je to úplný břídil a je jejich vybírání hráčů úplný fail se říct taky nedá. Něco na tom je.

Reagovat
Losinho

Pokorný je úplně jinej případ než ostatní a Kozák byl zadarmo, i tady se všeobecně čekalo, jak mu to se zálohou Sparty bude střílet.

A zatím se kluci z Čech prosazují - Coufal, Král, Kúdela, zatím i Hovorka, Masopust, Traoré.. čímž neříkám, že jsem s tímhle "skautingem" spokojenej.

Reagovat
El-Pistolero-68

Traore je kluk z Moravy.

Reagovat
Losinho

No je v ČR x let, tak ho za nějakou exotickou posilu se spoustou otazníků nepovažuju.

Reagovat
Kang & Kodos

Tam hlavně hráči dostanou čas, aby se vykopali. Když hrál Kačaraba první zápas na Spartě, tak byl šílenej. Na Karafiáta se taky na začátku nadávalo, co to je za kopyto. No a loni už tvořili po Slavii nejlepší stoperskou dvojici v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Moc by se hodil Spartě i Plzni, tak ho rychle koupí Slávia, která ho nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Po odchodu Součka se DZ bude hodit.

Reagovat
FCSL

Ideální by bylo vojebat je o nějaký hráče, minimálně na hostovačku, protože ted už nám fakt teče do bot a hostovačka Oscara do konce podzimu toho pro nás moc neřeší. Takže Hromada, na host. Baluta + Tecl/Yusuf, pár mega a at si stáhnou ty 2 kopyta v útoku. A můžem se bavit. Ludvo jednej! Jinak Oscar bude pro Slavii terno. Psal jsem to u všech našich nejen hráčů a potvrdilo se to. Trpiš, Cuf a Ševčík jsem říkal, že budou výborný a jsou, přitom se to tu hodně lidem nezdálo. Ještě víc snad Kúdela, kterýho nechápali a je spolehlivej neskutečně. Vlastnš i Součka jsme jim rozehráli.

Reagovat
Losinho

Baluta na hostování bez opce by byl super, když místo něj Trpiš radši postaví Holeše. Hromada totéž, ale ten vůbec nevím jak k tomu je. Musa se u vás neprosadí ani přes Pázlera a spol?

Reagovat
FCSL

Musa ukázal náznak proti Plzni, kdy to oživil a dal gol, ale pak měl zas úplně šílenej zápas se Sigmou, kdy posral na co sáhnul a v 50. šel dolů. Všichni 3 jsou to tragédi no, proto nutně potřebujem útočníka. Vy máte 2 u nás a další 4 v kádru Rozehrát Teclíka by taky nemuselo bejt špatný pro obě strany. Podobě Yusuf, kterej skoro nehrál na jaře v Bohemce a ted taky jen občas střídá. Baluta by se nabízel. Hromada taky nevim, jak na tom je, ale pochybuju, že si u vás ještě někdy kopne

Reagovat
Losinho

Yusuf by podle mě hrál, kdyby měl tu fyzičku, takže spíš ten Tecl, ale toho má Trpiš celkem rád.. těžko říct, jak se to vyvrbí

Reagovat
Logan

Tak ale u vás to prostě takhle chodí, že ti hráči jsou na začátku špatní a potom se vykopou. Však i Karafiát nebo Kacharaba byl špatnej na začátku, na Oscara jsem taky když začal naskakovat četl hejt že je moc zbrklej atd. Těm klukům je 19, málokdo v tomhle věku má ustálený výkony. Myslím že Musa na to má, holt to teď asi ještě nebude ukazovat každej zápas, ale skoro bych si vsadil že když bude dostávat herní minuty, bude na konci sezony váš nejlepší nebo druhej nejlepší (potočný) střelec.

Tecl na hostování je nesmysl, pro Trpiše je to útočník č.1 jakmile bude zdravej. Je to druhej Mick, jen má lepší koncový řešení, a Mick ačkoliv nedává g=oly, tak poslední 2 zápasy byl v mezihře a práci pro tým skvělej, ať si říká kdo chce co chce. Kdyby dal v každým zápase po gólu, tak tady dneska každej píše jak máme útok vyřešenej.

Hromada možná by šel, Balutu podle mě po odchodu Zmrhala neuvolní, pokud nepřijde někdo jiný.

Reagovat
JeséRodriguez

Kdyby, kdyby...To se dá říct i o Kozákovi, kterej se do šancí dostává, ale neumí je proměnit. Ty top český kluby prostě musí mít ve předu mnohem lepší hráče.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Logan

Jenže Kozák, přiznám se, neviděl jsem každý zápas, ale dle toho co čtu, je i v mezihře špatnej a tomu týmu nějak nepomáhá. Je úkolem je opravdu "jenom" střílet góly, kdežto Buren svou hrou šance a prostor vytváří i pro ostatní, jenom včera gólovku Hušbovi a před tou střelou Masopusta mu to taky dobře přiklepnul, našlo by se toho víc, tam vidím největší rozdíl. Kdyby hrál hovno a ještě pálil šance, neřeknu ani popel...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
exse

Škoda, přál bych mu rovnou zahraničí. Snad je aspoň co nejvíce podojíme, vyděl bych to tak na 20 míčů + 20% z dalšího přestupu a Balutu s Hromadou na hostovačku.

Reagovat
KingMaster13

Hromadu bych vám klidně poslal. Třeba ho rozehrajete jako Součka

Reagovat
Losinho

Dobrý podojení, že nám rozehrajete hráče

Reagovat
Logan

Hromada ok, Balutu nikam nepustí když odešel Zmrhal, pokud teda nepřijde někdo místo něj.

Reagovat
Logan

Pokud by k tomu mělo dojít, tak to kvituju.

Nelíbí se mi, že pořád kupujeme ze severu, ale u tohodle hráče jsem ochotnej přimhouřit všechny otvory co mám

Koupit a nechat na hostování, on dostane herní minuty v lize a my se připravíme na odchod Krále, kterej bude imho nejpozději příští léto. Král není Suk a má podle mě mnohem větší ambice jít ven, nechci psát kamkoliv, ale asi nebude tak vybíravej jako Suk a navíc i kvůli věku je možná dokonce zajímavější zboží než Suk.

Takže koupit Oscara a nechat na hostování je vzhledem k velmi pravděpodobnému zimnímu/letnímu odchodu dua Suk - Král dost dobrá varianta.

Jediný co mě trápí je, že postupně opravdu přicházíme o centimetry a někde je musíme nabrat, protože si nedovedu představit, že by hrála současná sestava a uprostřed třeba Hromada s Oscarem. To bychom nevyhráli ani hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak je to ofiko a jestli v zime odejde Soucek, tak proc ne, ikdyz si myslim, ze ten stred mame celkem dost obsazenej

https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Slavia-ziskala-talentovaneho-Oscara-16796

Reagovat
smazaný uživatel

Má dobré triko. I když moc šťastně nevypadá Třeba ve videu říká:„Jsem z toho nadšený,“ a obličej tomu moc neodpovídá.

Reagovat
KingMaster13

Kdyby jsi místo Manchesteru City přestoupil do Slávie tak by jsi zářil štěstím?

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

j ted jsem koukal na to video a spis mi to prislo, ze nevi, co ma rikat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele