Saint-Étienne má nového kouče, vsadí na dosavadního asistenta

06.06.2019, 19:31
Aktuality
Vedení Saint-Étienne vyřešilo otázku nového trenéra. Do funkce hlavního kouče se posune dosavadní asistent Ghislain Printant, obě strany se dohodly na spolupráci platné do června 2021...

Printant částečně stojí za letošním úspěchem francouzského klubu, který v tabulce Ligue 1 obsadil čtvrtou příčku a jeho fanoušci se tak mohou těšit na Evropskou ligu. Printant byl asistentem Jeana-Louise Gasseta, jemuž skončila smlouva a sám se nakonec rozhodl pro odchod a hledání nové výzvy.

"Jsem obrovsky pyšný a děkuji vedení za důvěru. Stále mám velké ambice a spoustu energie pokračovat v práci, kterou jsme za uplynulých osmnáct měsíců s Jeanem-Louisem Gassetem odvedli," řekl po podpisu kontraktu.

58letý Printant v minulosti pracoval pro Montpellier a od listopadu 2014 vedl rok a čtvrt Bastii.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
Pyroman

Žádná přelomová změna, ale úroveň by měl udržet a aspoň díky tomu zůstanou M'Vila a spol.

Reagovat
Seydou Doumbia

Co jinak říkáš na nové loga Nantes a EAG? Podle mého oba hodně dobré.

Reagovat
Pyroman

EAG super, Nantes zajímavý, ale ten styl je na mě moc podobný Juventusu. Spíš pobavily jejich nový venkovní dresy, podoba s ASSE je hodně velká.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele