Atlético brzy získá Coupeta s Pongollem

27.06.2008, 15:42
Aktuality
Brankář Gregory Coupet a útočník Florent Sinama-Pongolle se brzy stanou posilami Atlética Madrid. Věří v to klubový prezident Enrique Cerezo. Ten označil přestup Pongolleho z Huelvy za hotovou věc, na příchodu lyonského Coupeta intenzivně pracuje.

Atlético se oba hráče snaží koupit už delší dobu, do pátečního odpoledne ale nebyl ani jeden přestup úspěšně dotažen. "Stále na všem pracujeme, ale ještě musíme několik dní počkat, než přestupy potvrdíme," prohlásil prezident Cerezo.

"S Lyonem jednáme o Coupetovi a věříme, že se dohodneme. Sinama je už prakticky hráčem Atlétika Madrid, už se jen potřebujeme rozhodnout, jestli ho pošleme na hostování do Santanderu, nebo ne," pokračoval Cerezo.

Podle španělských médií se Atlético snaží získat na roční hostování Ricarda Oliveiru ze Zaragozy. Kdyby uspělo, poslalo by Pongolleho na rok pryč.

Madridský klub měl mít zájem také o Diega, špílmachra Werderu Brémy, tyto informace ale Cerezo popřel. "Tohle absolutně není pravda, to vám můžu říct," uvedl.

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

myslim ze ten diego by sa im hodil viac nez sinama-pongolle

Reagovat
smazaný uživatel

a este by si mohli zmenit dresy,tieto sa mi nepacia

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ten dres Huelvy?

Reagovat
smazaný uživatel

nie myslim dresy atletica,ale vlastne ani tento na foto neni nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Coupet? s nim chce hrat Atletico o spicu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ho kupujou když ho hned posílají pryč.....myslím si že by mu měli dát šanci....vykopat mistu....jenže i tak by měli ještě forlána, garciu, reyese a kuna...

Reagovat
Fernando_Torres

Dva zbytecny nakupy, at radsi koupej nekoho poradnyho....

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že to nebude špatná investice.Coupet určitě kvality má,a že mu je 35,brankáři můžou hrát klidně do 38.A Pongolle není špatný útočník,na PD je zvyklý a v lepším týmu,jako je Atlético bude eště lepší

Reagovat
blaugrana

to sudis na zaklade Edwina, ale to sa neda..on je uplne niekde inde ako Coupet...Edwin patri dlhodobo medzi svetovu spicku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ale když Lyon vyhraje 7 titulů v řadě,tak v brance musí stát nekdo aspon trochu schopný.A že nepatří mezi světovou špičku,to vím taky.A nesoudím podle Edwina

Reagovat
smazaný uživatel

Sinama zrejme v Atleticu nezostane a pojde na rocne hostovanie do Santanderu, pretoze Atletico ocakava, ze v pondelok pride na rocne hostovanie Oliveira zo Zaragozy.

Reagovat
smazaný uživatel

coupet je

Reagovat
smazaný uživatel

b.schweinsteiger je

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem naco im je sinama ,ved maju asi 5 vybornych utocnikov - Forlan , Aguero , Braulio , Mista , Reyes u Atletika by sa mali zamerat skorna obranu a na brankara , Coupet je dobra volba....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele