S odstupem času si řekneme, že to byla fantastická sezona, prohlásil Kolář

16.04.2021, 10:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
PlackaSKS

jestli nějakym úplnym nesmyslem neztratí titul, tak rozhodně byla.

Reagovat
Stannis Baratheon

To už snad ani nejde ztratit. Do konce dubna je hotovo.

Reagovat
PlackaSKS

rozhodně by se to zapsalo do dějin ligy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Fakt letos zvláštní pohárová sezóna. Skvělá cesta do čtvrtfinále, ale nějak si to prostě člověk pořádně neužil

Reagovat
Freedo

Není divu, když nemůžeme na stadión.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
efjay

Řekl to hezky

Reagovat
kissak

No Ondro, Ty si to díky Roofovi budeš pamatovat do smrti.

Reagovat
madridcan

No tým pádom si to pamätať nebude

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to byla povedená sezona a reprezentace českýho fotbalu (I Sparta si vedla slušně). V základní skupině skvělý výsledky a skalp Nice a Leverkusenu, vyřazení opravdu kvalitních týmů jako jsou Leicester a Rangers? Co víc chtít.

Reagovat
JackDaniels.

Myslis Viktorku?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš? Bavím se o Slávii a její cestě evropskou ligou.

Reagovat
JackDaniels.

No napisal si Spartu, ale ja som to zle pochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Zmínil jsem ji, jen tak letmo, protože to jejich představení taky považuju za dobrý. Přeci jen vyplesknout dvakrát Celtic taky není špatný. A Lille s AC jsou prostě o x levelů jinde. Každopádně ostudu neudělali.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Beči

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Skvělá sezóna! Ale určitá pachuť zůstane po těch událostech s Rangers, to si budeme pamatovat do konce života.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Když po přečtení toho titulku napočítáš do sta aby ses uklidnil, a přečteš si to znova, tak třeba zjistíš, že na tom nic nenormálního není. Kdyby byl film o Václavu Havlovi a cpal se tam pořád McDonaldem nebo kdyby Mahátma Gándhí jedl knedlo zelo vepřo, tak to taky nesedí. Je to prostě něco co si autoři měli pohlídat a nepohlídali a není to žádná známka konce civilizace, jak se tu někteří snaží naznačovat.

Reagovat
naheCZ

Z článku to není patrné, nebo jsme slepej, ale to není podle skutečné postavy ne? To pak nemůžeš takhle srovnávat. To třeba zákazem lidem z Evropy jíst sushi ve filmech, protože to neodráží jejich evropský původ nebo co?

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tenhle seriál Luther neni o Lutheru Kingovi.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hrdina, který žije v Londýně, třeba nejí karibské jídlo."

Jasně

Reagovat
meno

„Nemá žádné černošské přátele, nejí karibské jídlo, nezdá se mi to autentické.“

Ono by bylo fajn, kdyby autor článku napsal perex tak, aby dával smysl. Nebo to po něm opravil korektor. Nebo to zkontroloval editor. Nebo debilní Novinky debilně netahaly tyhle debilní kulturní války...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, odpovídal jsem po paměti a ta zpráva se mi spletla ještě s jednou co jsem nedávno četl, takže to nedává úplně smysl

Reagovat
czech_mira

Ano, bylo to skvělý, super úspěch.

V podstatě neskutečné, že v sezóně kde zažijete v Evropě 4 výbuchy (Midtjylland A, Beer-Ševa A, Leverkusen A, Arsenal H) dojdete do čtvrtfinále.

Reagovat
kilobyte

No jo, ono to bylo vlastně letos, jak slávisti nadávali rozhodčímu, když nezvládli prohru.

Tak to se divím, že Kedel nedostal více.

Reagovat
Kop do titulků

Ja třeba spíš nadávám na toto absurdni pravidlo. Aby tose bylo fer tak musimto uznat ze nesmyslne pravidlo je i to co stalo za neuznani golu Smiha Rowa proti Slavii.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal top tým samozřejmě stále je a nikdo si nemohl myslet, že ten postup je reálný. Slavia musela předvést výkonový strop a to se nedá dělat pravidelně. Tady je její maximum. Arsenal má zcela jiný problém. On umí zapnout opravdu jen jednou za čas, pak má deku a je vysoce nekonzistentní. To se ale projeví spíše v lize, kde hraješ každý týden. Poháry Arsenalu naopak jdou velmi dobře, Arteta hned získal FA Cup loni a měl tam těžké soupeže jako Man City a Chelsea. Tak si to chce trochu objektivně zjistit, než všude jen číst plytké Arsenal není co býval. Ty hráče top top má stále, jen nejsou konzistentní. Ale to platí spíše pro ligu.

Reagovat
dontcallmeandre

Máš rozhodně pravdu, ale zase tohle byla přesně ta sezóna, kdy ten pocit, že by to mohlo jít i přes Arsenal byl oprávněný. Ale čtvrtfinále je super výsledek, čtvrtstoletí neměl nikdo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, letos to přes Arsenal jít mohlo. Arsenal totiž prochází obměnou. A to sakra velkou. Podobně jako United po éře Fergusona. Arsenal byl na Wengerovy závislý snad ještě více a to rovných 22 let. Dnes již nevídaná věc. Proto se nedá čekat, že to bude hned fungovat. Ten tým zdaleka není na svém potenciálu, ale když se mrkneš na ty mladé pušky, všechno většinou z akademie, je to prostě čistá fotbalová radost. Arsenal navíc dává z celé ligy nejvíc šanci mladým hráčům a dává jim důvěru. To, co jej zdobilo a ty hodnoty kolem, si naštěstí stále zachovává a proto je fotbalově zajímavý. Snad to v dalších letech postaví kolem hráčů jako Saka,Smith-Rowe,Martinelli,Balogun a vhodně doplní kvalitními nákupy. Pak může zase začít útočit na top4. Teď je klíčové dostat se zpátky do LM, kde ty peníze citelně chybí ( Arsenal má stále platy jako kdyby hrál LM).

Reagovat
Pablos

Ta poslední věta mě docela mate. Čtvrtfinále měla sama Slavia už před 2 lety, Sparta předtím (teď plácnu asi před 5lety) to je čtvrtstoletí ?

Reagovat
czech_mira

Sparta 2016

Reagovat
Pablos

takže jsem to odboku střelil dobře

Reagovat
czech_mira

"Ale čtvrtfinále je super výsledek, čtvrtstoletí neměl nikdo lepší"

Pleteš se!

Co mě jen tak z hlavy napadá je Slavia 2019, Sparta 2016 a Liberec 2001?2002?

Reagovat
Pablos

a Slavia jak vypadla s Leedsem tak snad dokonce byli už v semifinále né ?

Reagovat
czech_mira

Tak to už nepamatuju ale hledal jsem to a bylo to taky ČF, jde o sezónu kdy vyhrál Galatasaray

Reagovat
Pablos

máš to ještě otevřený ? Tak není tam ještě někde sezona kde by Slavia byla už v semi ? Něco bych řekl, že jsem zaslechl s AS Řím, že by je porazili v ČF... ale možná plácám

Reagovat
Pablos
Reagovat
dontcallmeandre

Však to je stejný výsledek, lepší než čtvrtfinále je semifinále, a to bylo naposledy s Bordeaux 1996 a to je 25 let, tudíž čtvrtstoletí. .

Reagovat
smazaný uživatel

záleží, co považuješ za reálný; já jsem osobně dával Slávii tak 10-15% šanci na postup. Takže to je daleko od 50 nebo víc, ale určitě bych neřekl, že to bylo úplně jasný. Víc jasný to mělo být před prvním zápasem - už tam se čekaly góly Arsenalu a jelikož nepřišli, tak bylo přirozené (a ne nesmyslné) věřit a doufat, že se něco podobného podaří i doma.

Reagovat
Freedo

Tak po tom, co Slavia vydařila Leicester, kterej je o dost lepší než Arsenal, to hodně fandů čekalo. Nevím, co si představuješ pod pojmem top tým, ale v top 4 jste nebyli už 6 let a navzdory velký individuální kvalitě pár hráčů ten tým jako celek silně nepůsobí.

Výmluvy na nekonzistentní hráče jsou nesmysl. Nekozistentní hráč chvíli hraje dobře a chvíli ne. Vaše "hvězdy" jsou letos konstatně špatný, ať je to Auba, Laca nebo Pepé.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kolář tam včera stál jak hydrant a skládal se jak šraňky... ale vážně. Nedoléčený hráč nemá na placu co pohledávat. Kolář za včerejší góly sice nemohl, ale taky nic nepřidal navíc. Při prvním gólu měl být rychlejší, nevyrazil by míč na tyč, ale na roh. Při šouráku, byť dobře umístěnému, Saky jenom statoval. Zkrátka měl chytat zdravý a na ČF EL připravený golman číslo 2. Že je na této pozici maskot kabiny Kovář, což dokonce trenéři přiznávají (!), není ta nejlepší vizitka.

Reagovat
meno

Ten Sakův gól byl vynikající. Pohybem si navedl Koláře na zadní, ale míč stačil umístit na přední. S tím nemohl Kolář nic dělat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele