Sissoko zraněn, může přijít o zbytek sezony

08.03.2009, 15:15
Aktuality
Juventus včera zvládl turínské derby a vyhrál 1:0 na hřišti konkurenčního FC, přesto v táboře Staré dámy nepanuje nejideálnější atmosféra. "Zavinil" to Mohamed Sissoko, který má zlomenou zánártní kůstku a v letošní sezoně si možná již nekopne...

"Mohamed Sissoko si v utkání mezi Turínem a Juventusem poranil levou nohu, má zlomenou zánártní kůstku," informoval Juventus prostřednictvím oficiálních internetových stránek.

Sissoko s definitivní platností přijde o úterní odvetu osmifinále Ligy mistrů, v níž Juventus bude proti Chelsea dohánět jednobrankvé manko. O jeho dalším osudu rozhodne podrobné vyšetření. Zlomenina zánártní kůstky si pravidelně vyžádá několikaměsíční přestávku a tak hrozí, že pro Sissoka letošní sezona předčasně skončila.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je jedno,stejně postoupí CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
jtbs

nevadi Juve postupi aj bez neho. Hlavne aby nastupil aj Nedved aj Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco proti Chelsea raději ne. Možná na závěr až modráci pomelou z posledního.

Reagovat
jtbs

musime dat rychly gol! Takze radsej na zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, musíme je uhonit, hrát v poklidu, nepůjčit jim míč. V 60. minutě Giovinco za Tiaga nebo Marchisia(Poulsena) a Grande Paolo na střed a pak přijde úder...

Reagovat
jtbs

mno ty ocividne chces hrat na 1-0...myslim ze jeden a teda ani dva goly nam stacit nebudu...3!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když budeme hrát svoji hru, gól nám nedají. Pokud dáme rychlé góly, bude to fajn, ale moc s tím nepočítám. A hlavně, musíme uhonit je a né sebe, takže o žádněm divokém začátku to být nesmí.

Reagovat
jtbs

bohuzial ani divoky zaciatok necakam...pravdepodobne sa zopakuje scenar z posledneho ligoveho zapasu...

Reagovat
One-Real

je to škoda...

btw: koukali jste někdo na dnešní Davis Cup?

Reagovat
smazaný uživatel

ja skvele dneksa zahral opicak

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mi snád zdá ved nastupil mozno na pár minút v závere nie?? Skoré uzdravenie Momo, veľká strata, no v utorok verím tiež v postup

Reagovat
smazaný uživatel

I tak postoupi blues

Reagovat
smazaný uživatel

je to ztrata...ale verim vam bianconeri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

To je smůla a to to měli slušně rozehrané.Momo je klíčový hráč.Neskutečná fyzička.Kdo teď bude bourat protihráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Juve je to obrovská ztráta . Zanetti je taky zraněný , takže Poulsen dostane hodně prostoru . No uvídíme jak to dopadne .

Reagovat
M11

skoda.. ale absolutne odmitam reci ze Momo je nas klicovy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda je hlavně to, že nám zůstávají na 2 místa tři hráči(všichni prošli delším zraněním), což je v této fázi sezóny docela šílené. Mám strach, abychom konec nedohrávali s primaverou.

Reagovat
M11

je to jako skaredy sen ta nase zraneni.. navic jeste hrajeme 3 souteze.. dalsi zraneni muze prijit hned zitra a tvuj scenar se klidne muze naplnit

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že místo boje o základ, hraje ten, kdo zrovna nemarodí(skoro by se dalo říct ten, kdo má ruce a nohy). Největší ztrátou je zranění Sissoka vůči úternímu zápasu, kde byla sestava jasně daná a teď tam bude muset nastoupit buď Poulsen nebo Marchisio, kteří hráli v sobotu. Myslím, že ani jeden z nich nemá na to, aby zvládl celých 90. minut, což může být hlavní problém(nejsem si totiž jistý ani u Tiaga). Ještě se nabízí možnost s Nedvědem na středu, ale pokud bychom neměli dostatek štěstí, mohla by to být naše smrt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě Momo v téjto sezóně nepředvádí to na co jsme byli zvyklí minulou sezónu ( půl rok) . V současném kádru vidím osobně pouze jediného klíčového hráče a to je s ohledem na už asi dvouměsíční formu Pavel Nedvěd , na podzim to byl Del Piero . Jediný kdo se ukázal naprosto klíčový byl Mauro , kterého nedokázal nikdo adekvátně nahradit . I tak si myslím že Juventus je spíš jako tým .Bez nějakých nenahraditelných individualit Ale s ohledem že Zanetti je zraněný mám o defenzivní činnost našich středařů velké obavy

Reagovat
M11

urcite jsme tym.. ale takove silne individuality proste schazi.. minimalne v lize by byla situace uplne jina kdyby bylo aspon o pul toho marodeni min.. je to ted na povazenou.. oba co nam ted zbyli muzou zahrat slusne.. ale co je nejhorsi.. taky poradne vyhoret.. to je to proc hodne chybi Zanetti.. ikdyz se mu zrovna nedari tak porad si plni sve pokyny.. coz u toho zbytku je hlavni problem kdyz zacnou jancit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele