Wenger potvrdil Lehmannův odchod

05.05.2008, 13:24
Aktuality
Už je to definitivní, Jens Lehmann se v létě rozloučí s dresem Arsenalu. Německý brankář o víkendu dochytal utkání s Evertonem a manažer Gunners Arsene Wenger následně potvrdil Lehmannův odchod...

"Ano," odpověděl Wenger na otázku, zda ono střídání mělo znamenat Lehmannův odchod z Emirates Stadium.

"Proto jsem ho poslal na hřiště. Chováme k němu velký respekt. Je to skvělý profesionál. Soustředil se na každý den a tvrdě pracoval," dodal francouzský kormidelník.

Lehmann přišel do Arsenalu v roce 2003 z Borussie Dortmund a většinu angažmá v Londýně strávil jako jednička. To vše změnil začátek letošní sezony, v němž vyrobil několik minel a navíc se zranil, čehož využil Manuel Almunia. Německý veterán již v lednu zvažoval odchod, dal ovšem košem i Borussii Dortmund a rozhodl se bojovat na Emirates Stadium.

"Ten pocit na konci byl úžasný. Bylo to krásné rozloučení a já jsem vděčný fanouškům, kteří navždy zůstanou v mém srdci. Je jenom škoda, že letošní sezona nemá lepší konec," prohlásil po utkání s Evertonem Lehmann.

Lehmanna nyní čeká evropský šampionát, co bude poté ale zatím neví. "Rád bych chytal dále, ale to je současný pocit. Zeptejte se mě po mistrovství Evropy - možná změním názor. Ještě uvidím," řekl Lehmann.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kéž by si byl odpustil některé ty komentáře během jara speciálně, tak by se "skvělý profesionál" neměl chovat jakkoli zkušený oproti druhému golmanovi je

Reagovat
smazaný uživatel

konecne... ne ze by mi to nebylo jedno, ale kdo to ma porad poslouchat jak se mu neco nelibi...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ho :(

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze o almuniovej hlupej narazke po skonconi interview ze mannone a fabiaski su lepsi nez lehmann tu nik nevie, uz len to bolo "profesionalne"... Thank you Jens!

Reagovat
smazaný uživatel

at jde chytat dál.

Reagovat
milan78

sparta by golmana potřebovala když dostává goly z půlky apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto jsem neplet... Toto je diskuze o fotbale!!

Reagovat
smazaný uživatel

do sparty lehmann lol góly z půlky hold to je sparta jsou to kopyta ohledně jako celá česká liga

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenalu chytal výborně, pak se ztratil díky chybák, ale stejně je to dobrý brankář

Reagovat
fantomas

Díky Jensi, ale neoplaču te

Reagovat
smazaný uživatel

Za to co odchytal v sezoe 05/06 jsem mu vdecny!!!to byla skvela sezona pro jense.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne uz bylo na case mel vodejit v lednu...

Reagovat
Pharrell

dekiji Jensovi ze pomohl Arsenalu behem sveho pusobeni k vitezstvi v EPL 2003/04,FA Cup 2004/05 a take k finale LM 2005/06

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele