Šéf Liverpoolu Henry: Suárez nikam neodejde

09.08.2013, 16:28
Aktuality
Konec jedné dlouhé ságy? Majitel Liverpoolu John W Henry dost možná utíná nekonečné spekulace o hlavní hvězdě Reds Luisu Suárezovi. Uruguayský útočník apeloval na vedení s žádostí přestoupit do celku, kde by měl možnost hrát evropské poháry. Henry však s největší pravděpodobností tímto prohlášením učinil jeho záletným tendencím přítrž.

Suárezovo jméno bylo spojováno především s Arsenalem, který za jednoho z nejlepších hráčů Premier League nabídl 40 milionů a jednu libru k tomu. Prodat kontroverzního útočníka k rivalovi je však dle Henryho naprosto vyloučené. "Pustit Suáreze k týmu bojujícímu o stejné příčky by bylo naprosto absurdní," uzavřel tuto kauzu vlastník Reds.

"Liverpool potřebuje hrát v Evropě, potřebuje se kvalifikovat do Ligy mistrů. Hovořil jsem s Ivanem Gazidisem (generální ředitel Arsenalu, pozn. redakce) a sdělil mu, že jim Luise neprodáme za žádnou cenu. Stejně tak neučiníme ani v případě, že přijde zahraniční zájemce. Nemáme dostatek času na opatření náhrady," vysvětlil Henry.

Suárez si svým vyjádřením v posledních dnech stihl znepřátelit četné zástupy příznivců Liverpoolu, kteří jej nedávno paradoxně vyhlásili pátým nejpopulárnějším hráčem v historii klubu. Henry však věří, že jak oni, tak i manažer Rodgers, najdou k forvardovi opět cestu. "Manažer je zklamaný, po právu, a zklamaní jsou i fanoušci. Luise ale potřebujeme, doufám, že se vše dá do pořádku," zakončil Henry.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (459)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele