Sissoko: Chci hrát, proto Juventus

25.01.2008, 19:05
Aktuality
Záložník Liverpoolu Mohamed Sissoko je momentálně s reprezentací Mali na africkém šampionátu, ale agenti nepřetržitě vyjednávají jeho přestup do Juventusu. Nyní samotný hráč potvrdil, že je na pokraji definitivního transferu do turínského klubu.

"S Juventusem jsem ve spojení, ale mí agenti jednají přímo v Turíně," prozradil Sissoko s tím, že by se poslední detaily transferu měly doladit během následujících dvou dní.

"Je to velký klub, líbí se mi. V budoucnu může dokázat velké věci, proto jsem si Juventus vybral," uvedl Sissoko, který se v novém týmu setká se svým starým známým Claudiem Ranierim, pod nímž nastupoval už ve Valencii.

Sissoko ale zároveň odmítl tvrzení, že by mezi ním a manažerem Liverpoolu Rafaelem Benítezem byly nějaké spory. Jediný důvod je ten, že se neprosadil nastálo do základní sestavy. "Je mi 23 let, jsem stále mladý, takže chci hrát hodně zápasů. Proto opouštím Liverpool," zakončil.

Autor: Pavel Janega / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sissoko hraje za Mali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se spletl,no naděláš...

Reagovat
smazaný uživatel

co tu řešíte?... hraje za Mali no

Reagovat
smazaný uživatel

Lpool hodla prodat i dalsiho defenzivniho stredopolare a to Mascherana, pocitam ze potrebuje koupit hrace jako je Gerrard, napadá me treba Steven Defour.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherana nemůžou prodat, protože patří West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze to je dobre pro vsechny ze prestupuje bo se sam trapil Lpool dostane nake penize at se mu tam dari ikdyz to s balonem moc neumi tak v defenzive je neprekonatelny

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je dobrej hráč ale dyž sedí na zadku v Liverpoolu tak v Juve určitě hned naskočí do základu to je na 100% jasný.Těším se jak se mu bude líbit na lavici Juve možná má lepší sedačky než má Liverpool nevím co od toho očekává

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý hráč, hoci som ho uz dlhsie hrať nevidel, a navyše aj perspektívny, kedze je mladý...Forza Juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele