Juventus chce brzy získat Sissoka

08.01.2008, 09:12
Aktuality
Záložník Mohamed Sissoko se v Liverpoolu jen těžko dostává do sestavy, proto by se nebránil odchodu pryč. Nové angažmá mu hodlá nabídnout hned několik klubů, nejvíc se o Sissoka zajímá Juventus.

Ve středu Liverpoolské zálohy je velká konkurence. Steven Gerrard, Xabi Alonso a Javier Mascherano jen málokdy pouštějí Mohameda Sissoka do základní sestavy.

Malijský reprezentant byl na odchodu z Anfield Road už v létě, ale námluvy s Juventusem přestupem neskončily. Stará dáma se Sissoka snaží získat i nyní. Velmi si ho přeje do sestavy trenér Claudio Ranieri, který Sissoka vedl už před lety ve Valencii. "Byla radost s ním pracovat," vzpomíná. "Znám ho velmi dobře, je to skvělý hráč."

Juventus by hráče nejraději získal na půlroční hostování, to se mu však nejspíš nepodaří. O 22letého Sissoka totiž mají zájem také kluby jako Manchester City, Everton, Fiorentina, Olympique Lyon a Inter, které jsou připraveny zaplatit trvalý přestup. Liverpoolu údajně požaduje částku ve výši 10 milionů liber.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl by jit do Juve.tam byse prosadil...chybi jim typicky def. založnik....

Reagovat
M11

no nechybi ale neva

Reagovat
Slejdy

jn

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze je spatny ale nic prvratneho zatim neudelal....myslim ze pro hru juve bude zbytecny

Reagovat
smazaný uživatel

talent ma jinak by nemohl hrat ve Valencii a potom v Live...akorat v Live nedostal prostor ukazat c o v něm je

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

no doufam ze zustane v Premier League tam kdyz se usadi v nejakym mensim klubu příklad Man City tak tam může dorust do velikosti Essiena protože jsou typově dost podobní

Reagovat
smazaný uživatel

essien a sissoko typovo podobny :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tim co predvadi za vykony kdyz neni poradne schopny presne nahrat muze v klidu odejit, aspon by vic prilezitosti dostal lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Ať odejde,ale také bych rád viděl dále v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko uz zevraj prestupil za 16 melonov do juve

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele