Sinama-Pongolle přestupuje do Atlétika

04.07.2008, 09:48
Aktuality
Atlético Madrid získalo už třetí letní posilu, z Recreativa Huelva koupilo útočníka Florenta Sinamu-Pongolleho. Třiadvacetiletý útočník se upsal na tři roky, už před ním Atletiko získalo obránce Heitingu a Ujfalušiho.

Atletiko mělo o francouzského útočníka zájem už delší dobu, nyní na svém webu oznámilo, že je přestup hotový. Nová posila bude fanoušků, oficiálně představena v pondělí.

Přestupová částka nebyla zveřejněna, jisté je jen to, že se Florent Sinama-Pongolle v Madridu dohodl na tříleté smlouvě. V Atlétiku se bude snažit navázat na své výkony z Huelvy, tam za dvě sezóny nastřílel 22 ligových branek.

Atlético pokračuje ve zbrojení na novou sezónu, Florent Sinama-Pongolle je už třetí letní posilou. Před ním přišli dva obránci – John Heitinga z Ajaxu a Tomáš Ujfaluši z Fiorentiny.

Autor: Radim Šantrůček / eurosport.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atletico bude delat ealu s barcou problemy

Reagovat
smazaný uživatel

no kdovi jak to s tou barcou bude...nakonec bude rada za 5. misto...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na 3.místo když ještě trochu posílí-Coupet měli by předstihnout Villareal, pokud chtějí útočit na titul měli by posilovat jinými jmény

Reagovat
Xavi

Docela jsem nepochopil, že pustili na hostovačku Jurada.

Reagovat
havrys99

super přestup a i hodně logickej...Atletico má málo útčníků tak přišel dobrej kanonýr...ale jeden z trojice Forlán,Aguero,Sinama hrát nebude což je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No že by měli zrovna málo hráčů do offenzívy se mi nezdá . Forlan, Aguerro, Maxi Rodriguez, Garcia, Reyes, Simao .. teď ještě Sinama .

Reagovat
herbage

Jenže on je útočník a na hrot mají jen Forlána a když se zraní, tak tam byl Mista, jneže ten odešel a přišel proto Pongole. Maxi Rodriguez, Luis Garcia, Reyes, Simao jsou křídla, Aguerro podhrot, takže skutečnej zabiják je tam jen Forlán.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim . Minule léto utrácely neskutečný peníze ... a toto letní přestupové období moc urácet nechtěli tak sem čekal že příjdou tak maximálně 2-3 hráči a to do obrany . Sinama je dobrá posila v náročném programu si zachrají všichni ale jen mě to překvapilo

Reagovat
havrys99

Coupet - Heitinga,Ujfaluši,Pablo,Lopez - Simao,Maniche,Maxi R. - Aguero - Forlán,Sinama pokud teda bude Sergio na tom podhrotu můžou hrát všichni tři

Reagovat
smazaný uživatel

a Raúl Garcia na lávku? ten bude určitě hrát místo Maniche nebo Sinamy(Agüero bude nejspíš v útoku)

Reagovat
-Kopy-

Hodně kvalitní třetí útočník. Sinama si zahraje dost, zranění, karty, dlouhý a náročný program čeká Atlético, takže že by si moc nezahrál toho bych se nebál.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len lahký nadpriemer, Atlético malo radšej kúpiť Crespa alebo Oliveiru, ale zas úplne zlý hádam nebude

Reagovat
herbage

Tak on je hlavně náhradník za Forlána. Crespo či Oliveira by mohli dělat problémy, kdyby seděli.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted uz vim komu ve spanelske lize budu 100% fandit, je tam Sinama i Luis Garcia oba hrali za muj milovany LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Synamo..........nevěřím že musedne španělský fotbal!!!§

Reagovat
rufus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele