S nikým jsme se nedohodli, reaguje Gündoğanův agent na spekulace

31.03.2023, 13:59
Aktuality
Ilkay Gündogan (© AFP)

İlkay Gündoğan bude v nadcházejících týdnech řešit další budoucnost. 32letý německý záložník má v Manchesteru City smlouvu jen do konce sezony, na nové se stále nedohodl a čím dál hlasitěji se spekuluje o jeho stěhování do Barcelony. Hotové pro tento moment není nic, tvrdí to agent...

Jednání mezi Gündoğanem a katalánským klubem mají být ve finální fázi, důležitou roli ovšem může sehrát finanční situace Barcelony. Jisté totiž není to, zda se Barceloně povede hráče zaregistrovat, aby mohl hrát soutěžní zápasy.

"Rozhodně mohu vyloučit, že bychom se dohodli s nějakým klubem," říká Ilhan Gündoğan, fotbalistův strýc a agent v jedné osobě.

"Gündoğan se během uplynulých týdnů koncentroval výhradně na Manchester City, závěr sezony a narození syna. To, kde bude hrát v příští sezoně, je stále otevřené," dodal.

Gündoğana vychovávala Bochum, první velké kroky udělal v Norimberku a do Manchesteru City přišel v roce 2016 z Borussie Dortmund. Za anglický klub sehrál 274 zápasů, čtyřikrát se stal mistrem Premier League a na svém kontě má i čtyři triumfy v Ligovém poháru.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (16)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Thomas Tuchel on his Chelsea sacking: “It was a shock. The meeting only lasted 3-5 minutes at 8 in the morning. We all thought we were on the right track and had more time to build”

Pekne

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

tak určitě

Reagovat
Busby babes

Shaw podepsal novou smlouvu na 4 roky. no, asi ok. koncila mu pristi leto, ted hraje dobre, mame slusnej backup v Malaciovi a pripadne muze byt Shaw za rok ok backup. Posily budou treba jinde, takze dobry reseni.

Reagovat
r.mrazik

plus na stoperu hraje taky skvele

Reagovat
Fendi

Jak to proboha souvisí s Gundoganem?

Reagovat
Hlahart

....

Reagovat
Gunner14

klasika mufani musi udelat vsechno o nich

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Pokud nevi, jak se podepisuje smlouva, muze se zeptat Shawa...

Reagovat
Mastný Chobot

islam

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

v celej diskusii je jeden post o gundoganovi

Reagovat
smetos

o víkendu s Lpoolem bez Haalanda?

Reagovat
VTID94

Potter confirmed: "Thiago [Silva] and [Cesar] Azpi are still away."Raheem [Sterling] is coming back but will miss the game, more chance for Tuesday. Wesley [Fofana] will miss the game, chance for Tuesday. [Christian] Pulisic has came back with a cold."Mason [Mount] has trained and is available, probably not for the start. Kai [Havertz] was fever but is recovered now and Reece [James] has had the last two training sessions with us so providing there is no reaction he should be available."

Reagovat
andkoo

asi by ho uz mali pustit, tuto sezonu hra dost vysoko pri Haalandovi a zda sa mi to slabsie ako minulu sezonu, ani produktivita uz nie je bohvieco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele