Trpišovský: Musíme se dotknout výkonnostního stropu a zapomenout na první zápas

14.04.2021, 20:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jako Arsenal prostě musí. To jsou úplně odlišné světy, Slavia sice prožívá pohádku, ale nemůže to trvat věčně. Bude to fakt ostuda, pokud Arsenal vypadne. Už ten první zápas měli dát 3-4 goly a čau.

Reagovat
naheCZ

Ono to ve výsledku může být velká výhoda, že už si i tak došel hodně daleko a jedeš nad plán. Arsenal bude pod obrovským tlakem, prostě musí vyhrát a pokud se jim nebude dařit či třeba spálí nějaké šance na začátku, tak můžou hodně znervóznět...

Reagovat
Posledni Kovboj

*Slavie

Reagovat
bartes

jakou pohádku? Slávia žádnou pohádku neprožívá. Systematicky buduje několik let mužstvo, několik let ukazuje, že se může měřit s nejlepšími a porazit Arsenal by byla jen odměna za dobře odvedenou práci za poslední roky. Navíc Arsenal není zrovna v ideálním rozpoložení, takže bude mít co dělat, aby postoupil. Osobně mu vůbec nevěřím.

Reagovat
kattos

Jenže to je rozdíl mezi Viktorkou před tolika lety nebo Spartou

Slavia má opravdu velkou kvalitu která by mohla vydržet.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 a čau

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele