Lehmann nevyloučil odchod do Stuttgartu

13.05.2008, 16:19
Aktuality
Těžké rozhodování v nejbližší době čeká na Jense Lehmanna. Německý brankář po odchodu z Arsenalu stále ještě nemá jasno, zda bude pokračovat v aktivní kariéře a pokud se rozhodne chytat i nadále, možná se postaví mezi tyče bundesligového Stuttgartu...

Stuttgart před letošní sezonou opustil Timo Hildebrand a jeho nástupcem se měl stát z Norimberku zakoupený Raphael Schäfer. Jenomže tomuto brankáři sezona vůbec nevyšla, trenér Armin Veh ho nepostaví k poslednímu zápasu proti Bielefeldu a tamní média již spekulují o možném příchodu Lehmanna.

"Ano, pokud se rozhodnu i nadále chytat, poté si dovedu představit angažmá ve VfB. Stuttgart je jedním z nejuznávanějších klubů v Německu," nechal se slyšet Lehmann.

Lehmann přišel do Arsenalu v roce 2003 z Borussie Dortmund a většinu angažmá v Londýně strávil jako jednička. To vše změnil začátek letošní sezony, v němž vyrobil několik minel a navíc se zranil, čehož využil Manuel Almunia. Německý veterán již v lednu zvažoval odchod, dal ovšem košem i Borussii Dortmund a rozhodl se bojovat na Emirates Stadium. Tento boj byl neúspěšný, německý veterán proseděl téměř celou druhou polovinu sezony na lavičce a v utkání s Evertonem se rozloučil s fanoušky.

"Naznačoval mi, že se rozhodne až po evropském šampionátu a určitě se nechá hodně ovlivnit tím, jak to na ME půjde. Zatím neví, zda bude pokračovat," řekl manažer Arsenalu a nyní již bývalý Lehmannův nadřízený Arsene Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

porad patri k nejlepsi ale je to vul bohuzel pro nej

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart by pro něj byla dobrá volba si myslim. Chytat pořád umí a i na takovouto úrověn stále má.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehman je kopito..take krpy co predvedl Mel by jít do bayernu misto olivera Bayern hleda mladé golmany a to lehman je narozdíl od olivera:)

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyto jsi ty, na Stuttgart má, pěkně si zachytá v německu a bude mu hej

Reagovat
smazaný uživatel

no mohol by kedze so schaferom nie su spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím,že na stuttgart má,ale myslím si že stejně půjde do Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Silně pochybuju.

Reagovat
Arne

jj, to já taky... Weidenfeller s Zieglerem, dle mě nejlepší brankářská dvojice v Bundeslize, plus nadějný Höttecke a veterán Bade. ti nemaji žádný důvod shánět brankáře, spíš nějakýho stopera by BVB potřebovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Lehmann by v Dortmundu max. naplňovla kvótu kiksů a mám pocit, že si to tam nejak rozhádal?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že je to zbytečné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele