Šilhavý: Kdybychom nevyhráli, už by to bylo špatné, takhle pořád žijeme

03.09.2021, 11:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Y.N.W.A

První místo je vzdálený a jestli budeme druhý nebo třetí je jedno... jde o výkony, dát týmu nějakou tvář a sebevědomí před megatěžkou baráží.... což mi přijde, že Šilhavému jakžtakž jde, rozhodně líp než trenérům repre před ním až do Brücknera (jo a Vrba ještě)

Reagovat
Acrocephalus

OT: dá se už teď předpokládat, že kdybychom hráli baráž, na koho narazíme? Nějaký klíč? Resp. nehrozí nám třeba potkat takové Španělsko, které se o tu baráž snaží, seč může?

Reagovat
RadekVonCZE

Německo

Ne tam je zatím faktor to, že Němci s Arménama ani jednou nehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

6 nejlepších z 2. míst budou nasazení, takže tam bychom se měli dostat. Pak záleží na losu.

Reagovat
Acrocephalus

takhle kvalifikace dopadne tak pojebaně, že fakt vyfasujeme někoho na úrovni Španělska a na MS můžeme opět rovnou zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta baráž nebude vůbec jednoduchá, z 12 týmů postoupí na závěrečný turnaj jen 3. U nás se pořád píše, jak jsme v pohodě, že máme prakticky jistou baráž, z ní ale bude cesta na MS nesmírně těžká.

https://en.wikipedia.org/wiki/2022_FIFA_World_Cup_qualification_%E2%80%93_UEFA_Second_Round

Reagovat
Salfovic

A já měl za to, že se bude hrát klasická jednokolová baráž

Odhaduji, že podobně to bude mít většina lidí.

Reagovat
Foxhill boy

Základní problém je, že s největší pravděpodobností nebudeme mezi šesti nasazenými, takže budeme hrát první zápas venku. Když postoupí mě, tak v tom druhém zápase už bude rozhodovat los. Jednoduché to nebude, ale pořád jsou to dva zápasy. Když bude štěstí na los, tak šance je. Rýsuje se to tak, že nejhorší by mohlo být Španělsko, ale ostatní soupeři jsou hratelní, jsme s nimi schopni hrát vyrovnané zápasy. Jelikož už baráž máme jistou, myslím, že blíž MS už dlouho nebylo.

Reagovat
PaYaB

Hlavně musí být všichni zdraví, potom ta šance rozhodně malá nebude.

Reagovat
milan78

Posilhavam po Trenérovi, dlouho sme žádného top neměli

Reagovat
Pablos

Čím víc vyhráváme, tím víc bodů máme

Reagovat
jsemdement

Cim min prohravame, tim vic bodu mame .

Reagovat
Rišan

Jak je možné dát sem tak stupidní titulek? Ledaže by EF chtěl aspoň naznačit jakého blba máme trenérem repre! To my ovšem víme a musíme spoléhat jako dosud na zázraky a že se nám podaří eliminovat intriky UEFA, Britů aj. křiváků snažících se parazitovat na "těch nuzácích" z Východu ať už v rámci boje proti rasismu, pomocí prachů nebo jinak. U nás jim to zatím vychází na 100% viz dlouhodobé vyřazení Kudely, nyní i Schicka aj.

Reagovat
Modroočko

A ty si čo za pokémona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele