Sevilla posilovala obranu, koupila Gnagnona a Gómeze

26.07.2018, 10:23
Aktuality
Sevillu v průběhu loňské sezony opakovaně zradila propustná defenzíva a na zpevnění zadní řady se budou podílet dvě nové posily. Španělský celek koupil z francouzského Rennes Jorise Gnagnona, do Andalusie se vedle něho stěhuje rovněž Sergi Gómez z Celty Vigo...

Gnagnon je francouzským reprezentantem do 21 let a v prvním týmu Rennes debutoval v polovině ledna 2016. Loni byl stabilním článkem základní sestavy a vynechal jenom dva ligové duely, celkem v Ligue 1 stihl 70 startů a v nich tři branky.

"Sevilla a Stade Rennes se dohodly na přestupu 21letého obránce Jorise Gnagnona. Po příletu a absolvování zdravotní prohlídky Gnagnon podepsal smlouvu na pět sezon," stojí v prohlášení na internetových stránkách Sevilly.

Gnagnon ve středu obrany Sevilly nahradí novou posilu Barcelony a svého krajana Clémenta Lengleta a jeho transfer nebyl z nejlevnějších, Rennes by mělo dostat patnáct milionů eur.

Gnagnon není jediným novým stoperem v kádru Sevilly, vedle něho přišel ještě Sergi Gómez - Celta Vigo za něho vyinkasovala pět milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / sevillafc.es

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gnagnon se bude rychle adaptovat. Už zná apolupráci s českym golmanem.

Reagovat
junglist

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez je za 5 Mega parádní posila, docela vyjebavka s Vigem

Reagovat
Phillipinho

Gnagnon asi hodne dobra posila, ale Gomez se mi teda moc nelibi...Celkove Sevilla z tech top tymu v lize posiluje uplne nejhure.

Reagovat
Messiáš

Bohužel, je to tak. Naprosto nechápu dotáhnutí Mesy, kterej byl naposledy dobrej u Palem a ani tehdy jsem uplně nerozuměl jeho hypu. Amadou je pro mě veliká neznámá, Vaclíka z patriotismu ušetřím, ale Gomez mi nepřijde lepší jako Kjaer třeba, takže maximálně backup. Djeného prováhali, teď ještě pustí Coreu a vezmou Aleixe Vidala a můžou být rádi, když zopakuji lonske umístění. Vůbec se mi to nelíbí. Zaplať panbůh za Gnagnona

Reagovat
Phillipinho

Tak jestli Lazio opravdu nabizi za Correu 18 mega, tak by ho meli poslat v darkovym baleni. Djene byl asi moc drahej no, skoda ze asi odejde nekam do Anglie. Jinak jsem cetl, ze v priprave zatim velice dobrej Arana.

Reagovat
Messiáš

Correa je sice negolovej, ale dle me to v sobe rozhodne ma, je mu 23 let a pri dnesnich cenach mi 18 neprijde jako neco, co by se melo automaticky akceptovat. V případě jeho odchodu bych alespon doufal v příchod někoho na jeho místo, protože jestli to chcou jen zaplácnout Nolitem, tak potěš. O Aranovi se píšou ódy, já ostatně čekal už v minulé sezóně, že se dostane do sestavy, ale prej měl nadváhu a jeho aklimatizace probíhá dost pomalu. Už i chtějí vypakovat Gansa dříve (kromě jiných důvodů), aby se Arana taky bavil s někým jiným než jen s ním .

Jsem zvědavej, jestli se udrží Nzonzi, vážně doufám, že pokud odejde, tak nevezmou dřeváka Bakayoka. Jsem vážně dost skeptickej..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky si myslím, že Correa to v sobě má a za 18 bych ho na dnešním trhu rozhodně nepustil. Stačí, aby trochu zlepšil produktivitu a hned bude mít cenu 35+ mega, jeho skillset je velmi zajímavý.

Jinak Sevilla je na ústupu, to je bohužel jasně patrný a je to vidět úplně všude. Přivádějí často starší hráče (který už nezobchodují), točí trenéry a celkově to nedává smysl. Ta jejich pozice mezikrůčku na cestě do velkoklubu pro talentovaný hráče mi k nim seděla a navíc to dávalo i ekonomicky smysl. Teď opravdu netuším, co mají za strategii. Naštěstí mají po delší době kvalitního trenéra, tak uvidíme.

Reagovat
Messiáš

Naprosto souhlasím . Čekal bych, že Sevilla bude mnohem aktivnější na jihoamerickém trhu, ale vlastně obecně. Gnagnon bude podle mě trefa, ale takovýhle plejerů běhá v Ligue 1 celá řada a spousta postů je absolutně nedořešená. Odchodem Correi se Sevilla zbavuje jednoho ze svých nejperspektivnějších hráčů (byť já měl pro něj vždycky celkem slabost) a o náhradě se ani nemluví. Aleix Vidal... tím teda vyřeší problém nám, ale reálně to není žádnej progres..

Reagovat
Seydou Doumbia

Třetí věta.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplat panbuh

Reagovat
smazaný uživatel

Protože my máme bezchybné přestupy.

Reagovat
OranžováKarkulka

Gnagnon, uzasny jmeno, snad budou nejakej zapas v EL davat v CT, to se tam ti lingvisti u toho komentovani udusui

ten Sergi, posledni dobou jsem na to vubec nemel cas, jak se mu v Celte darilo? pamatuju si ze byl v becku celkem slibnej, ale z jeho kariery za Barcelonu si vybavim akorat jak v klubovy televizi predvadel karetni triky :(

Reagovat
smazaný uživatel

teď dělá triky v obraně...akorát ne karetní a ne vždy mu vyjdou

Reagovat
cetto

No jestli se s Gélinem počítá spíš na Dm, tak tam máme na stoperu akorát Mexera a Bensebainiho. Minimálně jednu posilu tak bude nutné přivést. Nevěřím, že by se nám povedlo z juniorky vytáhnout třetího perfektního stopera za 3 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roky ho zase klasicky trhnou za několikanásobek...pritom takovych otroků beha po francii miliony..

Reagovat
Mateo16

ONDA CERO: Mateo Kovacic will stay at Real Madrid

Reagovat
Mateo16

Theo Hernandez will leave Real Madrid on loan.

Real Madrid will NOT sign Cavani nor Rodrigo. They are not searching for a strike

Reagovat
misinho7

ôk čiže veríme Karimovi.. No pekne...

Reagovat
Mateo16

+ Borja ostava tiez

Reagovat
misinho7

no ok tak po 3 vitazstvach v LM sme si asi povedali ze je dobre sa stat priemernym timom a nechat trofeje napokoji...akoze ok Karim ze zostane to beriem ale Borja sak je to traged vobec na Real nema a ak on ma byt utocnik c.2 tak diki pekne....tesil som sa na sezonu ale zacinam sa bat co to bude za katastrofa..odide nam jeden z dvoch najlepsich hracov dekady a nepride nikto kto by to zaplatal

Reagovat
CHONG

Ještě je tam RdT

Reagovat
misinho7

to sme si pomohli ... no nic ak nikto nepride snad dostane sancu uz teraz Vinicius verim ze konecne som sa dockal nastupcu Robinha

Reagovat
CHONG

Upřímně mně vlastně ani moc nebude vadit, když nikdo nepřijde, hlavně, ať už začne sezóna, těším se na na hru pod Julenem, jsem zvědavý na mladíky a třeba se bude dařit i tak, a když ne, tak holt Pérez to prasátko rozbije příští rok, no.

Reagovat
misinho7

akoze mam to kus podobne jedine co by som si prial je nejaky zabijak lebo stym materialom co mame na tvorbu sanci tak to je uzasne..ale zas na druhu stranu som zvedavy na Karima ako mu to pojde ak nebude ten asistent Cristiana, potom na Garetha ako zvladne tu ulohu lidra a hlavne verim Viniciusovi .. mozbo by som sa mal skludnit ale nejak verim ze ten chalan bude uzitocny uz prvu sezonu a bude nas bavit brazilskym sylom ...a este som zvedavy na celkovo real bez cristiana..vela hracom to moze aj prospiet tak som zvedavy ako sa s tym vyrovnaju(Karim,Bale)

Reagovat
Ed_Hazard

Bojím sa toho, že naprílad Karimovi to neprospeje. On je za tých 9 rokov proste naučený robiť čiernu robotu a pre niekoho vytvárať šance. Jeho už na staré kolená asi nezmeníme (snáď sa mýlim)

Čo sa týka Buby, tiež si myslím, že bude prospešný už teraz a vôbec mi nevadí tá cena zaňho. Pritom to je uplne iracionálne, pretože to je mladý fagan, ktorý je v Madride len pár týždňov a jediné s čím mal zatiaľ skúsenosť je kopáčska brazílska liga On koniec koncov nemusí vôbec zostať a môže ísť na hosťovačku, veď dobre vieme, že nedostal ani číslo na dres Už nch to začne

Reagovat
misinho7

Buba nemá číslo lebo bude hrať aj za Castillu, na prezentacii povedal ze hosťovať nejde. Ja si myslím ze mu asi veria a kebyže nepríde Hazard tak ma veľkú šancu hrať už teraz

Reagovat
Ed_Hazard

Viem, že to pvoedal. Mal tam viac takých sebavedomých šplechov To podla mňa vôbec nič neznamená.

Reagovat
misinho7

Nech si verí chalan to je dobre keď bude makať na sebe a veriť si tak mame Cristiana juniora

Reagovat
misinho7

ale zas clovek sa tesi na novu sezonu ako to bude vyzerat ale kader je ten isty dokonca slabsi bez Crisa tak neviem ci si to len nenahovarame a pritom to bude podobna sracka s miernymi zableskami ako pod Zidanom v dolezitych momentoch ...je tam novy trener sice ale tu hadzanu sme hrali aj pod Zizum ... no neviem snad to bude dobre

Reagovat
Mateo16

Julien poleti strasne rychlo stymto kadrom. V zime tam uz nebude

Reagovat
CHONG

Nepoletí, mám nohy na stole.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým se údajně soustředí hlavně na komunikaci a sehranost.. naopak kondice, kterou nastolil Zizu, tak tu nějak Lope vypouští.. Já se obávám hroznyho průseru..

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

Klídek. Přijde Nový Král. A fšem dá jesle.

Reagovat
miguel bain

Gnagnon by na sobě měl zamakat, má neskutečný potenciál, ale jak vidím tu jeho postavu a s tím spojený pohyb a sílu tak se biju do čela snad dá tomu lenochovi nějaký trenér pořádně do těla protože z něj může vychovat špičkového stopera

Reagovat
valloire

Já se ptám na posili Flo. Kvalitní posili. Nějaký ména. Aby jsme to fšecko vihrály. Kdepa sou?

Reagovat
Visca el barca

Nikde. Nastaví období sucha

Reagovat
Jordi Alba

Nohy na stůl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U moře

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Ed_Hazard

Pravdu máš, ešte všetci dovolenkujú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele