SHERINGHAM JEŠTĚ NEKONČÍ

11.05.2007, 14:31
Aktuality
Pro Teddyho Sheringhama není věk vůbec žádným limitem. Útočník West Hamu United na začátku dubna oslavil své již 41. narozeniny, ani v takto, na fotbalistu, hodně pokročilém věku však nemyslí na konec kariéry...

"Doufám, že budu stále hrát. Pořád se cítím fit a užívám si hraní i každodenní trénování," prohlásil Sheringham v rozhovoru pro SkySports 1.

Nejstarší fotbalista Premier League toho za sebou má již hodně. Jeho zřejmě nejslavnější okamžik přišel v roce 1999, kdy svým gólem přispěl k výhře Manchesteru United ve finále Ligy mistrů nad Bayernem Mnichov. Dlouhá léta strávil v Tottenhamu, nyní je na soupisce West Hamu United. "Kladiváři" v zimě mocně posilovali a Sheringham se tak na hřiště příliš nedostává, přesto pochopitelně věří v záchranu svého týmu.

"Myslím si, že se zachráníme, vyhráli jsme šest z posledních osmi zápasů. Máme dobrého bojového ducha a klid, což budeme určitě potřebovat," říká Sheringham před víkendovým utkáním na půdě Manchesteru United, v němž si v případě, že Wigan nevyhraje na hřišti Sheffieldu United, může WHU dovolit i prohrát.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1344)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele