SIVOK A ZÁPOTOČNÝ HRÁČI UDINESE

31.01.2007, 16:05
Aktuality
Udinese je ode dneška působištěm hned dvou českých reprezentantů. Po Tomáši Sivokovi se italskému klubu upsal také Tomáš Zápotočný. Bývalý kapitán Liberce se s Udinese podobně jako Sivok domluvil na smlouvě do léta 2011...

O přestupu českého dua do aktuálně sedmého týmu Serie A se mluvilo již delší dobu. Jako první se fanouškům italského klubu představil bývalý kapitán Sparty. "Jsem moc rád, že jsem tady. Udinese je velká šance mojí kariéry a já chci všem ukázat svoje kvality. Myslím, že během tří týdnů budu připraven trénovat s týmem," prohlásil záložník, který si na záda vybral číslo 66.

Jen 24 hodin po Sivokovi dorazila na Stadio Friuli druhá česká posila. "Jsem hrdý na to, že budu hrát v Itálii. Tohle byl můj sen, který se nyní stal skutečností. Je důležité, že jsme tu dva. Můžeme si navzájem pomoci v novém prostředí," těší se na spolupráci se Sivokem jeho jmenovec Zápotočný, na jehož zádech bude číslo 21. Bývalému kapitánovi Liberce tímto přestupem spadl kámen ze srdce, podle některých informací se totiž do Itálie měl stěhovat až v létě a celou jarní polovinu sezóny by tak strávil v rezervním týmu Slovanu.

Sparta i Liberec tak v krátké době přišly o své kapitány. Z finančního hlediska to méně může mrzet pražský klub, ten za svého hráče údajně vyinkasoval kolem 70 milionů korun. To severočeský celek zbohatl "pouze" o patnáct milionů korun.

Autor: Tomáš Pavlík / udinese.it

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele