Schafer dostal volno a možná skončí nadobro

12.05.2008, 19:49
Aktuality
Brankář Stuttgartu Raphael Schafer dostal od trenéra Armina Veha volno pro poslední bundesligové kolo a dost možná v létě opustí tým loňského německého mistra, hovoří se o tom, že do Stuttgartu přijde Jens Lehmann. Schafer přitom do Stuttgartu zamířil teprve loni v létě z Norimberku.

Vehovi došla se Schaferem trpělivost po nepřesvědčivých vystoupeních v posledních dvou zápasech. Nejprve Schafer inkasoval tři branky od fotbalistů Borussie Dortmund a o posledním víkendu jej čtyřikrát pokořili hráči Wolfsburgu.

"Raphael proti Bielefeldu hrát nebude," řekl Veh pro magazín Sport Bild. Přednost tak s největší pravděpodobností dostane mladík Sven Ulreich.

Navíc je dost dobře možné, že debakl ve Wolfsburgu byl pro Schafera posledním v dresu Stuttgartu. Loňský mistr bude mít ještě letos plné ruce práce, aby se dostal alespoň do Poháru UEFA a nevýrazné Schaferovy výkony jsou podle vedení klubu jedním z důvodů, proč se obhajoba nejvyšších pozic nezdařila.

O Stuttgartu se v poslední době také hovoří jako o dalším působišti reprezentačního brankáře Jense Lehmanna, který skončil v Arsenalu a chystá se vrátit do Německa.

Autor: Jiří Fišara / teamtalk.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Ulraich je velka nadeje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano naděje je, ale určitě šanci nedostane. Čeká je důležitý zápas, chytat bude Stolz.

Reagovat
Arne

leda bys to koučoval ty místo Veha... proč by měl chytat Stolz, který mezi náma neodchytal v BL zatím jediné utkání, a ne Ulreich, který odchytal velkou část jara?

Reagovat
AC.Milan

tak jakokdby neprodali tima...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto s Vehem souhlasím. Schäfer byl sice v Norimberku dobrý gólman, ale prakticky minulý rok tam DFB Pokal udělal jeho náhradník. Letos jsem jej viděl málokrát, ale myslím si, že on není ten kdo by mohl za nepovedenou sezonu Švábů. Když jsem viděl zápas Werder - VfB, málem mě kleplo. Werder po třech minutách vedl 2:0 a jediný kdo ze Stuttgartu hrál byl Gomez, který nakonec dal gól. Liga mistrů bylo totální fiasko.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tomu Ulraichovi?? 22?? naděje může být, ale za dýl. Když jsem viděl pár jeho zápasů taky ty jeho výkony nebyly zrovna jisté a přesvědčivé.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Ulreich a 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vidim, Schafer půjde zpátky do Norimberku a Blažek do Sparty . . .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele